reklama
:-)Dzien dobry w nowym tygodniu:-) Troszke naprodukowałyscie wiec miałam troche do nadrobienia.... U mnie w weekend deszczowo i zimno ....W niedziele pobódka o 5.30 by jechac do Katowic ,od mojego meza szwagierka zdawala egzamin wiec musiała byc na 7 rano na miejscu a my czyli szwagier,ja i mój maz jechalismy na Motobazar... kupic kila rzeczy potrzebne do motoru.... Dla mnie kupilismy kurtke motocyklowa(prezent na dzien kobiet) ....bo do tej poprzedniej juz z moim biustem nie zapinałam sie ......potem w domku jak przyjechałam ...to spalam i lezałam tak jakos dziwnie sie czulam...Az do popołudnia potem mielismy gosci ,pozniej wybralismy sie do rodziców na herbatke i pozniej piwko i nyny....Jakos sie nie wyspałam bo w ciagu dnia juz spałam ....
Dzis czeka mnie sprzatanie i pojscie do sklepu takze pomału sie zbieram ... ale troszke odpisze
Przede wszytskim z poznione ale szczeraz zyczenia dla Was wszystkich z okazji dnia kobiet ...Milosci, radosci i spełnienia wszystkich marze .....
Alicja oj nie wiem czemu klatka piersiowa mnie boli :-(
Marlenko na Twój rozkaz ....odpoczelam.... Pamietaj caly trzas trzymam kciuki za chrzesniaczka;-)
Słodziutka nono Wiesiowi sie zapewne sie podobałas w pieknym kompleciku.Poza tym piekne masz mieszkanko...... Poprostu cudnee....:-)
Kasiek dzieki za fluidki przydadza sie na wakacje
Sonitko.."gdyby kózka nie skakała, to by nózki nie zlamała" ...Duzo zdrówka zycze dla meza....Trzymam kciuki dzis za poprawke :-)
Syla zdrowia zdrowia i jeszcze raz zdrowia zycze !!! Niech Ci sie ta rana w koncu zagoi.....badz dzielna
AgaAj duzo zdrowia zycze ....
Aga28 mam nadzieje ze juz humorek dopisuje a z mezem jestes pogodzona...
Selenka pieknie Ci suwaczek mknie do przodu:-)
Pixelko ..masz juz ten brzuszek:-)
Mordoklejko ....te skurcze to znak ze dzidzia sie szykuje do wyjscia Trzymam kciuki:-)
Mircia Tobie tez zycze by Adrianek sie w tym tygodniu pojawił z Wami ....;-)
Gabi miło ze jestes w domku;-)...A co do dzieci to wiadomo, ze dziadkowie rozpieszczaja swoje wnuki:-) Troszke czasu teraz trzeba...hehe by było jak przed tem
Anetko jakiego ty masz dola.....mówic mi tu zaraz...Jak nie to przyjade do Krakowa i wyciagne Cie z tego dola.... Powodzenia u lekarza!
Ola oby ten Twój humorek wiecznie trwał !!! Milego dnia..:-)
Agusia ...całym sercem jestem z Toba...Tule Cie i mam nadzieje ze razem z Nami powrócisz do tego by sie usmiechnac, byc optymistka .... ale narazie nalezy Ci sie spokój....Wszystko w swoim czasie ...Zobaczysz w koncu sie słonce do Ciebie usmiechnie...Badz dzielna....
Wszystkie niewymienione dziewczynki pozdrawiam i zycze miłego dnia.... słonca ....usmiechu....
papap
Odezwe sie pozniej i cos jeszcze moze naskrobie:-)
Od siebie przesyłam kazdej z Was mnóstwo ENERGII I OPTYMIZMU
Dzis czeka mnie sprzatanie i pojscie do sklepu takze pomału sie zbieram ... ale troszke odpisze
Przede wszytskim z poznione ale szczeraz zyczenia dla Was wszystkich z okazji dnia kobiet ...Milosci, radosci i spełnienia wszystkich marze .....
