reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam się serdecznie!
Piękna pogoda, to i humorek lepszy :-):-):-).
Sylwuś bardzo się cieszę, że jesteście już w domku i zabieg się udał. Domyślam się co musiałaś przeżywać. Jestes bardzo dzielna:tak:Życze dużo zdrówka dla Ciebie i maleństwa.
Selenko i u Ciebie dobre wieści. Super!!!Najważniejsze, że Madzia rozwija się prawidłowo i jest zdrowa. Mam nadzieje, że kopie już mocno i nie daje mamie powodów do zmartwień.
Szafirku Tobie życzę dużo radości i miłości. Spełnienia wszystkich, nawet tych najskrytszych marzeń. No i zdrówka oczywiście:tak::tak::tak::tak:.
Also widzę, że szalejesz na zakupach:-):-), no i bardzo dobrze. Ja mam na razie troszke ciuszków i pościel dla Kubusia. Dzisiaj idę na zajęcia do szkoły rodzenia. Ostatnie nie za bardzo przypadły mi do gustu:-(. Zobaczymy co będzie dzisiaj...
Mireczko i Madziu jak ja Wam zazdroszczę finiszu. Chciałabym, żeby był juz maj.Ja się nie mogę doczekać swojej kruszynki, a to jeszcze tyle czasu zostało.....
Edytko, Tobie i Wiesiowi przesyłam dużo Słonka.
Gabi jesteś super Mamuską i wierzę, że Wam się ułoży. Optymizmu i wytrwałości zyczę.
Wszystkie Was serdecznie pozdrawiam i przepraszam, że nie odpiszę każdej z osobna, ale tylko Guru tak potrafi:tak::tak:.

reklama
Szafirku,wszystkiego,wszystkiego najlepszego.Mnóstwa powodów do uśmiechu i duuużo zdrówka !!!

Słodziutka,no na razie to wstaję,tak herbatkę zrobić,albo kanapkę.Nie mam za bardzo gdzie tutaj,wszędzie mam góra 2 m.No i w głowie jednak dzidziuś ważniejszy,boję się ryzykować.
Buziaki kochane.
Acha,że Mirce i Magdzie zazdroszczę bardzo to wiadomo;-)

Acha,ja nie jestem za bardzo na bierząco,za duzo piszecie:zawstydzona/y:
Ale tak mi się wydaje,że Pixela się dawno nie odzywała:confused:
Wiecie co u niej?

Sodziutka nie tajemnicza, ale nie chce zapeszać!!!!!!!!!

Gabi jak samopoczucie?????????????

Anetko podeślij coś smacznego do mnie na obiadek bo nie chce mi się robić>>>;-)

AAAAAAAaaaaa i przede wszystkim Szafirku sto lat sto lat i ślicznego bobasa jak najszybciej będziesz mogła!!!!!!!!!!!

witam jeszcze raz juz wrocilam kupilam dla M dresy i laczki hehe bo wiem ze bedzie zadowolony i jestem zadowolona a sobie przy okazji kupilam torebke

edytko kiedy beda wyniki to nie wiem rezomansu za jakies kilka dni co dziennie ma jakies nowe badania i te z kri wychodza dobrze dlatego szukaja dalej przyczyne tej wysokiej fosfatazy ...

mireczko mordoklejko piekna pogoda juz za oknem wiec i wasze skarbenki pewnie to odczuja i sie wykluja

gabi dasz rade...

wrobelku fajnie ze sie odezwalas

wydalam cala kase wiec trza bylo wracac do domu i teraz wybrac sie na zakupy jedzonka

Witajcie dziewczynki.....wiosennie przynajmniej u mnie....;):-D:-D:-D

No tak jak juz Słodziutka napisze to z WIELKA pompą,,,i o wszystkim pamięta...:-D:-D dziękuje z a przepis n agołabki,,heh i tak penie mi ni ewyjda,, ja zawsze za 1 razem musze popsuć,,,,, heh mówisz że Wiesio niezbyt kucharz, heh ale jakie ma wzięcie i bez TEGO, tu sie wszystkie zabijaja,,heh:-D:-D buziaczki dl aCIEBIE,i miłego dzionka.....;)

SZAFIRKU......Wszystkiego naj,,,naj,,,,,,spęłnienia najskrytszych marzeń...:-D:-D:-D

SYLA...cieszę się,że WY w domku i,że wszystko ok,,, uważajcie na siebie z bombelkiem, teraz wy najwazniejsi.....:-D:-D

MARLENKA WITAM...heh dobrze ma ten Twój M,,,,,,:-D:tak: moj biedny powiedział wczoraj,ze popsuł mu sie łańcuch....żebymdała kaske,,heh boon ma mwypłatke jutro.....:tak:heh a ja na to że juz niema kaski bo wydałam, na FRANIA....a on na to kiedy przeciez rano dostałas kaske 1200zł..hhe a ja że w pracy kochanie,, uśmiał się ze mnie,że zdolna jestem,,hehe:-D:-Dale on jest cudowny i tylko się usmiechał,,,powiedizła och te baby,,hehhe kocham go za to........a łańcuch czeka do jutra,,,:-D:-D:-D

