wlaśnie oglądałam pogodę od jutra ma już być coraz cieplej i brdziej wiosennie
obiecujesz ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wlaśnie oglądałam pogodę od jutra ma już być coraz cieplej i brdziej wiosennie
malutka mialam wypadek w pracy i skrecilam noge w kolanie : ) po tym byly 3 artroskopie i przeszczep plynu nigdy nie dawalam sobie sciagnac bo to jest tak ze jak raz sciagna to sie nawraca....
na opuchlizne najlepszym sposobem( a wiem co mowie uwierz mi) jest lisc swierzej kapusty rozbity tluczkiem i przylozony do kolana i zawiniecie bandazem najlepiej elastycznym....ja robilam na noc.....dziala
Kochana bardzo bym chciała Ci to obiecać, ale boję się że w razie niepowodzenia urwiesz mi głowęobiecujesz ??
Hej dziewczynki. Aga a powiedz mi jak teraz twoje kolano zachowuje się po tych artroskopiach? masz jakieś problemy z nim?
Kochana bardzo bym chciała Ci to obiecać, ale boję się że w razie niepowodzenia urwiesz mi głowę
a gdzie Olu mieszkasz?u mnie też:-)
to prześlij pare promyczków do krakowa...plisss :-)