reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Już po spracerku. Lepiej choć tabletkę musiałam jednak zażyć. Ciekawe czy pomoże:sorry2:

Agatko (Z Tarnowa) :-D Witam się z Tobą. Wybacz ale tak się spieszyłam na spacer bo mąż czekał że nie kuknęłam w tył i nie zobaczyłam że napisałaś..:baffled: Wiem wiem tłumaczy się winny .. więc krzycz ile wlezie na mnie :angry::zawstydzona/y::-D
Cieszę się że napisałaś. Zobaczysz że z nami będzie Ci tu raźniej. I z Nami dobrze przygotujesz się do kolejnych starań....
Mówisz że szkoła rodzenia za dormo u nas? Hmmm ciekawe czy doczekam się wogóle by do niej się zapisać :dry:Ale dziękuje za wieści Tulaski

AJ Kusicielko jak jeszcze raz napiszesz że "złego diabli nie biorą" :wściekła/y::angry: To Wiesiowi schowam ten bilet do starogardu :szok::-D
No nieźle.. może zupka była za słona???:-p;-);-);-):-D:rofl2:

Agatko(Agi) Gdzie Ty się chowasz z Bronkiem Że Cię nie widzę na BB!Jak w sklepiku znalazłaś coś dla mnie :sorry2::-p:zawstydzona/y::-D:rofl2:

Allaa - mówisz że 200zł i że poród tańszy o 100. Więc wychodzi że 100zł.Nio zobaczymy co dzisiaj nam powiesz po spotkaniu..
A M to faktycznie skarbek. Ale mój Wiesiu póki co też taki jest. Więc tylko się cieszyć że nasi mężowie to gentelmeny :sorry2::-)

Pixelko(Aniu) aaaa faktycznie wspominałaś coś o wyjeździe w góry. A myśmy tutaj już "złe" scenariusze wymyślały. Jak Wika wyzdrowiała już? Mam nadzieję że zdjęcie z niedzieli masz? By ocenić postępy rosnącego brzuszka ;-):tak:

Carri(Izunia) nie mam zamiaru już sie smutać.A jakby coś się przytrafiło.. to będę prosić Was o pomoc. Póki co porposzę o wypędzenie bólu głowy :wściekła/y::angry:

Kasiu(Kasiek) kochana robisz mi jak nic konkurencję :wściekła/y::-D:rofl2: Ale dobrze, że nie tylko ja mam tak świetną pamięć. A M też masz kochanego. Ale Ty zawsze pisałaś o nim w samych superlatywach. najważniejsze że Twoi faceci są szcześliwi a Ty razem z NIMI.

Solenizantka z dzisiaj! Kasiulka! Chcemy się dzisiaj z Tobą napić? Jak się czujesz? Wiesz ... Ty to staaaraaa dupa już jesteś :-p:rofl2::-D

Angelko(Asiu) i jak ten zębulek? Przestał już boleć? Jak dziś przeżyłas dzień w pracy?

Maja a Ty jak się czujesz? Lepiej już? Nie boli Cię już nic? W sobotę masz za zadanie pięknie wyglądać i pasuje się wywiązać jakoś z tego zadania :-D A pogoda póki co Wam sprzyja..

Mikuś Adrianek jak poczuje potrzebę to i przyjdzie na świat. Póki co czeka sobie grzecznie czekając na dalszy rozwój wydarzeń. A jak się nie rozpakujesz to kiedy masz wizytę?

Madzia(modroklejka) I jak Juniorek już ma swoje imię? Wkońcu uległ Ci mąż czy dalej się upiera przy swoim?

Sonita no no no.. te maleńkie rzeczy są takie śliczne że ja Ci się wcale nie dziwie. Nawet gdy handluje się nimi tyle lat - dalej potrafią zrobić wrażenie.
A co do diety ja znam jedną która sprawdza się u mnie :baffled::dry: zero słodkości i zero coca-coli :baffled: prosty przepis.. ale uzależnionemu od słodkości i coli trudno wytrzmać w postanowieniu :szok::zawstydzona/y:

Aga Irl mówisz jednak że będzie zlot czarownic.. wow aż się boje. A Ty masz swoją miotłę? ;-):-D:tak::-) Napisz jak wyszło takie fajowe spotkanie może i nam wkońcu coś wypali z tym spotkaniem "klasowym" :sorry2:

Gabi będę monotonna... jak się czujecie? A jak M? bo o male m nie pytam ;-)nie chce być wścibska. Z dnia na dzień będzie coraz lepiej...musi być. Zasługujesz na to.

