reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześć dziewczyny Ja dzisiaj jestem strasznie wściekła!!!!!!!!!!!!!
Wczoraj mojemu doktorkowi strasznie łazwiły oczy więc nie był w stanie zrobić mi usg i przełożył je na poniedziałek i o to akurat nie jestem wściekła, bo może się zdarzyć każdemu. Wkurzyłam się dopiero dzisiaj jak poszłam odebrać prawko, a pani mi mówi, że jeszcze nie wysłała mojego wniosku bo coś jej prześwituje i nie mogła zeskanować:crazy: ja się pytam uprzejmie czy nie mogła zadzwonić pod podany na wniosku nr i mnie o ty,m poinformować W odpowiedzi nie us łyszałam nic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: I znów muszę czekać kolejny tydzień, albo i więcej:-:)-( Już nie mam siły Zajmuję się domem rodziców, więc również zakupami, a mieszkają 3 km od sklepów więc jest co dreptać i tak muszę iść ze 3 razy dziennie, żeby się nie przedźwigać, ale wieczorem plecki już bolą, nogi też. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Kiedy poprosiłam tą miłą Panią o wystawienie mi zaświadczenia, że zdałam już na prawko, tylko jeszcze nie odebrałam zaświadczenia to mi powiedziała , że oni takich zaświadczen nie wystawiają. Zapytałam znów grzecznie ( choć już mniej) kto w takim razie wystawi mi takie zaświadczenie skoro nie Urząd Komunikacji, oczywiście nie uzyskałam odpowiedzi:zawstydzona/y::wściekła/y::crazy::no:

widzę, że nikogo nie ma więc uciekam posprzątać. dzisiaj chyba już nie zajrzę, bo tata jedzie na dializę wiec raczej zabierze laptopa Trzymajcie się!!!!!!!!!!!!! Buziam was

Iza (Ola) jajniki mówisz? Może masz owulkę?

Carri a Ty gdzie się chowasz?Gdzie jestes?

Anetko więc udanego zakuposzaleństwa :-p

Wróbelku ależ Ty masz zawsze przygody z tym usg! Szkoda... czekamy w takim bądź razie do poniedziałku!
Nie nerwuj się kochana za tydzień już Twój M wraca i będziesz miała z kim jeździc do sklepku.
Buziam

nie wiem ale to ,ze mam jeden jajnik mam wrazenioe,ze i ból mam podwójny
a dzisiaj mam 19 dc a bola mnie od kilku dni
ale dobra nie marudze juz wiecej!:-)

Edytko dziękuje :-) właśnie wróciłam:tak:

oczywiscie nie bylo karmy którą moja niunka je (bo jako główny posiłek dosteje gotowanego kurczaczka + wołowinkę + warzywa + ryż) wiec kupilam jej inną... mam nadzieje że bedzie jej smakowac bo w sumie kupe kasy wydałam :szok::-D

Jak tam nastroje Wasze ?

cześć kochane moje, co słychać, widzę, że dużo z tego co tu czytam. A mnie po tym zabiegu bolał w nocy brzuch, tak mnie pokłówało trochę :-(, a teraz to mnie ciągnie brzuch, a w ogóle to pozdrawiam was serdecznie i gratuluję sukcesów, a porażki trzeba chyba zignorować :sorry2:

reklama
hej Angelka :tak: no to dobrze ze toxo wykluczona :-)

Czesc Agniesia :-) lekki ból brzucha po zabiegu to normalne, obkurcza sie macica. Trzymaj sie :-)

Do góry