reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

kasiekkm no niestety facet ma wyszczególnione ekonomiczny i ekonomiczny polecony:-(
ale ja bym go obsmarowala w komntarzu ze przesylka nie doszła a pan nie ma nawet jak ci udowodnic z ją wysłał!
ja kupuje tylko od Super sprzedawców.

reklama
czesc Madzia:-)
a ja mysle,że powinnas badania porobic przed wyjazdem
bo jak wrócisz do anglii i sie np zapomnisz:-) i sytuacja sie powtórzy:-(?
Hej Olu:-) nie mogę już dłużej zostać bo mnie zwolnią, już szef mi dziure w brzuchu wierci, mam nadzieję ze teraz już wszystko będzie zaplanowane i w przyszłym roku jak wrócę to zrobię wszystkie badania i jak bedzie ok to dopiero zacznę starania:tak:

Syla sto lat, sto lat, spełnienia wszystkich marzeń, zdrowego maleństwa, dużo slońca w sercu!!!
Hanka gratuluje wygrania sprawy, nie ma co takim świniom popuszczać. Wiem, ze sporo nerwów Cie to kosztowało ale najważniejsze, że się udało:-):-):-)
Iza czekałam na wiadomości od Ciebie. Cieszę się, że widziałaś serduszko-piękne wiadomości.
Edytko nawet nie myśl o takich rzeczach!!!!!:angry::angry::angry::angry::angry::angry:Miejsca dla każdego starczy, nie trzeba się usuwać!!!!!!Bez Ciebie to już nie będzie to samo forum!!!!!!
Moj M odebrał wyniki: płytki krwi-dolna granica normy!:-):-)!!!Nie wybieram się już do zadnego szpitala:-):-):-):-):-):-):-):-). Dziękuję za Wasze kciuki i modlitwę:tak::tak:Dziękuję, że jesteście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja tylko na sekundkę bez czytania,bo potem zapomnę.:zawstydzona/y:
Sylwia,wszystkiego naj naj najlepszego,zdrowego dzidziusia w terminie !!!!!!!

Allaa bardzo bardzo się cieszę!!!! Cuda się zdarzają! Super wieści. Oby tak dalej! Zobaczymy co ginek w czwartek powie! Bo chyba w czwartek się wybierasz od niego?

Anetko... :-D

Madziu26 :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Do góry