reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ponoć nic w życiu nie dzieję się Karolcia bez przyczyny. Może i net też u Ciebie "zabrali" też nie bez przyczyny.
Najważniejsze to iśc do przodu a nie cofać się wstecz. A jeśli się cofać to tylko po dobre doświadczenia a nie wracać do złych!

Selenka AJ Aga Ir, Gabi Mordoklejka Angelka, Hania Martusionek
Gloria Iza30 Oluniia Dlaczegotak Mircia Wrobelek Anetka Alla Also Marzenka Marlenka Guska Buziaczek Koti Mala Anetka83 Jezyk Malutka80 Scarlet Ola 15 Ozkane Goska40 Danula Szafirek Patib Carri SlodziutkA:* :((( Agataxk Agi 28 Syla
Kasieekkkkk Magdalenka26 Marli Cyniczna Pixellka Sonita Iławianka
Agusia537 Niusia Kinguś Alutka17 Gloria
całuje Was i pozdrawiam :*
jutro do domku:)
musze sie pochawilc ze w koncu cos sie ruszy z moja szefowa ale to jeszcze ciszaaaaa:D

Alicja :******** usłyszałaś moją prośbę... ... i krzyki :-D o Ciebie..

Karolcia naprawdę pełna jestem podziwu.. po takiej nieobecności być nadal w temacie!!! chylę czoła!

Alicja skąd kopiujesz te nazwy nicków :-p;-):-D:rofl2: Ślicznie o wszystkich pamiętasz. Muszę się uczyć od Ciebie! Bo mnie pamięć ostatnio zawodzi :baffled:

Mówisz że szefowej dokopałaś? Jak jak jak??? Opowiedź troszkę :happy:

reklama
Edytko Ty to wiesz jak mnie zaskoczyc hihi

karolka witaj po dlugiej ptrzerwie na BB
wrobelek gratki wielkie
kasiu slicznie wygladasz
witam i tule nowe dziewczynki

uciekam juz........bo M mnie wygoni recznie

Do góry