reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jakoś leci,wczoraj byłam u gina i wszystko po clo w porządku,wierzy że nam się uda,mówi że jest pewny że następnej @ już nie będzie,och żeby miał rację

reklama
KURCZE CZYLI DOBRZE WIDZIAłAM,żE JEST JESZCZE JEDNA kAROLA,HEH A JUż MYśLAłAM ZE ZE MNIE PRAWDZIWA BLADI,HEH

kAROLA2 WITAM,,,,,,,

Karolcia napewno będzie miał rację.. najpóźniej za trzecim clo się uda. Tej wersji się trzymajmy.

Tak usunęłam już zdjątka :baffled: nie myślałam że jeszcze będą chętni na oglądanie. Ale wybaczcie mi już.. usunęłam je. Bo po co mi. I nawet nie mam ich na kompie :sorry2:

Słodziutka przepraszam że tak zniknęłam ale net wyłączyli bez zapowiedzi i tak długo trwało załatwienie nowego.

Karolcia kochana. Wszystko ok.. tylko naprawdę się martwiam bo jak przstałaś pisać to nie miałaś najlepszego humorku. Czekałaś na @ i wogóle jakoś tak dziwnie było. ... a później milczenie. Po prostu naprawdę o Tobie myślałam.
Nie żeby mi chodziło o piękne kartki :-);-):-D:rofl2:

Karolcia i my się cieszymy że jesteś!:-D I to jak na bierząco? Kurcze jak Ty nadrobiłaś te zaległości?:sorry2: Albo udajesz ze jesteś w temacie?

Kasiu kochana mówisz że nie mozesz się przyzwyczaić do L4? Zobaczysz że później cieżko Ci będzie sie zmobilizować do pracy :-p tak jak mnie teraz :dry:

Pyzunia jeszcze tylko weekend w pracy i wkońcu sobie troszeńkę choć odpoczniesz!

Marzenko ;-)

Alicja bananiarko brakuje nam Ciebie??? Gdzieś Ty się zapodziała? Opijasz piękną suknie? nie bądź samolubem.. podziel się wódeczką :szok::rofl2:

Asiu co Ty tak do późna co dzień pracujesz?

reklama
Wiesz co,ale mi to nawet dobrze zrobiło,nabrałam jakiegoś dystansu do zafasolkowania za wszelką cenę,po prostu wiem że to się spełni kiedy Bóg pozwoli i na nic moje żale no i chyba trafiłam na gina z sercem który mocno też w to wierzy.Dalej płaczę widząc dzieci,wyobrażam sobie że mój synek miałby już 3 miesiące i zastanawiam się jakby wyglądał ale muszę być silna i nie narzekać ale czekać na cud.

Do góry