GAbi,, trzymaj się....:-D:-D

SELENKO,,a TYgdzie znikłaś, kochana....... poprosze fotkle brzusia,, chce zobaczyc jak madziula pieknie rośnie,,,,:-D:-D penie na allegro siedzisz.):-D buziaczki,,jeszcze raz ciesze się,,,, że MADZIA ZDROWIUTKA.....:-D

ALicja.....Twój dzięń zbliza się wielkimi krokami,,hehe fajnie,, i ta noc poslubna,, heh .. może juz zacznijcie ,,,,,,, trzymam kciuki,,,,:-D:-D

Wróbelku,, trzymam kciuki za ,,,,,,,,ty sama wiesz z a co,,heh i czekam na ugsg??? ciekawa jestem czy bedzie Igorek?? czy dziewuszka,,,

Aga Irl.... a wy jak się czujecie?? jak maleńśto??? daje juz znaki że jest w brzusio????? trzymamkciuki za chłopca,,,,:-D:-D

Aga AJ... co u CIEBIE KOCHANA,, znów dopadły cie złe dni,,,,, a kysz,, odezwij sie i przegoń te złe, buziol...:-D:-D

CARII, widziałm Twoje fotki ze ślubu,,śłicznotka z CIEBIE.....:-D:-D

Anetko,,,,, heh fajna TA TWOJA psina, widze,że ty bardzo za nia jesteś,,heh, ja tez swoja uwielbiam,,:-D:-Dmiłego dizonka,,,

Kingus jak się dziś czujecie????

Agi,,pisz częściej?? jak się masz????:-D

Alla, maj dlaeko,,heh ja bym juz chiała tak jak ty,,,,,:-D:-D,ślicznie wyglądasz,,,,,, i juz z górki,,,,,jeszcze troszkę i bedzie kubus z WAMi...

Pyzunia,,,,miłej pracki.....:-D:-D

Pati,,jak tam Twoje maleństwa,, heh koszytniczki,,,heh juz pewnie duże,,,,, a co do staranek to wsłuchajksię w siebie, jeżeli czujesz ze o innym nie myslisz i sciska cie na widok bobaska, to czas najwyższy....:-D:-D

Also,,,,,a WY JAK//////???

Anesto.pochwal się swoim skarbem.....:-D:-D:-D

NIUSIA... mam nadzieję,że nastrój dziś lepszy.....:-D:-D:-D

Olcia,,
MIRCIA, MORDOKLEJKA ,,czekamy.......heeh

ANetka, Wróbelek, Skarlet, MAdzia....BETI/...DIlajla, Mała, HAnia, DLaczego tak, Koti,Andzelika, cyniczna, Gabi, MAła,Karola,Ki nguś,Agi,Ona,Ola, HANIA GOŚKA, MAGDALENKO, GUŚKA,,,,i wszystkie niewymienione dziewczynki pozdrawiam,,,

a my weszliśmy własnie w 21 tydzień choć suwaczek kłamie o jeden dzień- wczoraj to bylo..........heh eno ale to juz półmetek za nami heheh byle do 38 tyg,,heh to jeszcze 17,,heh damy rade,,,,

choc ja znów nie spałam,,,,bu,,,,,,,,,,,,,,,,

Igorek też czeka z utęsknieniem na braciszka,,hehe,, codziennie wieczorem z M.. kładą głowę na brzusio i słuchają,, heh niewiadomo czego,,a Igor włancza pozytywke i karze słuchać franciowi,,hehhe fajnie,,, mój M,, ma już Fioła na punkcie drugiego,,,że szok, codziennie pyta,,, jak tam jego FRANio , czy kopie i wogóle,, wczoraj znów połozył reke a ten mały wypioł dupkę,,heheh Igor tez tak robił.....

.....juz nie mowie o babci, ktora chciała drugiego chłopa, wczoraj zrobiła napad chyba na sklep i pokupywał kupę slicznych ciuszków,,,;) ,,,powiedzialm jej ze ma zakaz chodzenia do sklepu, bo ja tez juz chyba powinnam odpuscic bo nie wychodzi w tym, tak szybko rosnie,,hehe,,,,,, no ale wszyscy tak sie ciesza ze nie umieja sie powstrzymac,hehe ja tez,,, no ale obiecalam ze stopuje,,, babcia obiecala ze w maju kupi nam wózio upatrzony..;)

MOJE CHŁOPAKI heh to cudowni faceci,,heh łącznie z bąblemm,,,,,,,

WSZYSTKI POZDRAWIAM<<<<<< buziolki,,

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry