reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam się i ja popołudniu

Also Alinko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak się cieszę.. wiedziałam że wracasz gdzie po 20 do domku ale mi się ubzdurało że 25 :eek: hihii nie ważne kiedy ważne że jesteś i piszesz do nas bo martwiłyśmy się już okrutnie!
Pięknie wyglądacie.. ehhhh coż za śliczny widok....:confused2::laugh2:

Anetko mówisz że jaszczura będziecie oglądać :eek::-D:laugh2: nio to pięknie

Asiu miłejpracy kochana!

Haniu nocna i jak po telefonie?

Allaa i jak te chodzenie do szkoły rodzenia fajne?

reklama
Aguś Irl czekamy na te jajeczka! Świąteczne czy nie.. ale jajeczka :-D

AJ cio tak tylko pro forma?

Wie ktoś co z wróbelkiem wczoraj miała mieć USG!????????

Haniu bo byłam akurat u rodziców jak urodziłam:-(

u nas śnieg padał ale nie poziomo;-) pada na przemian z deszczem a potem słonko i tak cały dzień, typowo wyspiarska pogoda, do tego wieje...
no ale ja si edzis nigdzie nie wybieram
ale jutro przepustka na lekarza:-)
mam milion pytan i wszytskie spisuje coby nie zapomniec spytac.:eek:

Sylwia prosze nie smutaj się dzisiaj w ten szczególny dzień. Przynajmniej myśl pozytywnie o swojej córeczce Ali! Napewno patrzy z nieba i nie chce by JEJ mamusia chodziła smutna.. i to jeszcze w taki dzień!

Kto pyta nie błądzi...

no staram sie Edzia nie smutac ale ostatnio wlasnie mam coraz większe dołki, moze dlatego ze tyle leze i mysle... ale mysle tak ze mała czuwa tam nad nami i jest pod dobrą opieką! i nie pozwoli aby stalo sie cos złego!!

Witajcie moje kochane.
M wczoraj nie dopuścił mnie do komputera i mam 80 stron zaległości i nie dam rady teraz nadrobić bo umieram z głodu.
Buziaczki dla wszytskich:-)

Anetka, jak kupicie jaszczura to wklej fotkę koniecznie.

Syla, cieszę się, że jesteś. Ja też przed każdą wizytą spisuję pytania, bo inaczej to połowę się zapomina. Mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze.

Edytka, zanim się obejrzysz też będziesz wyglądać tak jak ja, jestem tego pewna. Pamiętam jak nie mogłam się doczekać staranek, potem jak zrobiłam test, a teraz już niecałe 2 miesiące do końca. Już się nie mogę doczekać na tego malucha i mam nadzieję, że wszystko jest z nim dobrze.

Idę dalej powoli robić porządki. Syf w chacie, że nie wiem za co się zabrać. Mam nadzieję, że M mi karnisz w dużym pokoju założy i wreszcie będę miała kolejną firankę, a jutro w sypialni, tyle, że tam to najpierw karnisz trzeba kupić.

reklama
Haniu bo byłam akurat u rodziców jak urodziłam:-(

u nas śnieg padał ale nie poziomo;-) pada na przemian z deszczem a potem słonko i tak cały dzień, typowo wyspiarska pogoda, do tego wieje...
no ale ja si edzis nigdzie nie wybieram
ale jutro przepustka na lekarza:-)
mam milion pytan i wszytskie spisuje coby nie zapomniec spytac.:eek:

Dzięki za odpowiedź. Nie chciałam być wścibska.Po prostu bardzo daleko masz do Twojej małej i zaciekawiło mnie to. Pozdrawiam. Wiem, że nerwy straszne - nawet sobie nie umiem wyobrazić, ale wierzę, że Maleństwo Ci wszystko wynagrodzi.

Do góry