reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
ja ostatnio bardzo aktywnie spedzam popołudnia ,najczesciej na spotkaniach z rodzina ,zakupach i spacerach z psem,staram sie od komputera odłaczyc chociaz po południu to prawda..poza tym mój M chodzi na nocki i jak przychodze z pracy,jemy obiad i wspólnie spedzamy czas

Iza własnie dlatego napisałam że niestety nie samym BB człowiek żyje.Ja też własnie wychodzę z domku .. z Wiesiem bo mnie głowa tak boli że pęknie mi...

Do napisania później kochane dziewczęta~!

Witaj Agatko!Tulę Cie mocno do serduszka. Zostań z nami. Tutaj są fantastyczne dziewczyny, z którymi można popłakac i się pośmiać.
Pixelko zazdroszczę wypoczynku, ja już od tego siedzenia w domu powoli chyba wariuję.
Kasiukm ale Ty szalejesz z zakupami i z postami też;-);-);-).
Edytko za szkołe płacimy 200 zł (poród rodzinny o 100 zł będzie tańszy po jej skonczeniu). Moj M bardzo naciskał, żeby się zapisać. Wogle on (M) jest taki kochany: każe się budzić w nocy jak mały kopie, żeby móc przyłożyć rękę do brzucha, z wielkim zapałem wybierał ubranka i pościel, wózek (X lander XA) tez sam wybrał i chce już kupić, rozmawia z brzuniem,a mi to nawet łóżka nie pozwala pościelić, nie mówię juz o innych pracach domowych. Mam nadzieje, że mu zostanie tak po porodzie;-):tak:

HEH teraz ja jestem i nikogo nie ma,,heh...OLCI ajestes??

SŁodziutka, heh ja konkurencja nigdy dla CIEBIE nie bede,heh i niezamierzam, TY jesteś tu wielka,,heheh,,,, porostu ,,jakos tak nieraz mam natchnienie i napisze,,,,, ale ku TWOIM postom chyle czoła,,:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-DBUZIOLKI DLA CIEBIE SKARBIE....

Agatko WItaj,, dobrze że tu trafiłaś,, z nami razniej,,,,,,,,,:-D:-D

Pixelko dobrze że jesteś..:-D:-Djuz sie niektórzy martwili,, a TY szalałaś,,heh fajnie,,,,,,:-D:-D:-D

ALunnia, fajny ten Twój m......heh to słodkie jak M uczestniczy we wszystkim nawet porodzie,,,,, to wielki skarb,, heh ja naszczescie tez takiego posiadam,,hehee:-D:-D:-D.i tez uwielbia kłaśc reke i gadac do FRANKA, a pozatym dużo pomaga przy starszym mimo ze ma prace i studia, jest kochany,,ale Twój tez zapowaiada się na świetnego TATUsia, bęzie kąpał i przewijał,, heh jak ja lubie faceta z takim małym bąblem..:-D:-Dbuziole..

Dziękuję dziewczyny za miłe przyjęcie :-)
Edytko u nas w Nowym Szpitalu szkoła jest chyba bezpłatnie - ale jutro jeszcze zapytam koleżanki
kasiekkm - piękne imie wybrałaś :-)

marzenka o ciazy wie najstarsza corka a mniejsze nie....ale chyba juz sie zorientuja ....nie chcem,y mowic bo dzieciaki to sie zaraz chwala kolezankom i w szole nauczycielom wiesz jak jest....a jak na razie lepeij jak mniej ludzi wie:)

reklama
Kasia, wiem, ze mamy ogromne skarby. Ja na swojego nigdy nie narzekałam, czasem mu nawet mówię, że jest za dobry dla mnie.;-);-);-)
Witaj Aguś, co tak malutko Ciebie???Wiem, że macie więcej czasu dla siebie z A, ale my tesknimy!!!!

Do góry