reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

also... piękne zdjęcia !!! :-D:-D:-D

jej... mój M na prawdę zachorował na tego jaszczura...:szok::szok::szok: jak wróci z prcay idziemy do specjalistycznego sklepu zobaczyc co i ja... dobrze ze to tylko 10 min drogi od nas...
zobaczymy czy to nieuleczalna choroba :-D;-)

reklama
Sylwia.....
Wszystko, co było Twoim marzeniem..
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem
lecz się spełni w całości.
Wszystko, co piękne i upragnione
niech będzie w Twoim życiu spełnione!
Niech ten radosny dzień
na zawsze Twe troski odsunie w cień
i niech się śmieje do Ciebie świat,
blaskiem szczęśliwych i długich lat!

Spełnienia Wszystkich marzen.......

Dziewczyny, nie chwalcie tak, bo się rumienie, hehhe. A tak serio to sama jestem pod takim wrażeniem, że prawie się poryczałam, hahah, ach te hormony.

Aga_Irl to trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę. Będziesz miała usg połówkowe?

also jak zawal tak zwal te usg./....standardowo robia 3 przez cala ciaze :) tak jakby bedzie polowkowe ale nie mam nawet na co liczyc ze mi pomierza malenstwo:) te usg to trwa moze 1 minute:(:(:( sprawdzaja tylko czy wszystko ok i juz......nie naogladam sie za bardzo ale mam nadzieje ze zobacze to co chce:)

my mamy rocznice ślubu 26 kwietnia no a 30 kwietnia rocznica odejścia naszego Aniołka:-( więc nie wiem czy cokolwiek będziemy świętowac:-(
nie wiem czy w ogóle bede mogła pojechac te 350km na grobek małej:-(
Może pytanie jest nie na miejscu (jeśli tak uznasz to nie odpowiadaj), ale dlacego masz tak daleko grób córeczki?

reklama
A u nas znowu niby śnieg pada, ale to co napadało rano to się rozpuściło.

Hania, Syli rodzice tam mieszkają i pewnie dlatego.

Do góry