reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam się serdecznie!
Piękna pogoda, to i humorek lepszy :-):-):-).
Sylwuś bardzo się cieszę, że jesteście już w domku i zabieg się udał. Domyślam się co musiałaś przeżywać. Jestes bardzo dzielna:tak:Życze dużo zdrówka dla Ciebie i maleństwa.
Selenko i u Ciebie dobre wieści. Super!!!Najważniejsze, że Madzia rozwija się prawidłowo i jest zdrowa. Mam nadzieje, że kopie już mocno i nie daje mamie powodów do zmartwień.
Szafirku Tobie życzę dużo radości i miłości. Spełnienia wszystkich, nawet tych najskrytszych marzeń. No i zdrówka oczywiście:tak::tak::tak::tak:.
Also widzę, że szalejesz na zakupach:-):-), no i bardzo dobrze. Ja mam na razie troszke ciuszków i pościel dla Kubusia. Dzisiaj idę na zajęcia do szkoły rodzenia. Ostatnie nie za bardzo przypadły mi do gustu:-(. Zobaczymy co będzie dzisiaj...
Mireczko i Madziu jak ja Wam zazdroszczę finiszu. Chciałabym, żeby był juz maj.Ja się nie mogę doczekać swojej kruszynki, a to jeszcze tyle czasu zostało.....
Edytko, Tobie i Wiesiowi przesyłam dużo Słonka.
Gabi jesteś super Mamuską i wierzę, że Wam się ułoży. Optymizmu i wytrwałości zyczę.
Wszystkie Was serdecznie pozdrawiam i przepraszam, że nie odpiszę każdej z osobna, ale tylko Guru tak potrafi:tak::tak:.

reklama
Szafirku,wszystkiego,wszystkiego najlepszego.Mnóstwa powodów do uśmiechu i duuużo zdrówka !!!

Słodziutka,no na razie to wstaję,tak herbatkę zrobić,albo kanapkę.Nie mam za bardzo gdzie tutaj,wszędzie mam góra 2 m.No i w głowie jednak dzidziuś ważniejszy,boję się ryzykować.
Buziaki kochane.
Acha,że Mirce i Magdzie zazdroszczę bardzo to wiadomo;-)

Acha,ja nie jestem za bardzo na bierząco,za duzo piszecie:zawstydzona/y:
Ale tak mi się wydaje,że Pixela się dawno nie odzywała:confused:
Wiecie co u niej?

Sodziutka nie tajemnicza, ale nie chce zapeszać!!!!!!!!!

Gabi jak samopoczucie?????????????

Anetko podeślij coś smacznego do mnie na obiadek bo nie chce mi się robić>>>;-)

AAAAAAAaaaaa i przede wszystkim Szafirku sto lat sto lat i ślicznego bobasa jak najszybciej będziesz mogła!!!!!!!!!!!

witam jeszcze raz juz wrocilam kupilam dla M dresy i laczki hehe bo wiem ze bedzie zadowolony i jestem zadowolona a sobie przy okazji kupilam torebke

edytko kiedy beda wyniki to nie wiem rezomansu za jakies kilka dni co dziennie ma jakies nowe badania i te z kri wychodza dobrze dlatego szukaja dalej przyczyne tej wysokiej fosfatazy ...

mireczko mordoklejko piekna pogoda juz za oknem wiec i wasze skarbenki pewnie to odczuja i sie wykluja

gabi dasz rade...

wrobelku fajnie ze sie odezwalas

wydalam cala kase wiec trza bylo wracac do domu i teraz wybrac sie na zakupy jedzonka

Witajcie dziewczynki.....wiosennie przynajmniej u mnie....;):-D:-D:-D

No tak jak juz Słodziutka napisze to z WIELKA pompą,,,i o wszystkim pamięta...:-D:-D dziękuje z a przepis n agołabki,,heh i tak penie mi ni ewyjda,, ja zawsze za 1 razem musze popsuć,,,,, heh mówisz że Wiesio niezbyt kucharz, heh ale jakie ma wzięcie i bez TEGO, tu sie wszystkie zabijaja,,heh:-D:-D buziaczki dl aCIEBIE,i miłego dzionka.....;)

SZAFIRKU......Wszystkiego naj,,,naj,,,,,,spęłnienia najskrytszych marzeń...:-D:-D:-D

SYLA...cieszę się,że WY w domku i,że wszystko ok,,, uważajcie na siebie z bombelkiem, teraz wy najwazniejsi.....:-D:-D

MARLENKA WITAM...heh dobrze ma ten Twój M,,,,,,:-D:tak: moj biedny powiedział wczoraj,ze popsuł mu sie łańcuch....żebymdała kaske,,heh boon ma mwypłatke jutro.....:tak:heh a ja na to że juz niema kaski bo wydałam, na FRANIA....a on na to kiedy przeciez rano dostałas kaske 1200zł..hhe a ja że w pracy kochanie,, uśmiał się ze mnie,że zdolna jestem,,hehe:-D:-Dale on jest cudowny i tylko się usmiechał,,,powiedizła och te baby,,hehhe kocham go za to........a łańcuch czeka do jutra,,,:-D:-D:-D

