reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej dziewczynki. A ja wczoraj dostałam pierwszą @ :-D Co prawda brałam luteinę na wywołanie ale już się bałam że i tak nie przyjdzie :-)

Ale teraz mam inny problem. Chodzę od ortopedy do ortopedy (oczywiście prywatnie) i szukam pomocy bo mi kolano strasznie puchnie i woda się zbiera. Wczoraj byłam u jakiegoś konkretnego. Powiedział jakie badania mam zrobić, dał skierowanie na rehabilitację, przepisał leki. Ledwo łażę więc wziełam urlop (cały styczeń i pół lutego byłam na zwolnieniu "B" więc nie chciałam znowu zwolnienia brać). Dzisiaj pojeździłam po ośrodkach rehabilitacyjnych żeby się na zabiegi umówić i co? i nic. terminy na maj. i nic nie da że na skierowaniu mam zaznaczone "pilne". do maja to mi noga odpadnie :angry: Oczywiście jak zapłacę to mogę od dziś mieć zabiegi. Co za porąbany kraj. Do wszystkich lekarzy chodzę prywatnie to chociaż za rehabilitację chciałabym nie płacić. Aha, w jednym ośrodku mogłam się umówić ale przed godziną 13. Czyli jak chorować to nie pracować :-( Eh. Już trzech lekarzy straszyło mnie operacją. Mam nadzieję że nie będę jednak jej musiała mieć. Ale i tak ze staranek o dzidzię nici dopóki nie wyjaśni się sprawa kolana.

reklama
malutka80 z kolanem zartow nie ma:( ja jestem po 3 operacjach i przeszczepie chrzestno-kostnym w kolanie:(wiec wiem co to za bol i ile trzeba sie nabiegac po specjalistach....
najelpszym badaniem jest rezonans magnetyczny
najlepszy specjalnista( ktory robil mi przeszczep za darmo!!!!!na ksiazeczke)to dr. Szandorowski...on przyjmuje panstwowo w szpitalu kolejowym( teraz to jest wojewodzki ale budynek kolejowego) w Gdansku...prywatnie chyba jeszcze w pruszczu gdanskim
jak cos to pytaj moze ci sie na cos przydam

Ostatnia edycja:
alinka(also) zdjeccia piekne chyba robione przez specjaliste?
aga irl czekam jutro na potwierdzenie synka ...a jak nie to i coreczki
gratuluje wszystkim dziewczynkom pierwszej@ po p....u i aby kolejne nie byly tak wyczekujace ...jak to mi powiedziala gin do szybkiego nie zobaczenia @

goscie pojechali bylo milo...

alla tak bardzo sie ciesze dzisiaj gadalam o Tobie z siora ...buziaczek

3 operacje??? przeszczep???
o ludzie. współczuję. a co dokładnie działo ci się z kolanem? ja cierpię po punkcjach i na samą myśl o nich aż mnie skręca a co dopiero operacja brrr

Tak bardzo sie ciesze ze suwaczek mknie do przodu ...a jeszcze nie tak dawno mialas watpliwosci ...Dajesz nam tyle nadziei kochana ze i nam sie uda

reklama
marzenko abo jakos tak zajec tyle jest ze czasu nie starcza i tylko czasem sie przywitam i nie moge wiecej pisac:)
u nas dobrze malenstwo kopie coraz mocniej i intensywniej i przynajmniej wiem ze wszystko ok:)
juto do szpitala wiec bede wiedziec wiecej:)

malutka mialam wypadek w pracy i skrecilam noge w kolanie : ) po tym byly 3 artroskopie i przeszczep:( plynu nigdy nie dawalam sobie sciagnac bo to jest tak ze jak raz sciagna to sie nawraca....
na opuchlizne najlepszym sposobem( a wiem co mowie uwierz mi) jest lisc swierzej kapusty rozbity tluczkiem i przylozony do kolana i zawiniecie bandazem najlepiej elastycznym....ja robilam na noc.....dziala:)

Do góry