reklama
cześć dziewczyny
Agniesia dla twojego Aniołka (*).....
tak naprawdę to zabieg rzeczywiście jest pod narkozą i nic nie boli, najgorsze jest poczucie pustki i złość na życie.... ale będziemy z tobą.....
Dziewczyny doszukiwanie sie przyczyny poronień w drobnych sprawach życia codziennego nic nie da..... naprawdę musi być inny powód że serduszko przestaje bić.....
ja po dwóch poronieniach naprawdę przygotowałam się do trzeciej ciąży....absolutkie wystrzegałam się wszystkiego co by mogło zaszkodzić maleństwu i co? i nic...... niestety serduszko zgasło:-(....
warto zrobić badania bo wiele chorób udaje się wyeliminować ale niestety czasmi nigdy nie dowiemy się co było przyczyną....
tak naprawdę to zabieg rzeczywiście jest pod narkozą i nic nie boli, najgorsze jest poczucie pustki i złość na życie.... ale będziemy z tobą.....
Dziewczyny doszukiwanie sie przyczyny poronień w drobnych sprawach życia codziennego nic nie da..... naprawdę musi być inny powód że serduszko przestaje bić.....
ja po dwóch poronieniach naprawdę przygotowałam się do trzeciej ciąży....absolutkie wystrzegałam się wszystkiego co by mogło zaszkodzić maleństwu i co? i nic...... niestety serduszko zgasło:-(....
warto zrobić badania bo wiele chorób udaje się wyeliminować ale niestety czasmi nigdy nie dowiemy się co było przyczyną....
Alicja1985
Fanka BB :)
ja to dopiero o 22 moglam jesc caly dzien na czczo przez te glupie pilegniarki bo zapomnialy mojej krwi do badania zabrac i nie mogly mi wsadzic tabsa docipnie
Marti szczęściaro, najważniejsze ze lubisz swoja pracę
Madziu wiedziałam co robię hehe wybierając te studia a pracę lubię chociaż nie jest łatwa i lekka ale za to mam ferie i wakacje i kazdy weekend wolny
cześć dziewczyny
Masz rację Alutka. Ja się pocieszam tym, że miałam puste jajo płodowe więc tak jakby dzidzia w ogóle nie urosła.
wiola napisz mi czy staraliście się po 2 @ czy po dwóch miesiącach. ja miałam zabieg 6marca a 27 kwietnia lecimy z mężem do egiptu i tam byśmy chcieli się zacząć starać ale nie wiem czy to nie za wcześnie, już też w sumie miną dwa miesiące a jeśli chodzi o drugą ciążę to słyszałam że lekarz od początku daje leki na podtrzymanie ale tylko dla tego żeby dmuchać na zimne.Dwa miesiące temu poroniłam w 7 tygodniu ciąży. teraz znowu sie staramy. Chciałam zapytać cz ciąża po poronieniu jest możliwa bez rzadnych komplikacji? Czytrzeba jakoś specjalnie uwazac? Bardzo pragne dziecka a jednoczesnie troche sie boję, że będę za bardzo sie wszystkim przejmowac i będe się wszystkiego bać.
Alicja1985
ALutka Ty leniu****esz naprawde nie wierze ;-)
reklama
Alicja1985
Wlasnie Madzia tez w kazdej chwili swoje cudo przywita