reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześć dziewczynki! Ja dzisiaj padnięta jestem, chyba się za dużo nałaziłam.

Scarlet, strasznie mi przykro. A to badanie na p to pewnie przeciwciała antyfosfolipidowe.

Anesto, śliczne córeczki! Gratuluję!

Gloria, każda z nas się bała zabiegu, ja nawet drugi raz się bałam, chociaż już wiedziałam, że to nie boli, bo jest robione pod narkozą. Trzymaj się dzielnie i pamiętaj, że jesteśmy z Tobą.

Gloria trzymaj się.....

Carri to choć na kawę do mnie u mnie nie pada...jeszcze ;-) Miałam jechać do Żor do mamy ale skoro pada posiedzę w domku.

Also witam

Aslo :angry:..... ty wypoczywaj a nie łaź..... !!!!

Danula dzieki za zaproszenie ale musze odmowic, mezus z pracy zaraz bedzie wracał takze obiadek mu trza przygotowac i dac ;-)

Deszcz narazie przestał padac,ciekawe na jak dlugo bo chmury nie zbyt miło wygladaja :crazy:

Witam po przerwie.

Zaraz zmykam trza cosik porobić w domku i poza nim.

Danula i Izunia(Carri) jak to czasem w życiu bywa że sąsiadkę się spotka na necie ;-):-D

Buziam wszystkie i Zmykam.

U nas jak powiedzialam w marcu jak w garncu... słońce, chmury granatowe i zaraz deszcz (choć póki co jeszcze nie pada):szok::-D

Gabi rozumiesz :-D:-D:-D a skąd z autopsji?:rofl2:

Sonita....rany 70 kg? To musiał być ciężki sen ;-)

Carri no trudno skoro mąż wraca obiad musi być, ja swojego właśnie nie dawno do pracy wyprawiłam i sama siedzę całe popołudnie :-)

reklama
Słodziutka no prawie sąsiadkę ja mieszkałam w Żorach 30 lat od roku mieszkam na Woli :-)

Też uciekam sprzątać, trzeba coś w domu porobić.

Do zobaczenia :-)

Do góry