Hanka3450
MIKOŁAJ[*]02-01-2009 41tc
Fajna jesteś :-)to też znam ;-) strach że będą II i smutek że jest I
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajna jesteś :-)to też znam ;-) strach że będą II i smutek że jest I
Chyba tylko myśl, że jeszcze możemy mieć dziecko i rodzeństwo dla naszych Synków (tego w domu i tego w niebie) pozwala mi jakoś żyć dalejale wiesz co kochana Haniu, cieszę się że się zasmutasz gdy przyjdzie @, to dobry znak ;-)
Anetko to czekamy teraz na efekty starań po 3@! Ależ ten czas leci. Super. Teraz tylko do dzieła...
Anetko jaki kolr farby sobie kupiłas? No ijak pytasz o cos slodkiego to wierze ze cos sie dobrego znajdzie ::-)
Jak ja wybierałam sukni ę, to wpadła mi w oko pierwsza, no a babka mnie namawiała na inne i przymierzałam i przymierzałam i i tak tą pierwszą kupiłama na poprawiny też wybrałam bardzo szybko:-)
Aga Aj, najważniejsze, że Twojemu kochanemu cycuszki się podobaja, hahaha a skarpetki dobry pomysł, tylko ich w razie czego nie zgób![]()
A jeśli chodzi o antybiotyk to dostałam i biorę go, mimo to miewam bóle nieraz aż straszne:-( i boję się. Chyba rzeczywiscie pojdę do gin.
tzn z yorkiem który spi wywrocony na plecy a lapki ma w gorze![]()
Alicja ciiiiii, nie stresuj mnieza 38 minut będzie 9 dni
![]()