reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam się ponownie na chwilunie.

Izunia30 kochana dziękujemy Ci również za fluidki i pogłasz brzunio i ktosika który tam zamieszkał.

Ruda - niestety jak pisałam już z dnia na dzien nie zmieni sie życie na lepsze. Poniękąd jestesmy sami kowalami swojego losu.Pewnie na niektóre z rzeczy nie mamy wpływu... ale naprawdę dużo zależy od nas. I jeśli będziesz chciała się uśmiechać i znów zacząć żyć.. tak własnie zrobisz. I zobaczysz że kiedyś znudzi Ci się płakanie w poduszkę i wstaniesz z myślą.. "Od dziś już nie będę płakać- przynajmniej się postaram"

Magdalena26 a co u Ciebie..

Mikuś faktycznie wylgądasz ślicznie w sam raz na przyjście dzieciaczka! Teraz czekamy aż zacznie się coś dziać...

iławianka cieszę się że wizyta OKI! A termin na czerwiec.. wiec naprawdę wszystko idzie ku dobremu! Udanej jutro pracy życzę!

Beatko mówisz że już guziczek nie będzie musiał być odpinany! Siupel. Tylko pozazdrościć takich wspaniałych zakupów. Wygoda mamusi i fasoleczki teraz najważniejsza!Smacznego!

Haniu nocna widzę że pokazałaś się.. co u Was? Zamartwiam się o Ciebie.

Asiu(Angelko) a Ciebie co tak malutko? Zapracowana kolejna mama?

Marzenko widzę że strajk owocny ;-):-D

Sylwia nie ma za co .. polecam się na przyszłość :sorry2::-D

Gabi i jak nerwy odpuściły?

Kasiu (Kasiek) nie zdradziłaś mi jak sie czujesz na L4?

Pixelko (ANiu) a Ciebie co tak malutko? Odpoczywasz w domku? Mam nadzieję że już u Was po wszystkich choróbskach!

Sonita a jeśli jest to dobre usytuwane miejsce to jak najbardziej na tak. Ponoć kto nie ryzykuje ten nie ma?:sorry2::dry::baffled:

reklama
witam was dziewczyny mam na imię karolina i piszę do was bo nie umiem sobie z tym poradzić co nas spotkało w tamten czwartek.
byłam w ciąży w ostatnim dniu 12 tygodnia byłam z mężem 5 marca na usg on miał w ten dzień urodziny i pierwszy raz chciał zobaczyć nasze maleństwo jak się rusza jak wygląda ale nie zdążył podczas badania usg zrobionego pierw przez brzuch później dopochwowo usłyszeliśmy PRZYKRO MI TO MÓWIĆ ALE SERDUSZKO U DZIDZIUSIA PRZESTAŁO BIĆ zawaliło mi się wszystko całe życie legło mi w gruzach w piątek byłam na usunięciu mojego maluszka i w sobotę wdała mi się infekcja ponieważ nie miałam żadnego plamienia miałam gorączkę 39 i w poniedziałek wylądowałam znowu w szpitalu i znowu musiałam przeżywać ten ból. za dwa tygodnie będą wyniki mojego dzidziusia i może wtedy dowiemy się co było nie tak. biorę teraz antybiotyki które mają skurczyć macicę ale są takie dziwne i tak mnie po nich boli brzuch że nie śpie po nocach i nogi mi bardzo drentwieją
mam pytanie czy może wiecie kiedy można zacząć starć się o dzidziusia i jakie powinnam zrobić badania po tym poronieniu lekarz powiedział że możemy się starć po dwóch cyklach ponieważ sam organizm będzie wiedział kiedy jest gotowy.
to było nasze pierwsze dzieciątko i nie mogę dalej w to uwierzyć.
proszę napiszcie jeżeli możecie, byłam wcześniej na wątku mamy na wrzesień ale nie daję rady na razie tam wejść bo ciągle płaczę.

Edytko ja jeszcze w pracy :( do 22 buuuuuu

Karola strasznie mi przykro... witam wsrod nas :(
Ja mialam podobna sytuacje... radosnie poszlismy na USG a tam okazalo się, że Dzidzius jest bardzo chory :( Lekarze twierdzą, że kolejne starania o Dzidziusia mozna rozpocząć po 3 miesiączce...

karola-bardzo mi przykro:-( ja jestem na wrzesniówkach a tu jestem od maja
wejdź na wątek badania po poronieniu załozyłysmy go same dla siebie i dla tych co niestety do nas aniołkowych mam dołczają.trzymaj sie kochana, nie jestes sama, to bardzo przykre...jest tu nas naprawde wiele i wiele z nas jest w ciąży...
z czasem wszystko sie ułozy...choć będzie napewno ciężko.
a przyczyny mozesz nigdy nie poznac jak wiele z nas:-(

Witajcie dziewczynki:-)

Puk!puk! czy ktoś mnie jeszcze pamięta,wreszcie mam neta,myslałam że zwariuję przez te dni ale myslami byłam z Wami.

Nie było mnie parę dni a ty tyle nowych osób:Agataxk,Gloria,Magdalena26,Danula(jestem z Pszczyny,więc niedaleko Woli,do jakiej gin chodzisz?),Martusionek,Ruda85,Ania2611,Karola wszystkie was tulę do serducha i serdecznie witam:-)

Kasiek ja też poproszę o fluidki,a wygladasz slicznie:-)

Słodziutka,dzieki że o mnie pytałaś,tak bardzo chciałam zobaczyć zdjęcia twojego domku,Kasiek mi pisała że wrzyciłaś ale niestety u mnie nic nie widać:-(Kartki wyslę ci w poniedziałek,mam nadzieję,że nie za póżno;-)

Szafirek,AgaIrl,Niusi@ serdeczne życzenia urodzinowe dla was,choć mocno spóznione,ake życzę wam spełnienia tych najskrytszych pragnień:tak:

Mordoklejka,Mirka wy jeszcze dwa w jednym:-)pozdrawiam:-)

Koti wszystkiego najlepszego z okazji ślubu.Bądzcie szczęsliwi:tak:

Oluniaa mocno tulę,we wtorek miałaś zabieg,n ie wiem co powiedzieć,mogę cię tylko mocno wirtualnie przytulić:tak:

Iza30 moje gratulacje z powodu ll pięknych kreseczek.:tak:

Wszystkie dziewczyny serdecznie pozdrawiam,Pixella brzuszek już mocno widoczny,Gabi,Ola15,Alla,Sonita,AgnieszkaAj,Carri,Alutka17,Marlena78,Wróbelek,
Koti81,Agi28,Also,Iławianka,Syla28,Kinguś,Pati.b,Alicja1985,Malutka80 .......pozdrawiam:-)

U mnie po kolejnej @ i drugi cykl z clo,wczoraj byłam u gina i wszystko w porządku,mój gin wierzy że za miesiąc spotkamy się z powodu zatrzymania @,oby to wykrakał:-)

Karolino Przede wszystkim bardzo Ci współczuję, że musisz przechodzić przez to co my, ale dobrze trafiłaś. Jeśli chodzi o staranie to ja zaszłam w ciążę już po 2 @, ale w wiekszości ginekolodzy mówią żeby czekać 3@, a inni że pół roku. Jeśli chodzi o badania to pogadaj z ginem, on powinien Ci badanka zlecić, ale pozostałe dziewczyny pewnie też chętnie Ci pomogą

reklama
Do góry