reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie!
byłam dzis od rana na badaniach i widziałam mase cieazrnych...az mnie serducho kuło

pies w czasie jak nas nie było zdemolował mi kuchnie, zjadł kawał drzwi, az sie popłakałam jak wróciłam....w koncu kuchnia ma dopiero 9 mc!!

a ponizej zdjecia mojego rozrabiaki
[/IMG]Zobacz załącznik 76915
Zobacz załącznik 76914

reklama
Modroklejka, współczuję, wiem , co potrafi narobić szczeniak. Mój kilka miesięcy temu wziął się za wełniany dywan i obżarł frędzelki. Gdyby to było w sypialni, to bym nie marudziła, ale on zabrał sie za dywan w salonie!!!:baffled::wściekła/y:Wtedy nie wytrzymałam i dałam jej po tyłku. Teraz na szczęście z tego wyrosła, a ja kupuję jej kości, takie specjalne w zoologicznym. Jak się nudzi to bierze kość i ostrzy na niej zęby :tak:

Cześć dziewczyny witam po weekendzie - trochę mi zajęło czytanie tych wszystkich postów...gratuluję @ ja też bym już chciała, a to jeszcze trochę...za to teraz jak mam zakaz na sex przez kilka tygodni to ochotę mam nieziemską...no cóż...trzeba się wstrzymywać....przekorna ta natura...;)

Maggie dzięki za namiary na fundację i książkę...znalazłam stronkę i może kupię sobie tę książkę!

A jeśli chodzi o sprawy z mężem...nie wiem która o tym pisała...zgubiłam się...to radzę z mężem poważnie porozmawiać...bo najlepszy sposób na wyjaśnienie sobie spraw, na zrozumienie swoich uczuć,obaw...a tym samym sposób na budowanie bliskości, więzi i zaufania...ja muszę przyznać, że teraz jestem z moim mężem bliżej niż kiedykolwiek...i to pod każdym względem ;) takie doświadczenie powinno raczej łączyć a nie dzielić....więc rozmawiajcie... i powodzenia wierzę, że to pomoże....
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny

Witam
na tym forum jestem zupełnie nowa. Przez jakiś czas byłam na "listopadówkach 2008", ale niestety przegrałam z naturą i poroniłam po raz trzeci. Na szczęście trafiłam na b. fajnego lekarza i pojawiło sie światełko w tunelu. Niebawem jade na badania do Krakowa i zobaczymy co dalej.

Modroklejka przepiękny szczeniaczek!!

Pozdrawiam gorąco wszystkich!
Omelka

witam dziewczynki w ten piekny dzień.:tak:
ja juz po pracy i leń mnie złapał straszny.
maj to piękny miesiąc. prawda???:tak:
oby jak najszybciej zleciały te miesiące, oby do sierpnia kiedy to mam dostać zielone światełko.:-D juz nie mozemy sie z mężem doczekać.
omelka77 tulę mocno. pisz do Nas jak najcześciej.
pozdrawiam wszystkie babeczki. buziaczki

Omelka, witaj kochanie. Widzę, że poradziłaś już sobie trochę ze smutkiem. Cieszę się, że trafiłaś na dobrego lekarza. Dobry lekarz to podstawa powodzenia:tak:

Od dzisiaj u Nas na wsi będziemy odprawiać nabożeństwo majowe przy krzyżu, chcę je ofiarować w intencji dzidziusia. Może to pomoże.:-D

Omelka, witam i przytulam mocno. Ja nie byłam co prawda na żadnym forum dla ciężarnych, ale też miałabym termin na listopad...

Dzisiaj idę do mojego gina, aż ciekawa jestem co mi powie. Odezwę się wieczorem. Fajnie, że już prawie wszystkie powracałyście z weekendu, bo pustka tu była straszna przez te kilka dni.

Omelka jeszcze nie cały miesiąc też tam byłam a teraz jestem tu, ale mam nadzeję że niedługo wrócę na forrum dla "brzuszków" może też się spotkamy, przytulam mocno :)

reklama
Alla, trzymam kciukasy za pierwszy dzień w pracy!!!

Jestem po wizycie u gina. Miałam też robione usg i wszystko jest ok. Niewiadomo kiedy przyjdzie @. Nie mówił nic o badaniach gentycznych, ale i tak jutro jesteśmy umówieni w poradni genetycznej więc pójdziemy. Kazał zrobić badania w kierunku tarczycy i przeciwciała antyfosfolipidowe. Wiecie zapytałam kiedy możemy się znowu starać i nie podał konkretnej daty, powiedział, że jak wszystko wróci do normy i z tego się cieszę.

Do góry