reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Słodziutka...zastanawiamy sie nad ta cystografią, musze jeszcze poczytac troszke o tym, ja sama mialam kiedys bo chorowalam na pecherz kilka lat non stop i polipow nie miałam....a Wiki jesze 2 latek nie ma...ale jesli ma to pomóc to moze warto....biedny mój maluszek na nieszczescie ma to po mnie chyba....

ech i mam zle wieści od mojej siostry...bidulka planowala invitro na 15-17.03 a tu masz ci los znowu chora strasznie, goraczka, przeziebiona...antybiotyk :-( i znowu lekarze mówia, że marne szanse by sie przyjeło po tak duzej dawce leków przeciwzapalnych.... miała kilka prób w tamtym roku i zawsze chorowala przed implementacja zapłodnionych komórek...trzymajcie kciuki bo nastepne 3 tyg beda dla nas bardzo cieżkie...ech jak bardzo bym chciala byc ciocia dla jej koleknego maluszka...

a ja na obiad chyba zrobię kotlety z piersi kuraka, ziemniaki i buraczki....

reklama
Aga IR.....
Urodziny obchodzisz dnia dzisiejszego,
więc życzę Ci wszystkiego najlepszego,
nadziei w sercu, wiary w samego siebie,
trafnych zrządzeń losu, ile gwiazd na niebie,
wielu wrażeń i morza radości,
Niech ten radosny dzień
Twe troski odsunie w cień
i niech się śmieje do Ciebie świat
blaskiem szczęśliwych i długich lat.

Załączniki

• 1541469golahrw5it.gif
    1541469golahrw5it.gif
    103,9 KB · Wyświetleń: 17
Cześć Dziewczynki..........
Edzia....normalnie bomba mieszkano...!!!!!!!
Pixelcia...współczuję......mam nadzieje ze Wiki szybciutko dojdzie do zdrówka....najgorsze jak dzieci są chore.......duzo zdrówka...
Pozdrawiam Was Wszystkie....

Nio hej hej Kusicielko... Dziękuje.. tyle pochwał dostaje że znów obrastam w piórka. Ale naprawdę będę nieskoromna mi też się podoba i to bardzo!

Aniu(Pixelko) poczytaj. Popytaj lekarzy co oni na to. Czy aby napewno to badanie jest potrzebne, a jeśli tak nie mniej wyrzutów sumienia!

Cześć Kochane!!
Edytko co tu dużo mówić: piękne mieszkanko i najważniejsze, że Wy jesteście zadowoleni.
Pixelciu brzuszek juz ślicznie widoczny:tak::tak::tak:. Idź na L4 bo Tobie też w końcu należy się odpoczynek. Ja juz sie byczę w domu od 4 miesiąca ciąży.
Agus Irl z okazji 18 stki życzę Ci zdrowego synusia i spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń.
Sylwia kciuki cały czas mocno zaciśnięte.

Ja dzis postanowiłam nie wychodzić z łóżka, bo w weekend troszke za bardzo zaszaleliśmy na zakupach i wczoraj wieczorem padłam. Dziś zbieram siły na cały nadchodzacy tydzień. ;-);-);-)
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko.

Aguś IR
Z urodzinowego korzystam zwyczaju,
By przesłać życzeń tyle, ile kwiecia w maju
I życzyć ci naprawdę z całą serdecznością
By szczęście napełniło ci duszę radością
Czegóż jeszcze Ci życzę?
Zdrowia i dostatku!
Szóstki w Totka, a także ogromnego spadku!
Siedmiomilowych butów i czapki niewidki,
Spełniającej życzenia małej złotej rybki
Kury ze złotym jajem, Lampy Aladyna,
Sezamu Ali Baby i szczodrego dżina,
Niebieskich koralików, zwierciadeł magicznych,
Dywanów latających i talentów licznych.
Samych miłych perspektyw, uwag błyskotliwych,
Wielu ludzi przyjaznych, niewielu życzliwych.
Masy sukcesów małych, wielkich, gigantycznych,
Poklasku i uznania i awansów licznych.
Mieszkania w Nowym Jorku, willi w Kopenhadze,
Przytulnej garsoniery gdzieś tam w Czeskiej Pradze,
Rezydencji we Włoszech, w Alpach małej chatki,
A w południowych Indiach plantacji herbatki.
Super rancho w Meksyku, pałacu w Pekinie
I innego schronienia w wybranej krainie.
Rejsu dookoła świata, gdzieś w nieznane wypraw,
Ekscytujących doznań, smaku nowych przypraw.
Może nagrody Nobla w jakiejś kategorii,
I życia w stanie choćby lekkiej euforii.
Do tego wiele zdrowia, kondycji, miłości,
Dużo radości z życia i wiecznej młodości.
I syneczka pięknego :)

Kupna bo ja osobiscie to jeszcze sama nie potrafie zrobić ale jeśli macie przepis to ja chętnie!!
a właśnie z Anetka rozmawiałam o spaghetti z owocami morza i chyba w sobote jak mój M pojedzie na nasze nowe lokum parapety wstawiac to mu cos dobrego hmm zrobie tylko własnie sobie przypomniałam ze on takich rzeczy nie je:-)

Aga_Irl wszystkiego najlepszego w Dniu Urodzin!

Laura, przytulam Cię mocno. Zostań tu z nami, będziemy Cię wspierać jak tylko możemy!

Agusia, jestem z Tobą myślami. Mam nadzieję, że powoli wszystko się ułoży.

Edytka, śliczne mieszkanko!

allaa...u mnie w pracy dopiero teraz jak sie przejde korytarzem to zauwazaja, ze jakis brzunio wyskoczył :-)...i tylko mówia nooo nareszcie cos widać, bo mysleliśmy, ze juz do porodu bedziesz wklesła :-D....i pytają kiedy poród a ja mówię, że za 3-4 miesiące gdzieś !!! i to dppiero robią minki...:tak:...i pytaja czy znam płeć...a ja płeć znam od 18 grudnia hihihihi.....
Oszczedzaj się kochana do 34-35 tc trzeba uwazać, potem już z górki ....

Ola15..mój m z owoców morza tylko krewerki i to smarzone w panierce by nie było ich widać

Słodziutka, lekarka, prowadząca Wike to nasza znajoma i podobno bardzo dobry leakarz, zresztą i ona i ordynatorka na oddziale o tej cystografii mówi :-(..coż, chyba ból i stras jednorazowy, a jak nie daj Boże te polipy ma i potrzebne jest specjalne leczenie? echhh dylematy....mamy 4 tyg na zastanowienie

reklama
Sonita, znam tę stronkę, o której pisałaś. Też tam jestem zalogowana pod tym samym loginem. Naprawdę polecam tę stronkę, bo jest bardzo pomocna szczególnie jak się chce zajść w ciążę.

Do góry