reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

gabi bardzo sie ciesze dzidzia juz duza ...dzielna kobieta jestes i dasz rade do konca przetrzymac ...buziaczek

ola mam nadzieje ze Ciebie to nie dotyczy ...trzymam kciuki

reklama
Mircia....chyba Adrianek czeka na polepszenie sie pogody :-)
Dla Twojego Aniołka (*)

Gabi jak ten czas leci :-) Jeszcze troszeczke;-)

Anetko moze sie podzielisz ciachem, tak sama jesz.....:-(

Ola trzymam kciuki, mam nadzieje ze Ciebie to nie bedzie dotyczyc Ale wierze ze sie boisz:no:

Słodziutka ....Tule Cie :-(

Ech,trochę Was poczytałam,ale pewnie z jedną setną tylko.Widzę,ze tu impreza bananowa wczoraj była:-D
Słodziutka buziaki specjalne dla Ciebie dziś.
Pamiętam jak rok temu dołączyłaś...(czy ktoś tu siedzi dłużej ode mnie?)
Buziaki dla wszystkich.Dzięki za wsparcie,ale potrzymajcie jeszcze trochę za mnie kciuki:zawstydzona/y:

Witajcie ale mi dałyście czytania jestem dopiero na 4043 stronie:baffled:

Ja się trochę martwię bo dziś mnie nie mdli tylko głowa i piersi bolą, matko usg dopiero za tydzień, jak ja to wytrwam :zawstydzona/y:
Wiem ,że łatwo powiedzieć, ale staraj się nie denerwować. Mdłości mieć nie musisz a ból głowy często towarzyszy ciąży ( mnie bolała w każdej) więc głowa do góry.

Słodziutka - (*) (*) (*)
Życzę ci odwagi, jaką ma słońce, które codziennie od nowa wschodzi nad wszelką nędzą świata. Niektórzy po zapadnięciu zmroku już nie potrafią uwierzyć w słońce. Brakuje im tej odrobiny cierpliwości, aby doczekać nadchodzącego poranka. Kiedy przebywasz w ciemnościach, spójrz w górę. Tam czeka na ciebie słońce. Ono nie omija nikogo. Ciebie też nie ominie - bo jesteś dobrym człowiekiem i wiem że w to słońce wierzysz.

Zmywać też nie lubię. Ale niestety nic w domku się samo nie zrobi i trza zacisnąć zęby i sruuu do robotki. Choć zawaliłam sprawę jak urządzałam kuchnie i nie wstawiłam zmywarki :wściekła/y::angry:
Nooo powiem Ci, że głupstwo zrobiłaś, ja dostałam w zeszłym
od Mamy i muszę powiedzieć, że rewelacja :-)

reklama
013.gif
Przesyłam dla wszystkich dobre fluidki.
Sprawdzam też czy jestem taka zdolniacha jak Wy moje drogie bo te gify są zabójcze. Pozdrawiam

Do góry