reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Anetka zimno? U mnie słoneczko i cieplutko byłam przed chwilą na dworze, powiem, że aż przyjemnie wyjść na chwilę, czuć wiosnę w powietrzu i mam nadzieje, że nie długo będzie

no niby słoneczko śwoeci... ale wieje taki strasznie silny mroźny wiatr... że nie chce się wychodzic z domku...:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Witaj ANIU!!(Anesto) jakie Ty masz piękne skarby! Ahhhh a Izunia ma śliczne pysie. Starsza piękne loki to fakt. Normalnie cudnie. I tfu tfu oby nie zapeszyć dobrze.. może na porodówce się wydarła za wszystkie czasy :-D

Witam wszystkie panie.

Gabi masz rację zgodzę się z Tobą. Ale Mikę też zrozum :-D sama pisałas że byłaś zła jak osa :-D
A bilans na kwietniówkach póki co niedobry :-:)-( dla nowego Aniołka (*)

gloria trzymamy za Ciebie mocno kciuki.. Sam zabieg nie jest bolesny bo pod znieczuleniem. Dość szybko dochodzi się do dobrego stanu fizycznego. Niestety psychicznym stanem jest ciiut gorzej. Tulę i wierzę że dasz radę.

Anetko u nas tak jak piszesz przez chmurki próbuje się przebić słoneczko..

Iza(Olcia) ależ zrobiłaś zakupowe szaleństwo dla psa..

Asiu(Angelka) cwana z Ciebie bestyjka :-D;-):-)

Anesto Aniu cofnij się do 3844 strony i tam masz gratulację.. w ten dzień co urodziłaś Izunię.. miłej lektury

Iza witam witam

reklama
Do góry