Also(Alu) w domku już czy dalej u taty i siostry?

Alutka a Ty dzisiaj dalej w pracy? Czy może wolne masz? Choć niewierzę żebyś miała wolne i do tej pory do nas nie napisała...:dry:

Haniu nocna i jak się czujesz? Cos Cię nie widać na forum.Radzisz sobie? Czy może załatwiasz sprawy związane z pracą.. a raczej przefatalnym szefostwem...:angry::no::wściekła/y:

Haniu(scarlet) i jak staranka rozpoczęte?

wróbelek dobrze naprawdę że już jesteś. Zobaczymy co pod serduszkiem nosisz.. ale dopiero 19 marca. Trza się uzbroić w cierpliwość.

Andzi kochaniutka.. jak wyszedł obiadek? Zakupy porobione?
Buziaczki dla Ciebie, Madzi, Olci i oczywiście Sławka :-D

Dilajla kochana kupe czasu Cię nie było!! Napisz co u Ciebie u WAS!!!

Marta(ona) wymioty ustępują? Lepiej się czujecie z dzidzią? Wszystko OK? Przeziębienie zażegane?

guska(Agula) znów pojawiasz się i znikasz bez dwóch zdań. Jak tam córeńka?

Asia cyniczna czekamy na wieści z usg. Choć myślę że wczesniej do nas zaglądniesz..

Karolcia..... hallooo halllooo pisałam już dzisiaj? Gdzie jestes? Produkcja kartek Nam Cię zabiera?

Marzenko mówisz że od poniedziałku do pracy idziesz znów? I pewnie znów malutko Cię będzie... ehhhh nie lubię jak pracujesz :happy::-);-)

Pyzunia mówisz że do pracy znów. Ale od 16 pomyśl że masz znów tydzień laby... jeszcze tylko niewiele ponad tydzień!!

reklama
Edytko, ja już z moim ginkiem sie pożegnałam do czasu po porodzie, on jest teraz na urlopie, ale jak do 16 się nie rozpakuje to mam się zgłosić na 8 rano do szpitala na badania i tam maja zadecydować co dalej:-)

a napisze napisze nie omieszkam zdac relacji....
co do miotly....hmmm...edytko czasy sie zmieniaja i juz zamiast miotel powinno miec sie najnowsze wersje odkurzaczy....ja mam pioracy hehehheh

Są i moje zguby!

Alutka witaj.. mówisz 2,5h przy zębie? Znam ten ból.. znaczy mi dentysta nie robi na mnie wrażenia. Ale własnie siedzieć tyle z otwartą buzią? Też nie lubię. Co do fryzjerów jak tysiące razy pisałam też nie lubię .. choć chodzę ale nie cierpię tego włąsnie czekania :wściekła/y: ja to taka niecierpliwa chyba jestem :sorry2: choć nie za bardzo znów..

Szafirku(Kasiu) dzisiaj trza wypić jak nic! A Izunia już piękny trot i szampana na rozgrzewkę dała! Tylko dla brzuchatek picoolo trza?:dry::sorry2::blink:

Witam Mikę i Agula Irl i Carri

Ból głowy precz od Edytki !!!!!!!!!!!!!1111
Czary mary ......
HOKUS POKUS .....
ChomikImage.aspx

Alutka nie napierw pisze. Jak zaczęłam pisać :szok: to Ciebie jeszcze nie było :-D

Agula Irl mówisz miotłe już nie teges? Znaczy nie na czasie? :szok::-D:-D

Mikuś aaaaa to do 16 mam nadzieję że Adrianek będzie miał już z tydzień hihihi

Izunia Dziękuje odrazu lepiej :tak:

Izunia jesteś niemożliwa hahaahhaha
I o to włąsnie chodziło.. każdy ma coś dla siebie... a może by tak jeszcze jakieś lody? Co Wy na to? Jak szaleć to szaleć?

reklama
Carri w sumie ta wróżka to jakby dodać jej miotłę to prawie jak Aga Irl na zlocie:-D

Tak i moje włosy nie doczekały się strzyżenia i dalej będę wyglądała jak czarownica:sorry2:

Do góry