reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dzięki Carri. A tak wogóle to "zielona" jestem i nawet nie wiedziałabym o co zapytać w laboratoriu bo zawsze był test w domu a później gin :zawstydzona/y:

Haniu nocna kochana @ faktycznie moze się spóźnić przez hormony.. a jeśli to ciąża to masz rację mówiąc ze organizm wie co robi. Jeśli nie byłby wstanie utrzymać ciąży to nie zaszedłby w nią. Są nawet tutaj lub były takie dziewczyny co po porodzie jak TY zaszły w ciąze nawet nie doczekując pierwszej @ po porodzie. I mają zdrowe bobaski. Więc głowka do góry i co ma być to będzie. Lekarze mówią żeby odczekać bo mają coś w tym swojej racji. Ale natura jest jeszcze mądrzejsza od nich. Więc głowka do góry. I nie przejmuj się że jeśli by było ... było by to teraz jak "małolaci" nie ważne jak. Ważne że się pragnie. Bóg dobrze wie co robi. A jak nie masz siły iść do pracy. A masz do tego prawo.. popros o zwolnienie. Pewnie jeszcze z 2 tyg by Ci dali.
Normalnie Cię kocham Kobieto :zawstydzona/y:
Chyba sam Bóg zesłał mi to forum i Was dziewczyny :tak:

Słodziutka nie wiem co Ci napisać w taką smutną rocznicę, ale wiedz że myślę o Tobie. Z tego co tutaj czytam widzę, że jesteś bardzo wierząca. Ja wróciłam do Boga po tym co nas spotkało. Mogłam się Go wyprzeć albo zaufać, że to wszystko ma jakiś sens, że taki był Jego plan. Zaufałam. Pomodlę się dzisiaj za Ciebie, Wiesia i za Wasze Aniołki. Przytulam Cię tak mocno jak tylko potrafię.

dzień dobry :-D

mam prośbę... powiedzcie mi co bierzecie bo ja też tak chce...??!!
002.gif

Edytka przytulam mocno w tą smutną rocznicę...

Carri, Also, AgaAJ, Alicja, Ola, mordoklejka, szafirek, Alutka, Hania, Koti, Edytka, Angelka,Pati.b, wróbelek, selena, Agi, Marlena, Mirka, pixella, pyzuniagaj, cyniczna, Gabi, ona26, alla, guska, kinguś, jeżyk, Wonka, ozkane, iławianka i wszystkie niewymienione dziewczynki pozdrawiam gorąco !!!

Witam się z Wami od rana!

Carri, piękny wiersz, naprawdę. Powiem Ci szczerze, że szukałam ostatnio jakiegoś fragmentu na pomnik dla mamy i chyba znalazłam... Ta ostatnia zwrotka, będę musiała tylko to z tatą i siostrą skonsultować, ale myślę, że pasuje i dla mojej mamy.

Ja dzisiaj ranny ptaszek jestem, bo chcę iść na 9:00 do kościoła i na drogę krzyżową. Kościół mam 5 min. od domu. Już nawet po śniadaniu jestem.

Edytko
[*]
[*]
[*] dla Twoich Aniołków. Przytulam.

Syluś, myślę o Tobie i modlę się i wierzę, że wszystko będzie dobrze.

Anetko, witaj z rańca.

Pozostałe dziewczynki pozdrawiam!

Hej kochane dziewczynki za wszystkie babanannanki serdcecznie dziekuje ahhh jaka nocke mialam :sorry2:

SLODZIUTKA moja kochana Ty iskierko tule mocno do serduszka zobaczysz ze wszystkie bedziemy tulily nasze bobasy do serducha musimy w to wierzyc :-D

Carri piekny wierszyk naprawde
AJ Kusicielko :rolleyes: pewnie M tak wymeczylas i dlatego padl biedny :baffled:

eh te wasze kosmate mysli ciekawe jak Wam sie spalo rubineczki moje kochane

Zostałaś dla nas pigułką szczęścia,
Pięknego uzależnienia,
Cieszymy się, że jesteś,
Bo cały nasz świat,
W jedno wielkie,
Dobro zamieniasz…..:))))

cos dla Slodziutkiej chyba wszystkie sie ze mna zgodza :DDDD

reklama
Do góry