reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

allaa a wiem ze mnie jakos malo ale to cos zawsze do roboty ...a to jeszcze cos komus pomoc pozalatwiac po angielsku i jakos czas leci.......sama sie czasem zastanawiam gdzie te dni znikaja

reklama
a w poniedzialek jeszcze mamy fajny zlot mamusiek z mojego miasta znamy sie przez neta tylko i w poniedzialek robimy sobie takie spotkaniekazda cos do jedzenia przynosi i bedziemy swietowac dzien kobiet hehhe

Witam Was kochane :-D:-):-D:-)

Aga super sprawa z tymi spotkaniami kobiet, mi tutaj brakuje czegoś takiego.

Mam bardzo dobry humor dzisiaj, gdy słońce się pojawia, jakoś mi lepiej:tak:

Byłam biegać z moim psiakiem, po czym zjadłam pół opakowania Pringlesów...
Taaakie dobre, ale jestem zła na siebie :crazy:

Już coraz bardziej marzę o dzieciątku, więc będę dużo biegać i spacerować, aby organizm był zdrowy, dotleniony :-)
Też sylwetka będzie przygotowana na ciążę.

Muszę się wam przyznać, że mam z trzy body dla dzidzi.
Nie mogłam się powstrzymać były w CUBUSiu po 15zł.

Jedno - I serduszko (czyli love) Milk :p
Drugie - I serduszko Daddy
A trzecie - Star in the making :-p

Schowałam głęboko do szafy, będą grzecznie czekać.
:huh:

Pozdrawiam i zabieram się za porządki :oo2:

Agus fajny pomysl z tym spotkaniem.
Muszę iść obiadek zrobić bo M zaraz będzie w domu a potem lecimy do szkoły. Miłego popołudnia wszystkim życzę.

Szafirek....
W dniu tak pięknym i wspaniałym
Życzę Ci serduszkiem całym
Dużo zdrowia
Sto Lat życia
Milion złotych do zobycia.....
W każdej chwili,zawsze,wszędzie
Niech Ci w życiu dobrze będzie
Niech Cię dobry los obdarzy
Wszytskim o czym serce marzy......

Załączniki

• 1541469golahrw5it.gif
    1541469golahrw5it.gif
    103,9 KB · Wyświetleń: 14
Witajcie....
Sonita..ja juz od kilku miesięcy mam "schowane" dwie pary skarpetek,rózowe i niebieskie...były takie słodkie....nie sposób było ich nie kupić.....
Aga Ir...super miłej imprezki-babskiej.....
Agata...milo mi Cię poznac,niestety okoliczności przykre,tulę Cię mocno.....zostań z nami.....
Edytko....a kysz bóle głowy......tulę,pozdrowionka dla Wiesia...
Selenko.....;-)
Kasiek....widzisz akurat teraz to nie dołek.....dolegliwości zdrowotne.....kurczę nie spałam prawie do 5 rano tak mnie bolał brzuch....najpierw nerka a potem rzuciło się na podbrzusze...okropne uczucie.....buuuuu....i cały czas boli.....ale doś c juz nie smęce.....złego diabli nie biorą....
Pixelka...dobrze się odewałas bo juz sie martwiłam.....prosimy o cotygodniową fotkę.....
Sylwia...trzymaj się dzielnie kochana....odpoczywaj i lez ile tylko zdołasz.....tule...

Alla,Gabi,Also,Anesto,Beti,Guska,Sasetka,Alutka,Gosia,Malalena,Angelka,
Hania,Scarlet,Pyzunia,Ola,Agi,Carri,Ona,Wróbelek,Dilajla,Jezyk,Mordoklejko,
Dlaczegotak,Mirka,Anetka,Alicja,Karolka,Kinguś,Koti.....i cała resztę dziewczynek pozdrawiam ciepło w ten słoneczny dzionek.....

Szafirku

Z urodzinowego korzystam zwyczaju,
By przesłać życzeń tyle, ile kwiecia w maju
I życzyć ci naprawdę z całą serdecznością
By szczęście napełniło ci duszę radością
Czegóż jeszcze Ci życzę?
Zdrowia i dostatku!
Szóstki w Totka, a także ogromnego spadku!
Siedmiomilowych butów i czapki niewidki,
Spełniającej życzenia małej złotej rybki
Kury ze złotym jajem, Lampy Aladyna,
Sezamu Ali Baby i szczodrego dżina,
Niebieskich koralików, zwierciadeł magicznych,
Dywanów latających i talentów licznych.
Samych miłych perspektyw, uwag błyskotliwych,
Wielu ludzi przyjaznych, niewielu życzliwych.
Masy sukcesów małych, wielkich, gigantycznych,
Poklasku i uznania i awansów licznych.
Mieszkania w Nowym Jorku, willi w Kopenhadze,
Przytulnej garsoniery gdzieś tam w Czeskiej Pradze,
Rezydencji we Włoszech, w Alpach małej chatki,
A w południowych Indiach plantacji herbatki.
Super rancho w Meksyku, pałacu w Pekinie
I innego schronienia w wybranej krainie.
Rejsu dookoła świata, gdzieś w nieznane wypraw,
Ekscytujących doznań, smaku nowych przypraw.
Może nagrody Nobla w jakiejś kategorii,
I życia w stanie choćby lekkiej euforii.
Do tego wiele zdrowia, kondycji, miłości,
Dużo radości z życia i wiecznej młodości.
!!!!

Agnieszka_AJ2811ulżyło mi, bo już myślałam, że to niedobrze, albo bez sensu :blink:
Ale M. też nic nie mówił, bardzo mu się podobało, szczególnie I love Daddy :sorry2:

Jeszcze się nie ruszyłam do porządków... sterta leży do prasowania i zmywania i OJENY jak by mi się przydała taka jakaś gosposia do pomocy :-D

IDĘ. RUSZAM :rofl2:

reklama
Dziewczyny jak macie jakieś dobre diety, albo ćwiczenia, to ja poproszę, bo trochę się zaniedbałam, w ciąży dużo jadłam, potem siedziałam przed komputerem, mało się ruszałam.

Dobra teraz już naprawdę IDĘ :zawstydzona/y:

Pozdrawiam, PA. Zajrzę do Was wieczorem.

Do góry