reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

no ja juz po sniadanku :-)

zapraszam... starczy dla wszystkich:-)
a co do tego że obiad zrobiony przez kogos i podany smakuje naj;lepiej... zgadzam sie w 100% :-D

a ja teraz piekę papugom przysmak papuzi... ciekawe czy im posmakuje:confused::biggrin2:
a pozniej (tylko musze zakupy zrobi) piekę psiakowi kosteczki - ciasteczka :-D
ale mnie wzieło

reklama
dzien dobry
witam sie milutko teraz bo nie wiem czy dzis zdolam tu klikac z wami:)ale sie postaram
ja mam wizyte jutro u mojego lekarza ale to nic specjalnego nie bedzie zmierzy mi tylko cisnienie i sprawdzi bicie serduszka maluszka specjalnym aparatem( nie jest to ktg)....i tyle....za 3 tygodnie wizyta w szpitalu i licze ze usg tez bedzie...
my ogolnie czujemy sie dobrze...malenstwo rosnie( bo brzuszek sie powieksza nieco ale to dobrze oby zdrowe bylo)...mdlosc odeszly w zapomnienie na szczescie no i cos tak czuje ze teraz czas na tycie bedzie hehehe....jutro mnie pewnie tez lekarz zwazy wiec zobaczymy
poza tym moj A w domku siedzi wiec spedzamy ten czas razem i powiem wam ze mi lepiej bo zawsze w czyms wyreczy i juz nie wszystko na mojej glowie:)
poza tym chyba ok....brzuszek mnie tak delikatnie pobolewa ale to wynik rosniecia malucha .....nie sa to jakies silne bole...tylko takie przy rosciaganiu macicy wiec ok.staram sie odpoczywac wiecej coby nie przemeczac organizmu bo i tak wielka robote odwala teraz...
no nic...
koncze powolutku bo do szkoly trzeba sie zbierac
moze pozniej jeszcze cos naskrobie
zycze wszystkim milego dnia

Anetko u mnie jedynym zwierzaczkiem w domku jest mój Wiesiu.. i ja... Dwa różne zawierzaki ale dają póki co radę ze sobą żyć..

Idę zjesć gołabki.. bo już zaczynam czuć jak się przypalają :-D;-) Ale ja takie lubię..

witam dziewczyny jest ok wszystko w pozadku tylko siły mnie opusciły i czuje sie słabo wczoraj juz mnie nie było jak wruciłam byłam tak padnieta i strasznie sie czułam słabo mi sie jeszcze robi i ciemnow oczach jak bym miała za chwile zemdlec
dziewczyny czy któras tez tak miała napiszcie czy to jest normalne i co najlepiej brac na wzmocnienie organizmu

reklama
Do góry