reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
zapalam [*] dla Aniołkow :((((

Hej dziewczynki o 16.30 mamyy busika do wawki ehhh znowu ponad 4 h jazdy masakrejszon
przykre jest to co nas spotyka naprawde nie spraiwedliwe ale nie stety na wiekszosc rzeczy nie mamy wpływu
a trafic na dobrego gina graniczy z cudem a to bardzo wazne jak sie jest w ciazy albo sie ja planuje zeby wszystko nam wytlumaczyl
ehhh...

a powiedzcie mi jeszcze jedną rzecz: jak sie przytować do tego zabiegu, tzn: czy powinnam użyć maszynki i kremu do golenia?
ju użyłam kremu i maszynki ale tylko dlatego że czułam się bardziej komfortowo a miałam zabieg 6 marca i nie martw się że zostajesz w szpitalu1 dzień to nawet lepiej. ja byłam w prywatnym szpitalu miałam zabieg przez godzinę i wypuścili mnie do domu a później nie czułam się za dobrze wzięłam ibuprom mx i nic nie pomogło a tam dadzą ci kropluweczke i nic nie będzie cię bolało więc tym że zostajesz w szpitalu to się naprawdę nie martw.

alicja- najlepiej powrózyc z fusóf!! i wtedy moze znajdziesz odpowiedz. kurna co za dbile nas leczą!!!

no wlasnie :wściekła/y:
i ja teraz bez kitu nie wiem co ma robic moja kolezanka tez ma to co ja i bierze takie same tabsy itd i normalnie urodzila
a kumpela co teraz jest w ciazy tez to samo bierze
wiec ja mam gdzies tego od usg i bede dalej brala normalnie zwarjowac mozna :crazy:

Karola połowa sukcesu to dobry lekarz, jak chcesz to dam ci namiary na mojego ale sporo slyszałam ze bardzo dobry jest też Sieroszewski;-)

Agniesia weź też nóz widelec i kubek, to bedzie krótki pobyt, następnego dnia po zabiegu jak bedzie ok to rano do domku:tak:

reklama
Do góry