Alicja oj nie wiem czemu klatka piersiowa mnie boli :-(
Marlenko na Twój rozkaz ....odpoczelam.... Pamietaj caly trzas trzymam kciuki za chrzesniaczka;-)
Słodziutka nono Wiesiowi sie zapewne sie podobałas w pieknym kompleciku.Poza tym piekne masz mieszkanko...... Poprostu cudnee....:-)
Kasiek dzieki za fluidki przydadza sie na wakacje
Sonitko.."gdyby kózka nie skakała, to by nózki nie zlamała" ...Duzo zdrówka zycze dla meza....Trzymam kciuki dzis za poprawke :-)
Syla zdrowia zdrowia i jeszcze raz zdrowia zycze !!! Niech Ci sie ta rana w koncu zagoi.....badz dzielna
AgaAj duzo zdrowia zycze ....
Aga28 mam nadzieje ze juz humorek dopisuje a z mezem jestes pogodzona...
Selenka pieknie Ci suwaczek mknie do przodu:-)
Pixelko ..masz juz ten brzuszek:-)
Mordoklejko ....te skurcze to znak ze dzidzia sie szykuje do wyjscia Trzymam kciuki:-)
Mircia Tobie tez zycze by Adrianek sie w tym tygodniu pojawił z Wami ....;-)
Gabi miło ze jestes w domku;-)...A co do dzieci to wiadomo, ze dziadkowie rozpieszczaja swoje wnuki:-) Troszke czasu teraz trzeba...hehe by było jak przed tem
Anetko jakiego ty masz dola.....mówic mi tu zaraz...Jak nie to przyjade do Krakowa i wyciagne Cie z tego dola.... Powodzenia u lekarza!
Ola oby ten Twój humorek wiecznie trwał !!! Milego dnia..:-)
Agusia ...całym sercem jestem z Toba...Tule Cie i mam nadzieje ze razem z Nami powrócisz do tego by sie usmiechnac, byc optymistka .... ale narazie nalezy Ci sie spokój....Wszystko w swoim czasie ...Zobaczysz w koncu sie słonce do Ciebie usmiechnie...Badz dzielna....
Wszystkie niewymienione dziewczynki pozdrawiam i zycze miłego dnia.... słonca ....usmiechu....
papap
Odezwe sie pozniej i cos jeszcze moze naskrobie:-)
Od siebie przesyłam kazdej z Was mnóstwo ENERGII I OPTYMIZMU
slodziutka_e
Fanka BB :)
Witam się z RANA
Asiu(Angelko) napewno również ślicznie macie. Ja gdyby nie to że prosiłyście tak długo nie chwaliłabym się zdjeciami bo jakoś to nie w moim stylu jest ;-)
I jak minął weekend? Straszny taki?
Pyzunia dziękuje za pochwały. A Ty za tydzień już wolne!! Super.
Anetko trzymam kciuki za wizytę. Zobaczymy co powie. Czekam z niecierpliwością.. Jak Ci minął Dzień Kobiet? Czemu jesteś smutnawa?
Pytasz się co Katrin...od afery zielono_mi nie pisze
Witaj Izunia(Olcia) mówisz że weekend mialaś uroczy? Fajnie u mnie też było miło.. jak popatrzę wstecz. A wczoraj spędziliśmy bardzo miło czas z siostrą i szwagrem i Niunią..na Ranchu
Oby ten tydzień w pracy nie był tak bardzo stersujący.
Marzenko dziękuje ;-):-) I coż Ci mogę życzyć? Ty wiesz czego pragnę i co chcę Ci powiedzieć..
A tutaj życzę miłej pracki.. i nie zapominaj o nas!
Dziękuje
Sonita ojjjj nie byłas pierwsza. Tutaj są naprawdę ranne ptaszki...
Trzymam kciuki za pomyślne zdanie tego egzaminu!
Pixelka(Aniu) dziękuje za odpowiedz."Cystografia" na czym polega to badanie? I w jakim celu się go robi? Oby badania Wiki wyszły już OK.
