reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
no proszę jaka współpraca sie tu wytworzyła hihi
własnie dziewczyny 2w1 odezwijcie sie jeśli możecie:-)

Jak się domyślacie, pan od spacerów został tym mężczyzną życia :cool2:
Taki duży Chester już staruszek :zawstydzona/y::sorry2:
chesti.jpg

Zakochałm się Jest przesłodziutki

U nas dzisiaj dość niecikawie , w nocynapadało śniegu i dzisiaj pada dalej a na termometrze 3 st na plusie wiec jest chlapa. Byłam już w wydziale komunikacji zapłacić za prawko i na zakupach., Ostatnio dużo chodze, a wieczorami nie mam siły się ruszyć. Postaram się dzisiaj wrzucić moje fotki, (jak zrobie) ale na razie uciekam zrobić pange (yami yami uwielbiam tą rybę) z pyrkami i duża ilością kiszonej kapuchy :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

Wrocilam od lekarza... mam bardzo fajną lekarkę prowadzącą, wi ęcej dowiedzialam sie od niej niz w szpitalu :-(
Skierowala mnie do Poradni Chorób Odzwierzęcych... toxoplazmozę mam za wysoką i stwierdzila ze lepiej podleczyć sie przed niz znów w trakcie ma sie cos zlego wydarzyc :(
a i dala mi skierowanie na TSH, no zobaczymy
Lete do pracy, bede po 22 dopiero :-(

reklama
cześć wieczorkiem

Wróbelek byłaś w Gorzowie i nie umówiłyśmy się?????? dlaczego nic nie mówiłaś?????
ale gratuluję, zuch dziewczyna!!!

Sorki, ale do Gorzowa mam blisko i na pewno jak M wróci wpadne w weekend do Askany, albo do Castoramy to się umówimy!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry