reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hanka gratuluję!!! jednak warto walczyć o swoje...

Edytko ja też czasami mam chwile, że pragnę usunąć się z BB ale i tak zaglądam bo jestem ciekawa co u was słychać.... chyba jednak jakiś nałóg:baffled:...... ale jeśli ty znikniesz to wszystkie razem do ciebie przyjedziemy i nakopiemy ci w dupsko!!!!!!!!!! ja mam daleko ale przy okazji zgarnę troszkę dziewcząt po drodze:tak::tak::tak:

reklama
Na dzisiaj zapowiedziała się moja siostra.... przyjechała z Anglii na tydzień i biega po koleżankach.... dla mnie też pewnie znajdzie z godzinkę....
troszkę mnie wczoraj wkurzyła bo uważa że skoro przyjechała to wszyscy muszą mieć dla niej czas wtedy kiedy ona sobie zaplanowała......

spadam szykować obiadek
starczy monologu......

Cześć dziewczynki.
Dziekuję jeszcze raz za wsparcie.
Syla28 wszystkiego najlepszego z okazji urodzin.:-D:tak:
U mnie pogoda nie jest najgorsza, nie wieje, nie pada śnieg, tylko troche pochmurno, choć mam nadzieję, że słonko sie przebije dzisiaj.
A ja wstaje z łóżka, jakieś śniadanie zjem może (calą godzinkę czytałam i nadrabiałam produkcję bb), aż mi w brzuchu burczy.
Do usłyszenia później, pa .... aaa i pozdrawiam wszystkie oczywiście;-)

ja zaraz będę zmykać... jadę odwiedzić koleżankę na macierzyńskim, pobawię prawię półrocznego Szymonka - zwanego przeze mnie mopsikiem;-) - wrócę wieczorem...

już z przerażeniem myślę ile będę czytać Waszą produkcję...:-)

Witam Was kochane dziewczynki, ale naprodukowałyście od wczoraj:szok:

Słodziutka byłaś pierwszą osobą która mi odpisała i zaprosiła tu na forum kiedy byłam w totalnym dole:tak: niech te złe myśli o ustępowaniu miejsca szybko odlecą gdzieś daleko:wściekła/y:
Ciesze się że dzisiaj jesteś już w lepszym humorze:-):tak:

Angelka bardzo się cieszę że wszystko jest ok i trzymam kciuki abyś szybko ujrzała II kreseczki:-)

Iza30 mówiłam że zobaczysz serduszko:tak:

Karola kochanie powiedz mi w którym prywatnym szpitalu miałaś zabieg? Jak tylko masz okazję to napisz pozew i nie daj się zbyć, ktoś musi wreszcie nauczyć tego skur****** że tak się nie robi, pozdrawiam cię gorąco

Marti gin mi powiedział że po @ jak USG będzie ok to możemy zacząć działać i robić badania, ale ja sobie odpuszczam i wracam do Sheffield bo nie jestem jeszcze gotowa psychicznie za bardzo sie boję:-(

Syla sto lat:-)

A mnie dziewczyny dzisiaj w nocy znowu obudził straszny ból brzucha bo dostałam@ i nie musze brać duphastonu na wywołanie:-)

ruda wg mnie to zapalenie. Ale ja ginkiem nie jestem. Może ktoś inny Ci coś napisze i pomoże.

Alutka wiesz trudno napisać to co się ma w sercu. Ale naprawdę coraz cześciej o tym myślę. Dużo nas jest.. może naprawde trzeba innym ustąpic miejsce.. Nie wiem.. Sama nie wiem. Choć własnie z drugiej strony jak sobie pomyślę że z niektórymi z Was nie miałabym żadnego kontaktu .....
Rozumiem Cię jeśli chodzi o siostrę. Tez nie lubie jak ktoś mi narzuca swoje towarzystwo,... bo On ma wolne to i ja muszę mieć..
Ależ masz mega chorego M... hihihii Ci faceci...
Zdrówka dla Emilki i M.. oraz dla Ciebie wytrwałości

Iza nie wiem co u Enki... niestety

Sylwia i jak kąpciu? Kąpciu? Odświeżona i pachnąca?

Anetko faktycznie otwieracie małe zoo? Ja się nie brzydzę ale jakoś nie mam czasu na żadne zwierzątka w domu. CHoc całe życie u rodziców coś było - pies zawsze plus jeszcze jakis inne gadziny...
Faktycznie niewiele czasu zostało.

Madziu38 kochana może będą łaskawe i nie będzie dużej produkcji. Mopsik?

Telefon...:rofl2:

a ja Wam powiem na co mój kochany mężulek zachorował...

a raczej pokaże...

pvitticeps.jpg
o kurcze:szok::-):-D

reklama
czesc Madzia:-)
a ja mysle,że powinnas badania porobic przed wyjazdem
bo jak wrócisz do anglii i sie np zapomnisz:-) i sytuacja sie powtórzy:-(?

Do góry