reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Anetko niech pomoże Wam tn ginek i później opiekuje się Tobą i maleństwem podczas ciązy.. Więc nic innego w tym miejscu nie wypada mi powiedzieć jak ... owocnych staranek! I jak najmniej dołków bo one nie sprzyjają ... fasolce.

Asiu(Angelko) wolę nie grzeszyć :zawstydzona/y::-D więc pokazałam co miałam :szok::rofl2:

Aniu(Pixelko) nio to faktycznie. Ale czasem trzeba zdecydować się dla dobra dziecka. Mój siostrzeniec miał różne badania bo jak na sześciolatka prawidłowo się nie rozwija niestety. Dla nas jest nadal najukochańszy ale są pewne oznaki jak na 6 lat mało buduje zdania, nie umie się skupić na jednej rzeczy (no chyba że chodzi o autka) nie jest posłuszny.. "udaje" jakby nie słyszał co się do niego mówi.. itp. Dlatego miał mase badań. W tym też pod znieczuleniem, wiązeniem by sprawdzić ekg.. oraz fale mózgowe (wyleciała mi nazwa badania) Ale siostra niestety była zmuszona tak go "maltretować" :-( by zrozumieć co jest nie tak.
Póki co osądzono (choć naprawdę 2 lata z tymi wariatami lekarzami walczy - inni mówią że wszystko ok.. byleby nie pomóc) że ma autyzm z jakimś tam zespołem. Wybaczcie znów mi nazwa wyleciała. Nie chcę poprzekręcać.
Próbowała siostra dać go do przedszkola normalnie już drugi rok. Ale on dostawał histerii itp. Wkońcu z pomocą takiej pani. Udało się wkońcu ruszyć z miejsca. Od początku marca tego roku chodzi do specjalistycznego przedszkola dla dzieci z problemami rozwojowymi. Jest ich 4 w grupie i dwie panie. Nie jest źle z nim patrząc na inne dzieci i wogóle po ocenie pań z nimi przebywających. Oraz to że TAM on chce chodzić sam i podoba mu się w przedszkolu.:tak:
Ehhh ciężkie to wszystko.
Myśleliśmy też że wszystko zaczęło się od tego czasu jak siostra z eks szwagrem wzieli rozwód, miał wtedy 3 lata.. i niestety już bardzo to przeżył.
Ale koniec smętów
Więc pixelcia (alez się rozpisałam) czasem warto się zastanowić czy badanie jest potrzebne. A jak jest.. nie mieć wyrzutów sumienia bo przecież robisz wszystko dla dobra Wiki!

Iza(Carri) kiedy wynik cytoligi? A cytomegalię zrób wtedy gdy będziesz zaczynać sie starać...
dziękuje za te pochwały. W dużej mierze jednak sama urządzałam mieszkanko.. a struktury pomógł dobrać szwagros...

no albo tiramisu ale takie prawdziwe mniam:-)
a u nas teraz pora obiadowa w pracy a ja nie zamawiałam dzisiaj bo i tak musze cos w domu ugotowac a na 2obiady to ja na pewno nie moge sobie pozwolic o niee:-D

pracuje do 15 ale w domu jestem 15 30 ( 21 km na dojazd)
i tez mam pizze dzisiaj na dodatek z biedronki,1 raz cos takiego kupiłam,kolezanka z pracy poleciła mi,ze dobra jest wiec spróbujemy a co:-)
najwyżej bedziemy okupowac łazienke potem haha

Nio ja dzisiaj nic a nic nie robię.. nie chce mi się. Chodzi o obiad. Bo mieszkanko trzeba z grubsza ogarnąć. W sobotę u mnie kinder bal :szok::-D bo wypadają w sobotę urodzinki Natusi (mieli przełożyć o tydzień) ale spece nie wyrobią się szybko więc szkoda odkładać imprezę w nieskończoność. Zrobią u nas i koniec.
Będzie mam nadzieję miło.
Ostatnio nic a nic mi sie nie chce :sorry2:
Iza a co dobrego na obiad dziś robisz? Bo może zmienie zdanie?

reklama
Iza pizza mówisz? Hmm ale nie dzisiaj bo nie chce mi się robić. A kupnej mrożonej nie lubię... :baffled: Ale Wam życzę smacznego.

Agatkooooooooooooooooooooo Agi28 gdzie jesteś? WIesz jak bardzo Ciebie ljubljiu? hahahahaha Halllooooo hallooooo halllloooo. Obiboku....

Do góry