A wiesz z czego to zapalenie nerek?
Kasiek(Kasiu) naprawdę ślicznie? Dla Ciebie kochana w większości te zdjątka.. bo nie umiem Ci odmawiać ;-)
Qrcze domyślam się jak Cię boli. Bo przed oczyma mam wizerunek mojego M jak bolały go nerki Współczuję.. i życzę oby nie bolało..
Asiu(Angelko) napewno również ślicznie macie. Ja gdyby nie to że prosiłyście tak długo nie chwaliłabym się zdjeciami bo jakoś to nie w moim stylu jest ;-)
I jak minął weekend? Straszny taki?
Pyzunia dziękuje za pochwały. A Ty za tydzień już wolne!! Super.
Anetko trzymam kciuki za wizytę. Zobaczymy co powie. Czekam z niecierpliwością.. Jak Ci minął Dzień Kobiet? Czemu jesteś smutnawa?
Pytasz się co Katrin...od afery zielono_mi nie pisze
Witaj Izunia(Olcia) mówisz że weekend mialaś uroczy? Fajnie u mnie też było miło.. jak popatrzę wstecz. A wczoraj spędziliśmy bardzo miło czas z siostrą i szwagrem i Niunią..na Ranchu
Oby ten tydzień w pracy nie był tak bardzo stersujący.
Marzenko dziękuje ;-):-) I coż Ci mogę życzyć? Ty wiesz czego pragnę i co chcę Ci powiedzieć..
A tutaj życzę miłej pracki.. i nie zapominaj o nas!
Dziękuje
Sonita ojjjj nie byłas pierwsza. Tutaj są naprawdę ranne ptaszki...
Trzymam kciuki za pomyślne zdanie tego egzaminu!
Pixelka(Aniu) dziękuje za odpowiedz."Cystografia" na czym polega to badanie? I w jakim celu się go robi? Oby badania Wiki wyszły już OK.
A wiesz z czego to zapalenie nerek?
Kasiek(Kasiu) naprawdę ślicznie? Dla Ciebie kochana w większości te zdjątka.. bo nie umiem Ci odmawiać ;-)
Qrcze domyślam się jak Cię boli. Bo przed oczyma mam wizerunek mojego M jak bolały go nerki Współczuję.. i życzę oby nie bolało..
slodziutka_e
Witaj Carri(Iza) Najważniejsze ze weekend minął Wam optymistycznie i nie nudziliście się. Kurteczka mówisz na motor.. wow.. Ale bajery hihihii
Naprawdę zazdroszczę Wam (pozytywnie) tych wymarzonych wakacji!!!
Wiesiu był i jest zachwycony kompletami jakie zakupiałam ;-):-)
A mieszkanko. Dziękuje nam również się podoba!
Naprawdę zazdroszczę Wam (pozytywnie) tych wymarzonych wakacji!!!
Wiesiu był i jest zachwycony kompletami jakie zakupiałam ;-):-)
A mieszkanko. Dziękuje nam również się podoba!
Dzień Dobry w poniedzałek!
Dziekuję za gratulki.
Słodziutka, czujemy się dobrze już dzisiaj, wczoraj przeleżalam cały dzień, brzuch mnie bolał, już nie moge się doczekać wizyty u lekarza, nie wiem czy wszystko tam w porządku. Objawów ciążowych nie mam prawie, czasami mnie mdli tylko, więc się martwię, chociaż wiem, że nie wszystkie je mamy.
p.s. super zrobione mieszkanko!
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki!
Dziekuję za gratulki.
Słodziutka, czujemy się dobrze już dzisiaj, wczoraj przeleżalam cały dzień, brzuch mnie bolał, już nie moge się doczekać wizyty u lekarza, nie wiem czy wszystko tam w porządku. Objawów ciążowych nie mam prawie, czasami mnie mdli tylko, więc się martwię, chociaż wiem, że nie wszystkie je mamy.
