reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam wszystkich!ja właśnie wróciłam od lekarza,dziś miałam kontrolę po pierwszym okresie po zabiegu i niestety okazuje się,że w macicy jeszcze "coś" jest:-( Mam czekać do następnej @ a jeśli po następnej się nie oczyszczę będę miała znowu zabieg:-( Czy któraś z was też tak miała?Jakie mam szansę,że samo się oczyści?Lekarz mówił,że to prawdopodobnie jakieś skrzepy ale ja już się martwię na zapas nie chcę mieć znowu tego koszmarnego zabiegu:-(

reklama
Hej Gloria:-) marti dzisiaj pisała że pute jajo plodowe przytrafia sie tylko raz więc bedzie wszystko ok:tak:

Mam nadzieję.Ale ono nie było puste. Jak poszłam do lekarza w 9 tyg to widać było dzidzie tylko serduszko nie biło, miało 6mm, co odpowiada 6t4d, za tydzień już było puste jajo, dzidzia sie wchłonęła. Teraz to już zgłupiałam. Nw ogóle nie zaczęłoie wiem czy w ogóle biło to serce i przestało, czy w ogóle nie zaczęło... teraz to i tak juz nie ma znaczenia.

Ania witaj. Kochana niestety nikt nie da Ci gwarancji że samo się oczyści. Ale trzeba wierzyć bo lepiej jakby natrura sama sobie poradziła i macica sama by się oczyściła. Wiem jakie to trudne dla Ciebie. Są tu niektóre z nas które miały dwa zabiegi pod rzad bo jakiś "partacz" nie zrobił dobrze to co do niego należało. A są też i takie którym dobrze nie wyczścili ale wszystko po @ się oczyścilo same i zabieg juz nie był konieczny. Moze udaj się jeszcze na drugie usg... do innego ginka.

Ups...Edzia...no popatrz nie było mnie?.....hihi....ja ostatnio sporo zajęć mam ale dzielnie nadrabiam zaległości na bb......
Aniu....niestety ja Ci nie pomoge ale nie zamartwiaj sie na zapas,moze wszystko zrobi natura więc głowa do góry.....

Ania2611 nie miałam tak ale nie panikuj,być może po następnej @ wszystko pięknie się oczyści,ja przez trzy @ miałam jakieś skrzepy,widać twój organizm potrzebuje więcej czasu,czekaj cierpliwie na następną@ i nie myśl o złych rzeczach.

Witaj:-)

STARA DUPA???????? wrrrrrrrrr Edycia alez mi pojechałas....
a to znaczy ze Gabi tez stara dupa jestes bo ostatnie dwudzieste urodziny czyli 29 heheh;-)

nawet nie wiem kiedy to zleciało, szok, a ostatnie 9 lat najszybciej...ah dały mi popalic te latka, ale teraz juz będzie super:-) mam kochanego męza i rośnie we mnie mały człowieczek którego zaczynam juz czuc....a tam u góry czuwa nad nami nasza cudowna córeczka o której nigdy nie zapomnimy...

gloria pisałam to już.. że jak dziecko przstaje się rozwijać to "ponoć" ciąża się "cofa w rozwoju" I tak jak pisalaś mogło obumrzeć w 8 tyg jak byłaś w 9 cofnęło się na 6t4d.. a później się zarodek wchłonął.. Mi ginek tłumaczył że to normlane. Poczytać sobie mozesz w necie.

Kusicielko ja tez dzielnie walczyłam z zaległościami... i nawet poszło mi jakoś. A Ty może ślub wkońcu przygotowywujesz? Cio? tylko nie milcz bo nic przed nami nie zataisz

Karinko nie gadam z Tobą póki nie zmienisz zdania. Zresztą zbytnio wyboru nie masz :-p

no Madzia dzis jednak nie urodzi:-( wraca do domku wiec pewnie nam npisze, pisala ze jak do srody nic to wywołanie...

Sylwia a no młoda nie hihihi więc pozostaje tylko stara ;-) Cieszę się z Twego podejścia. I fajowo że czujesz powoli już ruchy małego człowieczka! Powiedz mi kiedy masz kontrolne usg.

Tak Gabi też juz Stara niestety ;-)

Madzia... może Juniorek chce naprawde doczekać do wiosny? Jeszcze tylko 2 dni ;-)

reklama
Do góry