reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Pamiętacie jak pisałam o usiłowaniu porwania? Doszły do mnie informacje, że to nieprawda i postanowiłam to sprawdzić. I co się okazało? Rzeczywiście to nieprawda. Kurcze wiadomo, że nie zmienia to faktu, że dzieci trzeba pilnować, ale przykre jest to, że ludzie rozsyłając takie maile żerują na czyichś emocjach na co i ja się tym razem złapałam. Przesyłam Wam link z artykułem na ten temat: Straszna historia o porwaniu w sklepie

also... chyba dobrze ze to nieprawda...

pozwolilam sobie skopiowac to co napisałas sowjej przyjaciólce...
ona napisała mi cos takiego "
moj tata tez mi opowiadal ze jego znajomej corka tez byla w jakims sklepie ze swoim 3 letnim dzieckiem i stala juz przy kasie i placila za zakupy gdy zorientowala sie ze nie ma jej dziecka... puscila sie do wyjscia i wtey zobaczyla ze jakis gosc niesie jej dziecko na rekach i zatyka mu buze reka"

reklama
Do góry