GAbi,, trzymaj się....:-D:-D

SELENKO,,a TYgdzie znikłaś, kochana....... poprosze fotkle brzusia,, chce zobaczyc jak madziula pieknie rośnie,,,,:-D:-D penie na allegro siedzisz.):-D buziaczki,,jeszcze raz ciesze się,,,, że MADZIA ZDROWIUTKA.....:-D

ALicja.....Twój dzięń zbliza się wielkimi krokami,,hehe fajnie,, i ta noc poslubna,, heh .. może juz zacznijcie ,,,,,,, trzymam kciuki,,,,:-D:-D

Wróbelku,, trzymam kciuki za ,,,,,,,,ty sama wiesz z a co,,heh i czekam na ugsg??? ciekawa jestem czy bedzie Igorek?? czy dziewuszka,,,

Aga Irl.... a wy jak się czujecie?? jak maleńśto??? daje juz znaki że jest w brzusio????? trzymamkciuki za chłopca,,,,:-D:-D

Aga AJ... co u CIEBIE KOCHANA,, znów dopadły cie złe dni,,,,, a kysz,, odezwij sie i przegoń te złe, buziol...:-D:-D

CARII, widziałm Twoje fotki ze ślubu,,śłicznotka z CIEBIE.....:-D:-D

Anetko,,,,, heh fajna TA TWOJA psina, widze,że ty bardzo za nia jesteś,,heh, ja tez swoja uwielbiam,,:-D:-Dmiłego dizonka,,,

Kingus jak się dziś czujecie????

Agi,,pisz częściej?? jak się masz????:-D

Alla, maj dlaeko,,heh ja bym juz chiała tak jak ty,,,,,:-D:-D,ślicznie wyglądasz,,,,,, i juz z górki,,,,,jeszcze troszkę i bedzie kubus z WAMi...

Pyzunia,,,,miłej pracki.....:-D:-D

Pati,,jak tam Twoje maleństwa,, heh koszytniczki,,,heh juz pewnie duże,,,,, a co do staranek to wsłuchajksię w siebie, jeżeli czujesz ze o innym nie myslisz i sciska cie na widok bobaska, to czas najwyższy....:-D:-D

Also,,,,,a WY JAK//////???

Anesto.pochwal się swoim skarbem.....:-D:-D:-D

NIUSIA... mam nadzieję,że nastrój dziś lepszy.....:-D:-D:-D

Olcia,,
MIRCIA, MORDOKLEJKA ,,czekamy.......heeh

ANetka, Wróbelek, Skarlet, MAdzia....BETI/...DIlajla, Mała, HAnia, DLaczego tak, Koti,Andzelika, cyniczna, Gabi, MAła,Karola,Ki nguś,Agi,Ona,Ola, HANIA GOŚKA, MAGDALENKO, GUŚKA,,,,i wszystkie niewymienione dziewczynki pozdrawiam,,,

a my weszliśmy własnie w 21 tydzień choć suwaczek kłamie o jeden dzień- wczoraj to bylo..........heh eno ale to juz półmetek za nami heheh byle do 38 tyg,,heh to jeszcze 17,,heh damy rade,,,,

choc ja znów nie spałam,,,,bu,,,,,,,,,,,,,,,,

Igorek też czeka z utęsknieniem na braciszka,,hehe,, codziennie wieczorem z M.. kładą głowę na brzusio i słuchają,, heh niewiadomo czego,,a Igor włancza pozytywke i karze słuchać franciowi,,hehhe fajnie,,, mój M,, ma już Fioła na punkcie drugiego,,,że szok, codziennie pyta,,, jak tam jego FRANio , czy kopie i wogóle,, wczoraj znów połozył reke a ten mały wypioł dupkę,,heheh Igor tez tak robił.....

.....juz nie mowie o babci, ktora chciała drugiego chłopa, wczoraj zrobiła napad chyba na sklep i pokupywał kupę slicznych ciuszków,,,;) ,,,powiedzialm jej ze ma zakaz chodzenia do sklepu, bo ja tez juz chyba powinnam odpuscic bo nie wychodzi w tym, tak szybko rosnie,,hehe,,,,,, no ale wszyscy tak sie ciesza ze nie umieja sie powstrzymac,hehe ja tez,,, no ale obiecalam ze stopuje,,, babcia obiecala ze w maju kupi nam wózio upatrzony..;)

MOJE CHŁOPAKI heh to cudowni faceci,,heh łącznie z bąblemm,,,,,,,

WSZYSTKI POZDRAWIAM<<<<<< buziolki,,

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry