reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Czesc Iza :-D
no ja na nogach od 6... męża do pracy wyprawiam :-D
ranny ptaszek ze mnie :-)

a jeszcze mialam dzisiaj rano przygodę...otwierałam olej w kuchni (żeberka chciałam zamarynowac) i cos bylo z zakrętką nie tak.,... chcialam podwazyc nozem...no i podwazylam... tylko olej wyladowal na podłodze... matkooo ile sprzątania :angry::angry::angry:

Cześć dziewczyny:tak:
widzę obowiązkowo ten sam skład od rana:-D

Ojjjj Anetko to miałaś co robić od samego rana:tak: olej się ciężko zmywa:sorry2:

Danula jakie zwolnienie???:sorry2:

Hej Marti :-D

pies się okropnie wystraszył huku i uciekła do pokoju :szok: a pozniej stała i zlizywała to czego nie zdazylam jeszcze sprzątnąc :szok::-D

najadłam się na noc tzn tak o 20 kalmarów,rany jakie miałam koszmary w nocy,wiecej po 18 nic nie tkne

biedactwo...:-(
ja kiedys myslałam że to przesądy głupie z tym że jak sie zje duzo wieczorem to sie ma koszmary... ale ja mam podobnie jak Ty... zawsze jak cos zjem zaraz przed spaniem to pozniej mam koszmary :no:

reklama
najadłam się na noc tzn tak o 20 kalmarów,rany jakie miałam koszmary w nocy,wiecej po 18 nic nie tkne

a co Ci się Olu snilo?
ja z kolei poszłam spać bez kolacji i pierwsze co rano zrobiłam to poleciałam po kanapkę, tak mi burczało w żołądku:-D

Anetko ja też zawsze męża wyprawiam do pracy:tak:

Do góry