reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

also... piękne zdjęcia !!! :-D:-D:-D

jej... mój M na prawdę zachorował na tego jaszczura...:szok::szok::szok: jak wróci z prcay idziemy do specjalistycznego sklepu zobaczyc co i ja... dobrze ze to tylko 10 min drogi od nas...
zobaczymy czy to nieuleczalna choroba :-D;-)

reklama
Sylwia.....
Wszystko, co było Twoim marzeniem..
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem
lecz się spełni w całości.
Wszystko, co piękne i upragnione
niech będzie w Twoim życiu spełnione!
Niech ten radosny dzień
na zawsze Twe troski odsunie w cień
i niech się śmieje do Ciebie świat,
blaskiem szczęśliwych i długich lat!

Spełnienia Wszystkich marzen.......

Dziewczyny, nie chwalcie tak, bo się rumienie, hehhe. A tak serio to sama jestem pod takim wrażeniem, że prawie się poryczałam, hahah, ach te hormony.

Aga_Irl to trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę. Będziesz miała usg połówkowe?

also jak zawal tak zwal te usg./....standardowo robia 3 przez cala ciaze :) tak jakby bedzie polowkowe ale nie mam nawet na co liczyc ze mi pomierza malenstwo:) te usg to trwa moze 1 minute:(:(:( sprawdzaja tylko czy wszystko ok i juz......nie naogladam sie za bardzo ale mam nadzieje ze zobacze to co chce:)

my mamy rocznice ślubu 26 kwietnia no a 30 kwietnia rocznica odejścia naszego Aniołka:-( więc nie wiem czy cokolwiek będziemy świętowac:-(
nie wiem czy w ogóle bede mogła pojechac te 350km na grobek małej:-(
Może pytanie jest nie na miejscu (jeśli tak uznasz to nie odpowiadaj), ale dlacego masz tak daleko grób córeczki?

reklama
A u nas znowu niby śnieg pada, ale to co napadało rano to się rozpuściło.

Hania, Syli rodzice tam mieszkają i pewnie dlatego.

Do góry