reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dobra dziewczynki... ja zmykam z psiakiem na spacer...moja biedna Nuka chyba dostała zapalenia międzypalcowego... gryzie łapki i je liże cały czas... muszę jej zaczac przemywac je po kazdym spacerze i porządnie wysuszac... a jak nie pomoze w poniedzialek do weta... bosze... tak mi jej żal...moje małe biedactwo...

Uciekam i życze miłej nocki !!!:-)

ale wam powiem ciaza to dobry czas na zdawanie (widoczna ciąża oczywiście), ale nie narzucajcie się z nią taka moja rada, bo u nas w osrodku kilka tyg temu jakas dziewczyna powiedziala do egzaminatora ze musi zdac bo jest w ciazy, a egzam. jej na to, ze jak jest w ciazy to powinna lezec, a nie zdawac na prawko. Ja nic nie powiedzialam a nawet powiem ze troszke chowalam brzuszek, ktorego schowac sie nie da, i widzialam ze jak stalam to caly czas gapil sie na niego

Kiniuś Gratuluje zakupu nowych spodni!!!!!!!!!!!!! Moje "przyjadą" za 2 tyg Z moim Arturrro a do tego czasu musza mi starczyc dresy i pozyczone hedne spodnie o 2 rozmiary wieksze bo moje ciazowe sie podarly

ja tylko na chwilke......:-D:-D

Słodzitka nie jest źle na L4..ale jakoś przyzwyczaiłams ięze rano trzeba wstac, małego do przedszkola a ja do pracy, w domku po 16 ,,,jakas zabawa z malymi czas leciał, aterazjaoś dziwnie, ile mozna sprzatac,,heh,,, mały juz samodzielny i nie zawsze chce si eze mna bawic, nieraz woli sam,,,,:-D:-D:-Ddorasta,,,,hhe:-D:-D:-D
ale ogólnie pjest ok, kwestia przyzwyczajenia,... wkońcu 2 lata posiedzę w domku:-D:-D:-Dpraca nie zajac nie ucieknie....:-D:-D:-D:-Dheh a TOBIE JAK MINął dzionek....:-D:-D:-D

Wróbelku wielkie gratulacje......:-D:-D:-Dfaktycznie mało kto zdaje za 1 razem...:-D:-D

KAROLCIA na Twoję życzenie fluidki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Wróbelku wielkie - ale to wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!! Ale trzymałaś nas w napięciu
Karolino witaj a dla aniołka (*) Zostań tutaj to najlepsza terapia.
Anetko a ja przez Ciebie jutro mam sałatkę grecką - takiego smaku mi narobiłaś:-). Mam nadzieję, że piesek nie cierpi za mocno.

Kochane moje ja uciekam ponynać, bo padam na pyszczek .Trzymajcie się i całuję Was mocno Dobranoc Słodkich snów

reklama
Do góry