reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Omelko, dobre Wróżki powiedziały mi, że masz dzisiaj urodziny:-) A więc kochanie, życzę Ci wszystkiego tego, czego Ty zapragniesz. Niech Twoje życie upływa w szczęściu, niech będzie wypełnione miłością. Kochanie 100 lat !!!!!!!!!!!!

Omelko sto lat sto lat, spełnienia marzeń tyc dużych i malutkich duzo slonka i usmiechu na codzien.
Piekne zwierzaki macie, ja tez wkleje zdjecia moich ale jak sie lepiej poczuje.@ sie rozkreciła i dzis umieram z bolu, pozdrawiam i milego dlugiego weekendowania,( ja niestety w piatek do pracy ide).

Hej,ja mam tysiąc nieprzeczytanych postów:zawstydzona/y: ale udało mi się dojrzeć radosne wieści,a więc:
Toleczko gratuluję bardzo serdecznie !!! Trzymam kciuki,żeby Patryczek jak najszybciej nabrał sił,serduszko mocno biło,a wszelkie kłopoty były tylko wspomnieniem !!!

Dziewczyny,a nie wiecie,czy malutki miał już operację ? Skoro na patologię,to chyba nie:sorry2: Proszę bardzo o wieści,jeśli któraś ma kontakt:zawstydzona/y:

Widzę,że zwierzątkami się chwalicie.Ja posiadam osła i oślątko:-p:baffled:;-)
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i za wszystkie trzymam kciuki.Popiszę kiedyś.Papapa.

Witam wszystkie aniołkowe mamusie Zadko jestem ale czytam na bierząco

Tolu serdeczne gratulacje synusia

Omelko wszystkiego co najlepsze a przede wszystkim spełnienia marzeń.

Mirko słuchałam pioseneczki naprawde fajna . A jesli chodzi o zwierządka to masz podobnego bardzo pieska do mojego tyle ,że mojej Kleosi nie stoją uszka , a niestety zdjęc nie mam w kompiue aby wkleic .
A jeszcze jedno gratuluje zielonego światełka , ja tez dostałam je w takim terminie jak ty.

Poza tym witwm nowe dziewczyny , przykro mi ,że połączyła nas taka sama tragedia.

Dlaczego tak ciesze sie ,że u ciebie wszystko ok. Wiernie ci kibicuje jak wszystkie tu od początku ciązy . Bedzie wszystko ok

reklama
Do góry