reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

uff,Mi tez się udało ale Wam nie poodpisuje bo nie mam takiej pamięci jak GURU:zawstydzona/y::-:)-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Miruś ja dopiero po śniadanku, a Ty już obiadek robisz, ranne z Was ptaszki:-).
Ja też się pochwalę swoim 28 tyg brzuszkiem

reklama
WITAJCIE KOCHANE,,,,,,,,,,,,,,,,

heh ale u WAS wczoraj wesoło,,a jakie giffy fajowe,,heh:-D:-D

SŁodziutka,,,,, tak przespałamsię heh ,,,i KOCHAM te moje jaca,,, heh najbardziej na świecie,,,,:-D:-D:-D,,,,, Maż wybrał jednak imie FRANIO...:-Da nie ch ma po świętej pamięci OCU, jaki był ,ale to ociec, a widze ,ze byłby szczęsliwy,niech ma,,,, babel cała noc tak mocno kopał ,że nie spałam wogóle, co sie przekręciłam too on mnie sru,że mu nie tak, połozonyjest główkowo i dlatego....... tak mocno kopie,bojak wywija nogami to mnie traca,,hehehe,, a jak tam fotki,,ja czekam ii czekam,,,,,uschne,,,,,,, Twoje posty sa jak zawsze piekne,,i o wszystkich pamiętasz,,:-D:tak::tak:buziolki...
Widziałm wczoraj że chieli I WIESIA porwać...heh , pilnuj i nie dawaj,hehe:-D:-Dtaki skarb rzadko sie trafia,,,,:-D:-D

SELENKO............... pięknie wyglądasz,hehe:-D:-Dbrzusio ładnie rośnie, MAdziula też.........:-D:-D:-Dbuziaki,,

MIRCIA oczywiście też.....widziałam na NK.... czekam na ADRIANKA:-D:-D

ONA..................:-D:-D TY WIESZ...........:-D:-D

AGA AJ.................:-D:-Dgłówka do góry..będzie lepiej.......... he zaświeci słoneczko zobaczysz...:-D:tak::tak:

Aga IRl.. heh co tam?? jak samopoczucie.. kiedy USG.........??życzę synka....ale cos czuje że to kolejna córcia.....;-) ale żebybyło po twojej myśłi...... trzymam kciuki...)

IZA,,,,,GRATULUJE TEŚCIKU.....................:-D:-D

KINGUSIA........................... jak sie czujecie????

SYLA...... trzymaj się..........................musi być dobrze...:-D:-D

KAROLKA,,,,,c o U ciebie?? jak sie czujesz????? co tam jak kartki???? jak tam staranka????

MIRUŚ, MORDOKLEJA<,,czekamy.........................:tak::tak:

GABI.. pozdrawiam..

PIXELKO,,,, jak tam WIKi, ja k WY się czujecie???

GUŚKA...........................jak tam bryk aprzyszła, po domu wypróbowana,,,,:-D:-D:-D

OLUNIa................c o tam????

SZFIRKU,,,,,MARLENKa, ALUTKA,,,,,,,,,,,,,,:-D:-D

ALICJA,, jak tam MILKA WYGRAŁA.............???:-D:-DPIEKNY WELON.................:-D:-D

HANIA< ALSO, ANETKA, KOTI, DLACZEKOtak, ENKA, DILAJLA< MAgdalenko, cyniczna i wszystkie niewymienione dziewczynki pozdrawiam,,:-D:-D

ALLA piękni ewyglądasz..................

o ranny ale miałam poranek

zadzwonił mój szef i pyta sie o reklamacje na 110 ramp,ze dostałam ja 2tyg temu,ja powiedziałam ,że sprawdze
szukam,szukam nie mam takiej reklamamcji!!!nogi mi sie ugięły bo wiem,że pytał bo właściciele pytali a ja nic nie wiem,wyobrażacie sobie,a do tego nie podał numeru zlecenia wg których identyfikuje wszystkie reklamacje
dzwoni za 20min i krzyczy,ze on chce miec cała dokumentacje na biurku i czemu on nic nie wie wiec ja mu,ze takiej duzej reklamacji nie było
okazałoo sie,ze była na 5 szti dawno ja załatwiłam ale musiałam iśc do niego do gabinetu,wchodze a tam ich 5 i patrza kotem oka jak ja z nim rozmawiam
troche strachu sie najadłam,bo myslałam,ze cos przeoczyłam a to on mnie w błąd wprowadził,z tego wszystkiego juz mi głowa peka
a co tam u was

Witajcie....
U nas dzien zaczął się słonecznie...ale teraz jest brzydko i pada....

