reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
gloria to jestes z tego samego dnia co moja siostra :tak:
Kochana tak Ci się wydaje dzisiaj. Z biegiem czasu wszystko będziesz widzieć w innych barwach. Zobaczysz że przyjdzie dzień którym znów będziesz się uśmiechać. Będzie boleć.. bo ból nigdy nie minie. Ale Ty nauczysz się z nim żyć. A data... napewno zawsze będzie Ci przypomniać. Ale z czasem poznasz jej nowe znaczenie...Tylko uwierz że jeszcze dla Ciebie zaświeci słoneczko

Kusicielko nio to siupel że z dnia na dzień czujesz się lepiej. A Gosia będzie wygladać jak prawdziwa księżniczka! A Ty masz już coś upatrzone?

Kasiu(Kasiek) ależ wspaniały masz humorek! Fajowo! Dobrze ze mama szcześliwa bo i Farniu w brzuszku fikołki fika i Igorek który widzi mamę uśmiechniętą jest bardzo szczęśliwy. A bóle niech Cię już nie nawiedzą... a jeśli już musiałyby to tylko na czas fikołka Frania...
Dobrze że poszłaś na to L4!!! Teraz myśl tylko o swojej rodzinie.

gloria wsiśkiegi naj naj naj..

Sylwia odpoczywaj niech rana się zagoi... i odpoczywaj dla siebie i dzidziulka!

Izu(Carri) ależ Ty masz obfite w gości dni :tak: tylko pozazdrościć. Uwielbiam jak jestem między ludźmi. Mówisz tak dlugo na cytologię trza czekać? Przyznam się bez bicia że ja nie pamiętam przy takiej ilości badań co robiłam ile czekałam na cytologię.

Mikuś jeszcze Adrianek da Wam popalić :-);-):tak::-D pomyśl że co dzień to bliżej. Jestem z Wami!!

Danula jak widzę pogoda ostatnio bardzo zmienną jest. U nas również raz chumry raz słońce a jeszce potem deszcz...

Agatko jak dzisiaj w pracy????????? Dalej wypełniasz te rubryczki? Baaa albo udajesz ze je wypełniasz? :-D:tak: Jak się czujecie moja kochana Agatko?

Maja (Koti) ależ będzie owocność tych staranek... 3 dni z łóżka nie wychodzić :szok: tylko pozazdrościć kondycji :-D:tak:;-):-):rofl2:

Gloria najważniejsze, żebyś miała kogoś bliskiego koło siebie, mi to bardzo pomogło, gdy jest się do kogo przytulić i wypłakać swój żal....nie zostawaj sama wtedy trudno poradzić sobie z bólem psychicznym.....jestem z Tobą myślami :-(

Słodziutka u mnie jeszcze nie pada, ale niebo ma już barwę wręcz granatową więc nie trudno się domyślić co z tego będzie.....a tak mi się marzy już wiosna, może wtedy myśli byłyby bardziej optymistyczne...

Gloria ....kazda z Nas sie bała zabiegu ....Tule Cie a dla Twojego Aniolka zapalam (*) ..... No i mimo wszystko wszytskiego dobrego z okazji urodzin .Badz dzielna :-(Po zabiegu ,jak bedziesz juz w domku ...pisz do nas , bedzie Ci lzej z Nami ....

Anetko u mnie moze nie wieje ale zimno jest brrr...:baffled:

Agusia Aj ja to chyba zle zrozumialam hehe dzieki za sprostowanie...Córeczka bedzie slicznie w niej wygladac;-)

Anesto jakie sliczne masz córunie :) Słodkie ....:-)

Edytko czasem ktos wpadnie do Nas na kawe albo na piwko ....
A co do badan no niestety trzeba tak długo czekac, dlatego ja jakos mam opory zeby pojsc do lekarza z tymi moimi bolami w klatce .....

Kawka wypita teraz nic jak prasowanie mnie czeka ....

reklama
Carri wpadnij i do mnie mam prasowania dość trochę ale sił jeszcze brak, żeby się za to zabrać ;-)

Do góry