reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam dziewczynki:tak:
Nadrobiłam produkcję bo od wieczora troche tego było:tak:

Anetka ale masz świetnego papuga:-D ja mam nimfę i to bardzo zlośliwą
Marti dzisiaj już z moja głową lepiej, dzięki;-)
Ola15 i ruda85 mnie też często pobolewa prawy jajnik

Kasiulka03 witaj zapalam (*) dla twojego aniołka:-(

Mój M dostał pracę :) Ciężką i za małe pieniądze, ale lepsze to niż nic... Ale kotka, która zarezerwowaliśmy w schronisku nie chce jeśc i nie możemy jej jeszcze zabrac :( Jeszcze nie jest do końca nasza, a ja już się o nią martwię bardzo, ale mam nadzieję, że wszystko będzie ok.

Czesc Magda :-)

dziekuej za komplement :-) moj to jest upierdliwy papug... mam psa który wogóle nie żebra o jedzenie... za to Gringo nadrabia za dwóch... jak cos jemy to najpierw przylatuje na ramie a jak nic nie dostanie to leci na ławe i kradnie z talerza... ostanio kawałek kurczaka ukradł... kanibal jednen:szok:

Iza... wysłałam Ci na pm maila ;-)

reklama
Czesc Magda :-)

dziekuej za komplement :-) moj to jest upierdliwy papug... mam psa który wogóle nie żebra o jedzenie... za to Gringo nadrabia za dwóch... jak cos jemy to najpierw przylatuje na ramie a jak nic nie dostanie to leci na ławe i kradnie z talerza... ostanio kawałek kurczaka ukradł... kanibal jednen:szok:

Iza... wysłałam Ci na pm maila ;-)

hahaha :-Dskad ja to znam, moj papug je wszystko oprócz tego co powinien, ale najbardziej lubi gotowane ziemniaki

Do góry