reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej dziewczynki. A ja wczoraj dostałam pierwszą @ :-D Co prawda brałam luteinę na wywołanie ale już się bałam że i tak nie przyjdzie :-)

Ale teraz mam inny problem. Chodzę od ortopedy do ortopedy (oczywiście prywatnie) i szukam pomocy bo mi kolano strasznie puchnie i woda się zbiera. Wczoraj byłam u jakiegoś konkretnego. Powiedział jakie badania mam zrobić, dał skierowanie na rehabilitację, przepisał leki. Ledwo łażę więc wziełam urlop (cały styczeń i pół lutego byłam na zwolnieniu "B" więc nie chciałam znowu zwolnienia brać). Dzisiaj pojeździłam po ośrodkach rehabilitacyjnych żeby się na zabiegi umówić i co? i nic. terminy na maj. i nic nie da że na skierowaniu mam zaznaczone "pilne". do maja to mi noga odpadnie :angry: Oczywiście jak zapłacę to mogę od dziś mieć zabiegi. Co za porąbany kraj. Do wszystkich lekarzy chodzę prywatnie to chociaż za rehabilitację chciałabym nie płacić. Aha, w jednym ośrodku mogłam się umówić ale przed godziną 13. Czyli jak chorować to nie pracować :-( Eh. Już trzech lekarzy straszyło mnie operacją. Mam nadzieję że nie będę jednak jej musiała mieć. Ale i tak ze staranek o dzidzię nici dopóki nie wyjaśni się sprawa kolana.

reklama
malutka80 z kolanem zartow nie ma:( ja jestem po 3 operacjach i przeszczepie chrzestno-kostnym w kolanie:(wiec wiem co to za bol i ile trzeba sie nabiegac po specjalistach....
najelpszym badaniem jest rezonans magnetyczny
najlepszy specjalnista( ktory robil mi przeszczep za darmo!!!!!na ksiazeczke)to dr. Szandorowski...on przyjmuje panstwowo w szpitalu kolejowym( teraz to jest wojewodzki ale budynek kolejowego) w Gdansku...prywatnie chyba jeszcze w pruszczu gdanskim
jak cos to pytaj moze ci sie na cos przydam

Ostatnia edycja:
alinka(also) zdjeccia piekne chyba robione przez specjaliste?
aga irl czekam jutro na potwierdzenie synka ...a jak nie to i coreczki
gratuluje wszystkim dziewczynkom pierwszej@ po p....u i aby kolejne nie byly tak wyczekujace ...jak to mi powiedziala gin do szybkiego nie zobaczenia @

goscie pojechali bylo milo...

alla tak bardzo sie ciesze dzisiaj gadalam o Tobie z siora ...buziaczek

3 operacje??? przeszczep???
o ludzie. współczuję. a co dokładnie działo ci się z kolanem? ja cierpię po punkcjach i na samą myśl o nich aż mnie skręca a co dopiero operacja brrr

Tak bardzo sie ciesze ze suwaczek mknie do przodu ...a jeszcze nie tak dawno mialas watpliwosci ...Dajesz nam tyle nadziei kochana ze i nam sie uda

reklama
marzenko abo jakos tak zajec tyle jest ze czasu nie starcza i tylko czasem sie przywitam i nie moge wiecej pisac:)
u nas dobrze malenstwo kopie coraz mocniej i intensywniej i przynajmniej wiem ze wszystko ok:)
juto do szpitala wiec bede wiedziec wiecej:)

malutka mialam wypadek w pracy i skrecilam noge w kolanie : ) po tym byly 3 artroskopie i przeszczep:( plynu nigdy nie dawalam sobie sciagnac bo to jest tak ze jak raz sciagna to sie nawraca....
na opuchlizne najlepszym sposobem( a wiem co mowie uwierz mi) jest lisc swierzej kapusty rozbity tluczkiem i przylozony do kolana i zawiniecie bandazem najlepiej elastycznym....ja robilam na noc.....dziala:)

Do góry