reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
AgaIrl tez podpisuje sie pod tym iz te spotkanie to naprawde switeny pomysł :-)

Sonitko miłych porzadków zycze :-) No i widze ze zaczynasz sie przygotowywac do ciazy :-) Alez sie ciesze .....

Ola tak mam na imie Iza ale nie jestem z pod znaku LWA a Koziorozca :-)

Angelika mam nadzieje ze zabek juz przestał bolec

Anetko zdrowia ,zdrowia i jeszcze raz zdrowia zycze :-)

Mordoklejko ...a moze bedzie cud i sie rozpakujesz tego 15 marca :tak: Kto wie ...;-)

Wróbelku witaj :-) Ciekawa jestem co to za "TAJEMNICA"

Edytko jak bedziesz znow sie smutac TO SIE POPLACZE !!!!!:-(

Mircia cały czas trzymam kciuki !!!! Maz zapewne stresik jakis przezywa bo ty to TWARDA BABKA JESTES !:tak:

Marlenko a jednka znalazlas cos dla meza :-)

Kasiek rozpisalas sie jak Edytka heh ale mam czytania ... Dziekuje za komplement ! Gratuluje pólmetku .... :happy: Chociaz sie spozniłam o jeden tydzien ....wybacz .....GRATULUJE FRANKA !!!!!!

Pixelko no ladnie , my sie tu martwimy o Ciebie a ty balujesz ...hehe A jak tam brzuszek rosnie ????

AgaAj jak humorek dzisiaj ????

Koti .... jeszcze tylko kilkadziesiat godzin i nie bedziesz juz panna ;-)

Agatko witam.... Mam nadzieje ze z Nami juz zostaniesz ... Dla Twoich Aniołków zapalam swiatełko (*)....

Gosia mam nadzieje ze sobie jakos radzisz ....Tule Cie i prosze BADZ DZIELNA !

Syla wypoczywaj i zbieraja siły wkrótce wiosna !

Carri, wiesz co, on tez jakoś tak strasznie tego wszystkiego nie przeżywa ze stresem, my juz tacy jesteśmy, ze wszystko na spokojnie bierzemy, tak właściwie, to ja kiedyś straszny nerwus byłam, dopiero od niego nauczyłam się, że zycie trzeba brać na spokojnie, a nerwy w konserwy i .....:-)

Podziwiam Was za to ze nie czujecie stresu ....w sumie po co sie stresowac ... Ja moze tez nie bede sie stresowac , raczej denerwowac na koniec ciazy z jednego powodu ...by jak najszybciej zobaczyc dzidzie :-)

czesć dziewczyny jestem....

Carri chyba stres nam pisany przy każdej ciąży..... Mircia miała bardzo nerwowe początki a teraz to już luzik..... zaraz Adrianek będzie z drugiej strony.....

Ja spędziłam dzisiaj u dentysty 2,5h i to przy jednym zębie!!!!!! fajną mam panią doktor ale bardzo się nad każdym zębem bawi..... mam nadzieję że tylko porządnie.....

szafirku!!!!!

spełnienia marzeń..... Samych radosnych chwil..... Wszystkiego co tylko możesz sobie wyśnić i oczywiście tej malutkiej iskierki

i abś pamiętała o swioch koleżankach z bb które zawsze za tobą tęskną.....

reklama
Agusia no cóż przyjemnie nie było:baffled:.....
ale został mi tylko jeden ząbek do zrobienia:-D

A jak syneczek? mocno dokazuje? bo brzusio już pewnie dużutkie rośnie:tak:

Do góry