reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Alutka gorzej już chyba wyglądać nie mozesz? Co??? hihihi
023.gif

Ja mam świeczkę do tortu
001.gif

reklama
A ja dzisiaj jestem spiąca i głodna, normalnie muż nie wiem co mam jeść, właśnie wchłonęłam pół grejpfruta, wcześniej parówkę, loda gdzieś tam pomiędzy i dalej mnie ssie. Normalnie chyba pójdę na poszukiwania następnej ofiary mojego głodu:szok::-)

Ja mam ochotę na lody z bakaliami i zaraz idę do sklepu sobie kupić......
Edytko rozumiem..... pisząc takie posty to trzeba mieć czas.... fakt..... :zawstydzona/y:

Na szczęście mam dość długie abym mogła związać i spokój...... ale widzę że ty też masz taką samą metodę:-D......
gorzej mogę wyglądać...... szkoda że nie widziałaś mnie na kacu.... masakra..... pijak ze mnie fatalny...... ile bym nie wypiła to kac będzie zawsze:crazy:

Aga właśnie idę do sklepu ..... co ci kupić?????? ha ha ha szkoda że jesteś tak daleko.....

dobra idę...... do później......

002.gif
Szafirku Kasiu
002.gif

Alutka nio trza chwilę spędzić by cosik naskrobać.

Mikuś Adrainek już nie ma 1,2 mm żeby mało potrzebować jeść.. teraz to chłopisko juz że ho ho.. i potrzebuje
022.gif

reklama
Do góry