reklama
Mircia....chyba Adrianek czeka na polepszenie sie pogody :-)
Dla Twojego Aniołka (*)
Gabi jak ten czas leci :-) Jeszcze troszeczke;-)
Anetko moze sie podzielisz ciachem, tak sama jesz.....:-(
Ola trzymam kciuki, mam nadzieje ze Ciebie to nie bedzie dotyczyc Ale wierze ze sie boisz
Słodziutka ....Tule Cie :-(
Dla Twojego Aniołka (*)
Gabi jak ten czas leci :-) Jeszcze troszeczke;-)
Anetko moze sie podzielisz ciachem, tak sama jesz.....:-(
Ola trzymam kciuki, mam nadzieje ze Ciebie to nie bedzie dotyczyc Ale wierze ze sie boisz
Słodziutka ....Tule Cie :-(
Ech,trochę Was poczytałam,ale pewnie z jedną setną tylko.Widzę,ze tu impreza bananowa wczoraj była
Słodziutka buziaki specjalne dla Ciebie dziś.
Pamiętam jak rok temu dołączyłaś...(czy ktoś tu siedzi dłużej ode mnie?)
Buziaki dla wszystkich.Dzięki za wsparcie,ale potrzymajcie jeszcze trochę za mnie kciuki
Słodziutka buziaki specjalne dla Ciebie dziś.
Pamiętam jak rok temu dołączyłaś...(czy ktoś tu siedzi dłużej ode mnie?)
Buziaki dla wszystkich.Dzięki za wsparcie,ale potrzymajcie jeszcze trochę za mnie kciuki
Hanka3450
MIKOŁAJ[*]02-01-2009 41tc
Wiem ,że łatwo powiedzieć, ale staraj się nie denerwować. Mdłości mieć nie musisz a ból głowy często towarzyszy ciąży ( mnie bolała w każdej) więc głowa do góry.Witajcie ale mi dałyście czytania jestem dopiero na 4043 stronie
Ja się trochę martwię bo dziś mnie nie mdli tylko głowa i piersi bolą, matko usg dopiero za tydzień, jak ja to wytrwam
Słodziutka - (*) (*) (*)
Życzę ci odwagi, jaką ma słońce, które codziennie od nowa wschodzi nad wszelką nędzą świata. Niektórzy po zapadnięciu zmroku już nie potrafią uwierzyć w słońce. Brakuje im tej odrobiny cierpliwości, aby doczekać nadchodzącego poranka. Kiedy przebywasz w ciemnościach, spójrz w górę. Tam czeka na ciebie słońce. Ono nie omija nikogo. Ciebie też nie ominie - bo jesteś dobrym człowiekiem i wiem że w to słońce wierzysz.
Życzę ci odwagi, jaką ma słońce, które codziennie od nowa wschodzi nad wszelką nędzą świata. Niektórzy po zapadnięciu zmroku już nie potrafią uwierzyć w słońce. Brakuje im tej odrobiny cierpliwości, aby doczekać nadchodzącego poranka. Kiedy przebywasz w ciemnościach, spójrz w górę. Tam czeka na ciebie słońce. Ono nie omija nikogo. Ciebie też nie ominie - bo jesteś dobrym człowiekiem i wiem że w to słońce wierzysz.
Hanka3450
MIKOŁAJ[*]02-01-2009 41tc
Nooo powiem Ci, że głupstwo zrobiłaś, ja dostałam w zeszłymZmywać też nie lubię. Ale niestety nic w domku się samo nie zrobi i trza zacisnąć zęby i sruuu do robotki. Choć zawaliłam sprawę jak urządzałam kuchnie i nie wstawiłam zmywarki
od Mamy i muszę powiedzieć, że rewelacja :-)
reklama