reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

kasiekkm no niestety facet ma wyszczególnione ekonomiczny i ekonomiczny polecony:-(
ale ja bym go obsmarowala w komntarzu ze przesylka nie doszła a pan nie ma nawet jak ci udowodnic z ją wysłał!
ja kupuje tylko od Super sprzedawców.

reklama
czesc Madzia:-)
a ja mysle,że powinnas badania porobic przed wyjazdem
bo jak wrócisz do anglii i sie np zapomnisz:-) i sytuacja sie powtórzy:-(?
Hej Olu:-) nie mogę już dłużej zostać bo mnie zwolnią, już szef mi dziure w brzuchu wierci, mam nadzieję ze teraz już wszystko będzie zaplanowane i w przyszłym roku jak wrócę to zrobię wszystkie badania i jak bedzie ok to dopiero zacznę starania:tak:

Syla sto lat, sto lat, spełnienia wszystkich marzeń, zdrowego maleństwa, dużo slońca w sercu!!!
Hanka gratuluje wygrania sprawy, nie ma co takim świniom popuszczać. Wiem, ze sporo nerwów Cie to kosztowało ale najważniejsze, że się udało:-):-):-)
Iza czekałam na wiadomości od Ciebie. Cieszę się, że widziałaś serduszko-piękne wiadomości.
Edytko nawet nie myśl o takich rzeczach!!!!!:angry::angry::angry::angry::angry::angry:Miejsca dla każdego starczy, nie trzeba się usuwać!!!!!!Bez Ciebie to już nie będzie to samo forum!!!!!!
Moj M odebrał wyniki: płytki krwi-dolna granica normy!:-):-)!!!Nie wybieram się już do zadnego szpitala:-):-):-):-):-):-):-):-). Dziękuję za Wasze kciuki i modlitwę:tak::tak:Dziękuję, że jesteście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja tylko na sekundkę bez czytania,bo potem zapomnę.:zawstydzona/y:
Sylwia,wszystkiego naj naj najlepszego,zdrowego dzidziusia w terminie !!!!!!!

Allaa bardzo bardzo się cieszę!!!! Cuda się zdarzają! Super wieści. Oby tak dalej! Zobaczymy co ginek w czwartek powie! Bo chyba w czwartek się wybierasz od niego?

Anetko... :-D

Madziu26 :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Do góry