reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
no prosze
a czy takie papugi czuć z klatki?
i czy chodza sobie luzem po domku
bo ja cierpie na widok ptaków w klatce

no prosze
a czy takie papugi czuć z klatki?
i czy chodza sobie luzem po domku
bo ja cierpie na widok ptaków w klatce

Moja papuga ma klatkę ale zawsze otwartą więc robi co chce, to straszny szkodnik więc trzeba jej pilnować, co do zapachu to jak dba się o czystość klatki i kąpie papugę to nie jest źle:tak:

kurcze... i juz po diecie :-):-D:szok:

Iza... to jest tak ze papuga powinna jak najczesciej przebywac poza klatka... to sa ptaki które bardzo cenia sobie towarzystwo człowieka. Jezeli ma sie jedna papuge to na prawdę trzeba poswiecac jej wiele czasu. Z klatki nie czuc... ja myje raz na tydzien i nic nie smierdzi. Za to "troszkę" smieca... ja nie mam dywanów (wlasnie m.in. ze wzgledu na ptaki) takze zamiatam ze dwa razy dziennie pod klatka. ale sa tez klatki ze specjalnymi zabezpieczeniami. Moj papug odkad zostal sam to w sumie caly czas lata jak jestesmy w domku... ostatnio jak byli znajomi a siedzielismy w kuchi to cala impreze przesiedzial z nami :-D
Najwazniejsze jest to aby jezeli ktos sie zdecyduje wziasc ptaka najlepiej prosto od hodowcy...MŁODEGO który jeszcze nie zdziczał wsrod dorosłych papug...
my wzielismy Gringa jak jeszcze byl nie całkiem opierzony... karmilismy go (zwalniajac sie ze studiow) co 3-4 godziny ze strzykawki bo jeszcze samodzielnie nie umial jesc. Dlatego teraz jest mega oswojony i pięknie gada :-)

łooo... ale sie rozpisalam :-)

reklama
Do góry