reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dobra dziewczynki... ja zmykam z psiakiem na spacer...moja biedna Nuka chyba dostała zapalenia międzypalcowego... gryzie łapki i je liże cały czas... muszę jej zaczac przemywac je po kazdym spacerze i porządnie wysuszac... a jak nie pomoze w poniedzialek do weta... bosze... tak mi jej żal...moje małe biedactwo...

Uciekam i życze miłej nocki !!!:-)

ale wam powiem ciaza to dobry czas na zdawanie (widoczna ciąża oczywiście), ale nie narzucajcie się z nią taka moja rada, bo u nas w osrodku kilka tyg temu jakas dziewczyna powiedziala do egzaminatora ze musi zdac bo jest w ciazy, a egzam. jej na to, ze jak jest w ciazy to powinna lezec, a nie zdawac na prawko. Ja nic nie powiedzialam a nawet powiem ze troszke chowalam brzuszek, ktorego schowac sie nie da, i widzialam ze jak stalam to caly czas gapil sie na niego

Kiniuś Gratuluje zakupu nowych spodni!!!!!!!!!!!!! Moje "przyjadą" za 2 tyg Z moim Arturrro a do tego czasu musza mi starczyc dresy i pozyczone hedne spodnie o 2 rozmiary wieksze bo moje ciazowe sie podarly

ja tylko na chwilke......:-D:-D

Słodzitka nie jest źle na L4..ale jakoś przyzwyczaiłams ięze rano trzeba wstac, małego do przedszkola a ja do pracy, w domku po 16 ,,,jakas zabawa z malymi czas leciał, aterazjaoś dziwnie, ile mozna sprzatac,,heh,,, mały juz samodzielny i nie zawsze chce si eze mna bawic, nieraz woli sam,,,,:-D:-D:-Ddorasta,,,,hhe:-D:-D:-D
ale ogólnie pjest ok, kwestia przyzwyczajenia,... wkońcu 2 lata posiedzę w domku:-D:-D:-Dpraca nie zajac nie ucieknie....:-D:-D:-D:-Dheh a TOBIE JAK MINął dzionek....:-D:-D:-D

Wróbelku wielkie gratulacje......:-D:-D:-Dfaktycznie mało kto zdaje za 1 razem...:-D:-D

KAROLCIA na Twoję życzenie fluidki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
Wróbelku wielkie - ale to wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!! Ale trzymałaś nas w napięciu
Karolino witaj a dla aniołka (*) Zostań tutaj to najlepsza terapia.
Anetko a ja przez Ciebie jutro mam sałatkę grecką - takiego smaku mi narobiłaś:-). Mam nadzieję, że piesek nie cierpi za mocno.

Kochane moje ja uciekam ponynać, bo padam na pyszczek .Trzymajcie się i całuję Was mocno Dobranoc Słodkich snów

reklama
Do góry