reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

alutka dzieki za pamiec ale na zakupy sama musze jechac bo jutro mam gosci na weekend:):):) przyjezdza moja kolezanka z chlopakiem i 3 dzieciakow:) widzialysmy sie tydzien temu w niedziele a teraz bedziemy mialy kilka dni:):):)

reklama
Alutka nio mam często gęsto taki sposób na moje rozmierzwione włoski. Jakoś mi się nie chce ich prostować- starzeję sie jak nic
021.gif

Jak idziesz po lody.. to poprosze włoskiego zwykłego może być z bitą..tylko świeżo ubitą
023.gif

Carri(Iuznia) aż mi naszła ochotka na lody - udzuszę za to hihhii
048.gif

003.gif
Tym co mogą z okazji URODZIN KASIULKI!! Stawiam żeby nie było żem skąpiec
017.gif

dzieki carri....
ja wiem ze moze nie powinnam tego pic ale normalnie tak mnie biezre jak nie wiem co....duszkiem caly wypijam.......ale mam niskie cisnienie i wiecie co? jak to pije to mnie tak glowa czesto nie boli

Mikuś ja dzisiaj też miałam rosołek... mniam mniam... pycha. Smacznego.

Aguś Irl faktycznie może lepiej nie racz się za często tymi red bullami....

reklama
Do góry