reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

ilawianka lapiemy fluidki...ale zdolniacha z CIEBIE

ide robic obiadek
zaba4.gif
zaba9.gif
zaba3.gif

reklama
Marlena zlituj się nade mną ja mam arachnofobię a ty wklejasz pajączki - masakra. Akurat jeden o mało mi dzisiaj nie wlazł do buta w przedszkolu a tu w kompie kolejny.

cos mnie dzisiaj wzielo na zabki a tego pajaczka to nawet nie widzialam ...ok juz uciekam ziemniaczki sie robia trza cos do nich zrobic???
przed_tv.gif

Dziewczyny, ale się wczoraj uśmiałam czekając w kolejce do gina. Opóźnienie tak jak pisałam było godzinne, a tam na Karwinach jest rejestracja i siedzi położna i opowiadała jak rodzące i mężowie się czasami zachowują na porodówce. I myślałam, że padnę, mówiła, że jeden koleś wyjął taki nóż z ząbkami i chciał nim pępowinę przeciąć, hahah. Mówiła też, że faceci wcale nie mdleją, ale za to płaczą jak się dziecko już urodzi.

A ja idę znowu prasować. Zostały mi 3 prześcieradła i 2 zmiany pościeli i będę miała wszystko wreszcie poprasowane. Bo nie mogłam się odkopać od września. A potem będę się pakować, ale jeszcze do Was zajrzę.

Czy któraś wie jak tam Syla??

Witam popoludniowo ...Ja juz po obiadku heh teraz wypoczynek
5.gif

Iławianka pieknie słowa dla Słodziutkiej napisalas
No i dziekuje za fluidki pare udalo mi sie zlapac

Also pakować? To gdzie ty sie wybierasz
40.gif

AgaIrl ale brzusio sie pokazał
12.gif

reklama
Do góry