Allaa...ślicznie wyglądasz..naprawdę.....
Edytko....oj działo się działo.....hihi....
Marzenko...miło czytac Twoje posty.....tulę mocno....
Mireczko...pogłaszcz Adrianka.....
Kasiek....fajne imie dla Synusia.....
Anetko...może do mnie przyjedziesz umyc okna....hihi...ja tez bardzo lubie te robotkę ale M na mnie krzyczy bo jeszcze mi choróbsko nie odpusciło....buuu...a juz moje okienka wolają......

Obiad się robi,pranie się pierze,kibelki w domciu wysprzątane...teraz czas na wielkie odkurzanie....no nic kochane zmykam do robotki.
Życze Wam dobrych nastrojów i spokoju w serduszkach....

Selenko,Wróbelek,Mordoklejko,Dlaczegotak,Jezyk,Anesto,Also,Ola,Pati.B,
Sylunia,Ona,Agi,Cyniczna,Gabi,Guska,Szafirek,Alicja,Alutka,Karola,Kinguś,
Aga Ir,Mała,Niusia,Dilajla,Magdalenka,Haniu,Scarlet,Sasetka,Sonita,Agunia,
i Cała Resztę Dziewczynek..cieplutko pozdrawiam......

Ola15, więcej strachu się najadłas niz to warte. Tak bywa niestety.
Aguś AJ, skąd bierzesz siłę na to wszystko? Jak patrzę co mam za oknem to nic tylko spać i obudzić sie na wiosnę.
Edytko, emotikonki Zabawne, uśmiałam się.
Miruś, szafirku:-)
Allaa, ciąża ci służy, potwierdzam.
Alicja, Alutka, wróbelku, Carri, koti,kasiek, Hanie obie i wszystkie pozostałe pozdrawiam.
Angelka co do badań genetycznych, słodziutka ma rację, kariotyp. Jak będziesz w ciąży zrobią dodatkowe badania, Ja miała amniopunkcję z powodu wad genetycznych w Rodzinie.

Agusia, ja na Twoim miejscu skonsultowałabym te bóle z lekarzem. Będziesz spokojniejsza. Może być tak, że to obkurczająca się macica a może być tak, że coś się dzieje, np. zakażenie więc lepiej tego nie bagatelizować.

Alla, śliczny brzuszek, też muszę się na dniach sfotografować.

Edzia, mi nerwy ogólnie przeszły, chociaż wczoraj się na tatę zdenerwowałam. Kurde gada ze mną przez telefon, nie dość, że przygłuchy, ale twierdzi, że nie to jeszcze telewizor rozgłośniony i pyta się po trzy razy o to samo, a czasami to takie głupoty gada, że szok. Rozumiem, że jemu jest najtrudniej, ale kurde ile można to samo powtarzać? No jak do ściany, bo on co? co? Hahaha. A ja do niego Ty głuchy jesteś idź do lekarza, a on wtedy obrażony, że on wszystko słyszy, hahah.

A ja ogólnie jeszcze jestem trochę nerwowa chociaż się staram. A Wy niedobre nie piszcie o bzykaniu, heheh. Bo mój M oszalał i się boi, normalnie jak zakonnik się zachowuje a mnie szlak trafia. Seks to mi się tylko śni, hahaha. Bo już prawie zapomniałam jak to jest. I nie da się mu przetłumaczyć, że lekarz pozwolił, normalnie gorzej niż z dzieckiem.

Dzisiaj o 18:15 mam wizytę więc trzymajcie kciuki dziewczynki, żeby wszystko było dobrze.

Buziaczki dla Was wszystkich!!!

also besziemy trzymac kciuki
alla piękny i zgrabniutki masz brzusio
a ja czuje ,że odchoruje ta wizyte chyba

ja znowu mam młynek w pracy :baffled:, ale nie mogłam sobie odmówić zajrzenia do Was ;-) w końcu przerwy też sa potrzebne :-)

ale dziś mam dobry humor ... a po Waszych postach o slubach to juz się swojego doczekać nie mogę :-D

reklama
alla ładny brzusio...jak twardnienia brzucha przeszly?
kasiu milo ze Ciebie wiecej na BB :tak:sliczne zdjatka na NK
also kochana wierze ze Wam ciezko ;-)a hormonki robia swoje co do sexu to u mnie bylo tak ze w ciazy z synem to mialam tyle checi jak nigdy :-D
agunia Aj to czekamy na suwaczek :-)
mircia tak cos czuje ze za tydzien Adrianek bedzie z drugiej strony brzusia
jeszcze troszke poszperam w necie i uciekam przyjdzie najwazniejszy czlonek rodziny ze szkoly i przejmnie kompa :crazy:

Do góry