reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Omelko to widzę że miałyśmy wczoraj razem urodziny - wszystkiego najlepszego:) ciekawe czy to prawda co zapisane w gwiazdach i czy nasz los jest podobny? Ja się urodziłam o 7:10 rano a Ty o której? A i jeszcze - wczoraj skończyłam 31 lat.
Mój dzień urodzin do południa spędziłam w szpitalu, robiłam badania hormonalne, zobaczymy co z tego będzie, żeby były dobre... Tylko widziałam że lekarz nie zaznaczył mi TSH a to podobno dotyczy tarczycy, dziwne, bo mówiłam mu że miałam kiedyś problemy a on powiedział że to byłoby widać po innych czynnikach, byłabym albo bardzo gruba albo chuda albo z miesiączkami byłoby coś nie tak. A umnie wszystko wygląda na w sam raz. Trochę mi się nie chce iść tam jeszcze raz i się nakłuwać, bo wczoraj pani pobierająca powiedziała że blado wyglądam i żebym nie odlatywała tylko mówiła coś do niej:) ale mnie rozśmieszyła;-)
Wyniki będą za tydzień i już się nie mogę doczekać

reklama
ANTHEA, TROSZKE SPOZNIONE, ALE BARDZO SZCZERZE ZYCZENIA URODZINOWE :-) ZEBY JAK NAJSZYBCIEJ MALA FASOLKA ZADOMOWILA SIE POD TWOIM SERDUSZKIEM :tak::tak::tak:

Solenizantkom spóźnione życzenia urodzinowe, wszystkiego naj naj naj najlepszego:rofl2:

Ja też już mam zielone światełko druga miesiączka się skończyła, była krótka i dało się przeżyć
Więc staranka mogłabym już zacząć z moim M jednak jest problem bo jestem chora:baffled: boli mnie strasznie gardło mam nos zatkany i ogólnie nie jestem do życia
Dobrze że dziś wolne bo się kuruje w łóżeczku, zresztą pogoda też nie dopisuje
Ostatnio narzekałam na ból pleców a to pewnie były oznaki zbliżającej się choroby :szok:
Więc wolę się wpierw wykurować a potem pomyślimy o pieszczotkach z moim M;-)

Dilajla jak przeczytałam nagłówek to az mi dreszcz przeszedł. Żal, smutek i rozpacz. Nie bede pisac co pomyslalam o tych rodzicach, bo wstydze sie sama tych mysli.
Gratuluje zielonego swiatełka, teraz sie kuruj i do dzieła. Może bedziesz pierwszą zafasolkowaną:-). Ja na razie zmagam sie ze swoja@, daje mi sie mocno we znaki ale radosc z niej troche mi wynagradza bol.
Anthea to wszystkiego naj, naj, naj i spełnienia wszystkich marzeń. Dużo tu was majóweczek.
Gabi jak zdrówko? Napisz jak nadrobisz zaległości w czytaniu.
Maggie zazdroszcze Ci suwaczka, tez bym chciała wakacje.
Pozdrawiam Was i niestety kładę sie do łóżka.

Bardzo wszystkim dziekuje za życzenia:-).

Anthea życzę Ci duzo zdrowia i spełnienia marzeń (dzień spoźnione ale szczere). A co do daty urodzenia to niesamowite! Ja też skończyłam 31 lat! Urodziłam się o godzinie 00:30!
Jak juz wspominałam mój maz tez urodził się 21 maja 1977! dwanascie godzin później niz ja.
Ale obserwujac nasze życie przed i po poznaniu nie potrafię stwierdzić czy nasze losy są\były podobne. No w pewnym sensie może tak bo przecież jesteśmy razem. A i jeszcze jedno obydwoje urodziliśmy sie w czepku.
Serdecznie Cie pozdrawiam i życzę dobrych wyników badań!
Sonia

Anthea, spóźnione, ale szczere życzenia. Kochanie, dużo miłośći, szczęścia oraz spełnienia marzeń, przedewszystkim tego o fasolce!!!!!!!!!!!:-):tak::-D

Ilonko, dilajla, No to super, mamy zielone światełka, więc do dzieła, może będziemy razem testowały:-):-D

A ja z moim M byłam dzisiaj na procesji, a teraz się na zmianę byczymy na kanapie.:-) Chociaż jeden dzień spędzamy razem i tylko sami:-D Może jeszcze zrobię dzisiaj grilla, mięsko przyprawione leży w lodówce, więc.... Pomyślimy:-):happy:

Dziękuję kochane za życzenia, już mi lepiej;-)
Na przyszłe i przeszłe urodzinki życzę Wam wszystkim fasolek i przesyłam mój amulet szczęścia - czterolistną koniczynkę.
Już dwa razy znalazłam taką koniczynkę, zupełnie przypadkiem i zawsze przyniosła mi dużo szczęścia. W ogóle do tej pory wszystko było super, tylko te ciąże... może czas poszukać kolejnej koniczynki.

Omelko, to niesamowite że masz męża z tego samego dnia urodzin:-) Mam nadzieję że jesteście razem super szczęśliwi. W końcu 21 maja to całkiem ładna data:)

My z mężem wzięliśmy ślub w jego urodziny - dobra metoda - nie zapomina o rocznicy.
A Wy dziewczynki macie jakieś niezwykłe daty? Skoro już zaczęłyśmy z Omelką, to może więcej jest szczęśliwych dni:)

Załączniki

• img.inc.php.jpg
    img.inc.php.jpg
    10,2 KB · Wyświetleń: 89
reklama
Hej, Solenizantki,

I ja sie przylaczam i skladam Wam najlepsze zyczenia urodzinowe! :happy: W pieknym miesiacu sie urodzilyscie! Mam duzy sentyment do maja, choc sama jestem z lipca. Oprocz lipca, rodzinnie swietujemy w grudniu (urodziny meza), styczniu (urodzinki naszej corenki) i wrzesniu (nasza rocznica).

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki i ciesze sie, ze jest tu rowniez kilka reprezentantek mojej potrzydziestkowej generacji;-)

Asia

Do góry