reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Edytko w piątek;-);-);-), ale i tak cały czas imponujesz mi pamięcią!!!!!!!
Martwie się o Also, mam nadzieje, że tylko odpoczywa sobie od nas i wkrótce się odezwie.

Hej Olu:-) nie mogę już dłużej zostać bo mnie zwolnią, już szef mi dziure w brzuchu wierci, mam nadzieję ze teraz już wszystko będzie zaplanowane i w przyszłym roku jak wrócę to zrobię wszystkie badania i jak bedzie ok to dopiero zacznę starania:tak:

rozumiem
ale w Anglii są polskie kliniki i może tam mogła bys porobic badania?

Ja też myślę o Alince.. coś malutko JEJ ostatnio. Ale może jak przyjedzie do domku to się do nas odezwie. W tym tyg ma wracać.. chyba gdzieś koło środy.
A w piatek bardzo mocno znów będziemy trzymać kciuki za Ciebie i Kubusia!
Też mam nadzieję ze u nich wszystko OK....nie ma nikt kontaktu poza BB z Also?

eh... no właśnie z tym mysleniem to jest różnie... staram sie nie nastawiac zbyt optymistycznie...zeby nie przezyc zbyt drastycznie rozczarowania gdyby nie wyszło... ale to jest trudne... i juz wczoraj sobie pomyslalam że 1 kwietnia... zrobie test... podobno 3 dni po zapłodnieniu wychodzi II jesli sie udalo... ale nie wiem na ile to prawdopodobne... a jesli wyjdzie I to nastepny zrobie juz jak @ bedzie sie spozniac...

trudno nie wierzyc...i nie myslec pozytywnie...
Po 3 dniach to chyba troszkę za wcześniej bo test ma sens jak jajeczko zagnieździ się w macicy. Wiem, że trudno czekać, ale myslę, że 6-7dni to minimum. Ja w ciąży straciłam mnóstwo kasy bo za wcześniej chchiałam wiedzieć a testy wychodziły negatywne. Dopiero po kilku dniach wyszły II

Jednak te bóle były przepowiadajace @. A lekarz jakby zrobił usg to by Ci powiedział że @ się zbliża

Witaj Haniu nocna!
Ty kochana to zawsze wszystko wiesz:tak: co my byśmy bez Ciebie zrobiły:confused:
Mój lekarz jest dobry ale strasznie zabiegany, robi dodatkową specjalizację i jego żona jest w ciąży więc tym razem mu wybaczam brak USG:tak:

Ciekawe co u wróbelka... juz niedługo M wraca z Holandii.

Marta Ona dawno się nie odzywała.

Dilajla dobrze ze choć na NK jest aktywna to wiemy że u nich wszystko OKI

Mała Aguś pewnie znów zabiegana w pracy..

guska Agula znów od nas opoczywa?

Cyniczna Asia ma zakaz pewnie od meża podchodzenia do kompa

scarlet Hania coś mało pisze ostatnio... też się martwię bo odeszła w mało przyjemnym dla nich momencie.

enka też... hohhoho się nie odzywa.

dosia o nas zapomniała

Haniu nocna tak samo pisałam własnie.. że trzeba poczekać bo od zagnieżdzenia kilka dni dopiero organzim wysyła podwyższony poziom tego hormonu i daje znac o ciąży.

Madziu warto pomyśleć o tych badankach. Bo czasem czekanie na wynik później jest denerwujące a człowiek chciałby się już starać.
A co do ginka. Jak wszystko ok nie musiał zrobić usg ale napewno by Cie tym uspokoił. Ale jak mówisz czasem można przymknąć oko.

reklama
Haniu nocna tak samo pisałam własnie.. że trzeba poczekać bo od zagnieżdzenia kilka dni dopiero organzim wysyła podwyższony poziom tego hormonu i daje znac o ciąży.
Nie zdążyłam doczytać a odpisałam na bieżąco bo potem zapominam co komu :zawstydzona/y:
A dzisiaj przyszło pismo z sądu i okazało się, że jeszcze nie koniec bo szef owszem wypowiedzenie cofnął, ale wyparł się, że dzwoniłam, że nie przyjdę i stwierdził, że informował mnie, że cofnął wypowiedzenie ( co jest NIEPRAWDĄ) i w związku z tym chce zwrotu kosztów radcy prawnego. Popieprzony świat. O 14 dzwonię do sądu,żeby się dowiedzieć co mam dalej robić.

Do góry