reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witaj Kasiek,jeszcze jakiś czas bedzie mnie mało bo kartki trza skończyć ale juz będę nareszcie,a do l-4 się przyzwyczaisz,zobaczysz i na zwolnieniu czas szybko leci.:tak:

iławianka no to czesciej będę Ci robic różne smaki :-D

a piesek... no cóż chyba jej to nie boli... ale na pewno przeszkadza... bo to chyba swędziec musi okropnie... jezeli moja kuracja nie pomoze niestety konieczna wizyta u weta... ktorej bardzo ona nie lubi wiec mowie jej zeby lepiej poskutkowalo...mam nadzieje ze Nuka wezmie to sobie do serca;-)

DOBRANOC !!!

reklama
Witajcie dziewczynki

Wróbelku bardzo wielkie gratulacje dla Ciebie! Supcio. Nie ma to jak samodzielna jazda autkiem. Mądra z Ciebie dziewczynka!

Agatko agi28 :-:)-:)-(

Anetko nasze psy często od soli w zimie takie problemy z łapami miały. Może u Ciebie to też od soli?

Karolcia cieszę się ze wkońcu jesteś. Tak się martwiłam!! Ale Kasiek dopiero niestety wczoraj napisała że Ty nie masz netu.. ii się ciut uspokoiłam. Myślę że kartki wystarczy jak wyślesz w pon. Mam nadzieję że i ja zdąże;-)
Wierzę że wkońcu doczekasz się II kreseczek a póżniej...:-D

Karola (Karolina) witaj wśród Aniołkowych mam. Bardzo mi przykro że musisz do nas dołączyć i że poznajemy się w takich a nie innych okolicznosciach.

Do góry