reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

a ja dzis zaszalałam mam mi dała kase na urodziny i powiedizłą ze jak nie kiupie sobie czegos do ubrania tylko przejemy ta kase to mi w łep da to poszłam do lumpa hahaha kupiłam spodnie sweterek i bezrekawnik zapłaciłam 40zł potem poszłam do sklepu kupiłam dziny z przeceny i sweterek a co r4az nie zawsze 2 nie wciaz tylko moj nowy rozmiar mnie przerazil 40 ;o;o to szok jakis jestem gruba jak swinia

reklama
Alicju kochanie juz dupe smaruje cebula hahahaha ;-) jeny ja musze schunac przynajmniej 7kg jak narazie tylko gadam ze musze i nic z tego nie wynika wlasnie wszamalam prawie cala bombonierke mauxion wrrrr nie dobra dziwewucha ze mnie

ja tez dałam 20 i leza idealnie tyle samo by wyszło jakbym kupiła maretaiałm i sama uszyła albo i drozej

dzis byłam u M w domciu u jego braciszka i szwagro obiadek dał hahah i powiedzial ze mam odtswic słodycze ;-( a ja nie umiem bez slodkiego moj organizm sam sie domaga bez czekolady nie funkcjonmuje ja go podziwiam schudł 17kg wykluczajac z diety niektore produkty no i cwiczyl tesciowa bez cwiczenia 12kg mniej a ten caly tluszcz od nich przeszedl na mnie :angry::angry::angry::crazy:

reklama
Do góry