reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Agnieszka - faceci i ich święte autka - są do nich tak przywiązani jak ja do moich butów. Jak krzyczałam, ze trzeba zmienić auto bo zawsze się psuje jak do niego wsiadam to powiedział, że dlatego iz czyje, że go nie lubię. Teraz nowe ja wybrałam i M stwierdził, że bardzo fajne autko:-):-):-)

Pyzunia a Ty miałaś mieć urlop? A Ciebie ani widu ani słychu? MAM nadzieję że u Ciebie wszystko w jak najlepszym porządeczku? Daj proszę znac że wszystko OK!

Wogóle "strasze" BB-owiczki malo się udzielają. Martwię się o te milczki...ehhh

Kusicielko dziękuje raz jeszcze! Bardzo dziękuje. Zmykaj do M! Przytul się i zapomnij o wszystkich troskach. Do jutra..

Magdalanko38 tak... autka i mężcyźni. Choć mój Wiesiu nawet nie jest aż tak przewrażliwiony na ich punkcie.. na moje szczęście.

Asiu a Ty gdzie znikłaś nam?

Ja pewnie też będę już się żegnać..

Ja tylko wpadłam powiedzieć dobry wieczór i życzyć miłych snow u mnie bez zmian smęcić nie będę ...
Edytko Ty wiesz :-)

magdalenko tutaj nie chodzi o leczenie lekami w moim przypadku bo w sumie tylko jeszcze zastrzyki póki co wchodza chyba w rachubę. U mnie chodzi o monitoring.. by wcześniej leki właczyć a nie od II kreseczek na teście czy wyższej bety. Ale ja z Wiesiem nie chcę łazic na monitoring.. nie chcę i nie będę... Bo uważam że narazie nie potrzebuję. Jeśli los zrobi mi psikusa i nie bede zachodzić w ciąze... to wtedy pomyślimy. Ale póki co..

Karolka rozumiem Cię i jak Agusia tulę do serduszka. Wyjaśnij całą sprawę i nie pozwól się tak traktować ...my nie jesteśmy NIKIM!

Mój mąż też jest tak zły że dzwonił do kolegi prawnika i tamten powiedział że jeśli muszą to wysłać a nie wysłali to możemy go zaskarżyć dlatego że nie wysłał mnie do szpitala jak miałam krwawienie tylko wysłał do domu, że jak miałam infekcje to kazał mi czekać dwa dni i naraził na utratę zdrowia , że tego nie wysłali i że po krwawieniu kazał mi przyjść na wizytę po ponad miesiącu a powinnam pójść na kontrolę wcześniej i że to mogło przyczynić się do poronienia ten kolega powiedział że to jest wykroczenie karne i możemy starać się o odszkodowanie bo mam świadków ale ja chyba na to nie mam siły.
W czwartek idę do lekarza innego więc zobaczymy co powie i doradzi.

reklama
Dobranoc dziewczynki
Kolorowych snów Wam życzę!

A tym co rano wstają dużo sił i wytrwałości...

Paaaaa
036.gif

Do góry