reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

witaski kasiu agairl

kasiu ale szalejesz z zakupami hehe Ja tez tak mam ze wszystko dla synka a nic dla siebie... lubie jak oni sie ciesza Jak syn byl maly to mial chyba z 20 smoczkow bo tak mi sie podobaly i jeszcze mialam bzika na punkcie czapek

agunia irl cio tam slychac ...dziewczynki wiedza juz ze beda mialy rodzenstwo?

reklama
hej kasienko
malenstwo w brzusiu juz od jakis 2 tygodni daje o sobie znac;) i dobrze bo przynajmniej wiem ze wszystko z nim w porzadku
ogolnie czuje sie dobrze i widze ze mi brzuszek chyba rosnie z tygodnia na tydzien;):):) NO ALE TO RACZEJ CHYBA NORMALNY OBJA W CIAZY HEHEHEH

Kasiekm Ja też jestem bardzo ciekawa czy będzie Igorek czy Hanka i już nie mogę się doczekać!!!!! I bardzo gratuluje Franka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czesc Kasiekk
ciesze sie ,że u Was dziewczyny wszystko dobrze,Mircia ,Gabi ,Also ,Wróbelku ,Aga,elenko,Kingus:)pokażcie jakies nowe zdjecia z brzuszkami
Szafirku życzę Ci,żeby wszystko teraz szło z górki i żebyś ciągle sie uśmiechała,zdrówka,radości i co sobie wymarzysz...

Witam wszystkie dziewczynki,
balowałam z rodzinka w górach, m uczył sie jeździć na desce a my dzielnie mu kibicowałyśmy..podróz meczaca, brzuszek bolał ale no-spa i czeste postoje i jakos zleciało...pogoda była boska, piekny snieg napadał w dzień wyjazdu i stopniał dopiero wczoraj ... dzidzius kopie wiec chyba z nim ok.

syla ciesze sie, ze zabieg przebiegł pomyslnie i jesteście juz w domku

kingus trzymam kciuki za usg

kasiekkm gratuluje chłopczyka...

SZAFIRKU ... WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ LEPSZEGO :-)

Witam, mam na imię Agata, jestem mamą 4 letniej Amelki i dwóch Aniołeczków – Jagody ur. w 2003 r. w 30 tc. – miała wady układu moczowego, żyła niecałą godzinkę i Aniołeczka którego utraciłam w styczniu w 9tc.
Mam nadzieję, że niedługo będę mogła się znowu starać.
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo cieplutko.

witaj Agato
ciesze sie ,że tu trafiłaś bo to dobra decyzja,choc smutne okolicznosci..
zostan tu z nami na dłużej

reklama
Kasiu(Kasiek) Piękna konkurencja mi się robi :szok::-p:-D Pięknie wszystkim odpisujesz kochana. Ależ Was szaleństwo zakupowe ogarnęło. Jejku. Tylko się cieszyć. A mąż faktycznie wyrozumiały i kochany. Tak trzymać.

Allaa mówisz że szkoła rodzenia taka sobie? Może dzisiaj coś się rozkręci.. Oby. Powiedz ile kosztuje bo nie mam pojęcia jak to jest wydatek. Mówisz że też cześć zakupowego szału dla Kubusia masz już z głowy. A wózek jaki masz upatrzony?

wróbelku czekam czekam i trzymam kciuki by wszystko wypaliło tak jak tego pragniesz. Jeszcze kikanaście dni i M będzie z Wami. Tylko się cieszyć.

Gabi mówisz że jednak oszczedzania ciąg dalszy. Nie będziesz niepotrzebnie ganiać? Jednak matka sama wie co dla niej najlepsze i dla dziecka.
Masz rację że Ania (Pixelcia) nie odzywała się.. pisałam ale nic a nic nie wiem co u niej. Nie wkleiła zdjęcia w niedziele.. Ostatnio Wiki chorowała.. może tfu tfu coś się stało?:-(

Marzenko Twój M jak najbardziej powinien być zadowolony. A kiedy ta imprezka się szykuje? Kiedy będziemy pić Jego zdrowie?

Agula Irl jak najbardziej rośnięcie brzuszka i kopaski Jego to prawidłowe objawy i oznaki ciąży :rofl2::-D

Kusicielko niech Ci wena wróci... proszę..

Zdechlunku jak tam po wizycie wczorajszej u specjalisty? Nic nie piszesz! MAM NADZIEJĘ ŻE WSZYSTKO U WAS OK!

Karolcia a Ty gdzie nam znikłaś? Jak @? Przyszła? Jak wyrób karteczek?

Anetko to gdzie się jutro zgłosić i o której???:rofl2::-D

Iza(olcia) albo jak my zaglądamy to Ciebie nie ma :szok::-D

Do góry