Ola..teściowa wie o ciazy od dnia babci 21 stycznia, jaj jej nie widuje więc mnie jej zdanie nie obchodzi zbytnio, cos ostatnio pytała czy z dzidziusiem ok...bo 6 i 7miesiąc sa najgorsze i trzeba jakos doczekac do 34tc ....było to przed wyjazdem a u mnie brzuszek malutki więc pewnie się zastanawiała czy aby napewno.....powiedziałam, ze ok.i że nie ma powodów do obaw bo ciaza ksiażkowa a mała o tydzień wieksza i pewnie urodzę wczesniej....(jej córka urodziła 42tc a rodziła i rodziła juz teściowa z nią chyba od 37tc....ze mna rodzic nie bedzie napewno, o tym, ze ma wnusie dowie sie jak juz mała będzie na świecie :-)..przynajmniej mam taka nadzieję, że m sie nie wygada w którym szpitalu jesteśmy by nas nie meczyła odwiedzinami....)
kasiek, Ola, Carri, Edytko... no ma sie czasami gorsze dni... po prostu jak zdam sobie sprawe z pewnych rzeczy... szlag mnie trafia...
Juz po wizycie... ale to byla ostatnia wizyta u tej pani - chodzilam do niej jak bylam w ciąży i tak jeszcze raz postanowilam pojsc. Wiec ona jakby wogole nie dopuszczala do siebie mysli ze moge chciec sie juz starac o dzidziusia... poza tym w porównaniudo gina u którego byłam ostatnio... niebo a ziemia... nie ma porównania... więc już do niej nie pojde
A starac sie zaczynamy i juz... będzie co ma byc... my będziemy się starac i modlic z całych sił... a reszta nalezy juz do kogos innego
Edytko... jak napisalam wczesniej weekend spedzilam w łóżku z gorączką...
Juz po wizycie... ale to byla ostatnia wizyta u tej pani - chodzilam do niej jak bylam w ciąży i tak jeszcze raz postanowilam pojsc. Wiec ona jakby wogole nie dopuszczala do siebie mysli ze moge chciec sie juz starac o dzidziusia... poza tym w porównaniudo gina u którego byłam ostatnio... niebo a ziemia... nie ma porównania... więc już do niej nie pojde
A starac sie zaczynamy i juz... będzie co ma byc... my będziemy się starac i modlic z całych sił... a reszta nalezy juz do kogos innego
Edytko... jak napisalam wczesniej weekend spedzilam w łóżku z gorączką...
Iza gratuluję suwaczka...ja objawy i to bardzo skape miałam od 7-14tc więc jeszcze masz czas...nie rozmawiałam ani razu z kibelkiem (tylko wtedy jak miałam rotawirusa ale to było w 11tc i przeszło po 4 dniach), piersi mnie mało bolały..z objawów tylko zgaga i lekkie mdłości wieczorne.... a brzuch bolacy jak na @ miałam do 6tcDzień Dobry w poniedzałek!
Dziekuję za gratulki.
reklama
ola15
Ola..teściowa wie o ciazy od dnia babci 21 stycznia, jaj jej nie widuje więc mnie jej zdanie nie obchodzi zbytnio, cos ostatnio pytała czy z dzidziusiem ok...bo 6 i 7miesiąc sa najgorsze i trzeba jakos doczekac do 34tc ....było to przed wyjazdem a u mnie brzuszek malutki więc pewnie się zastanawiała czy aby napewno.....powiedziałam, ze ok.i że nie ma powodów do obaw bo ciaza ksiażkowa a mała o tydzień wieksza i pewnie urodzę wczesniej....(jej córka urodziła 42tc a rodziła i rodziła juz teściowa z nią chyba od 37tc....ze mna rodzic nie bedzie napewno, o tym, ze ma wnusie dowie sie jak juz mała będzie na świecie :-)..przynajmniej mam taka nadzieję, że m sie nie wygada w którym szpitalu jesteśmy by nas nie meczyła odwiedzinami....)
:-)