reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja mam wiecej , moze Ci to humor poprawi ....Tak to jest z tym prognozowaniem Jak ja zobaczylam cała rozpiske na rok to az mi cisnienie skoczyło taka byłam wsciekla:angry: ale juz mi przeszło

dziewczyny za co oni tak naliczaja przeciez to mieszkanko a nie duzy dom trza bedzie zarowki energooszczedne kupic hehe albo przy swieczkach siedziec

dziekuje kochane jestescie ale u mnie to juz za dugo wszystko sie ciagnie a rachunki sie same nie zaplaca w jakim karju my zyjemy "druga irlandia" idioci

ja tez ma duze rachynki za prad w zeszla zime za miesiac przeszlo 500 teraz czekam na rachunek ale oni jaos nie racxza wysylac a stan licznika podallam 1 lutego pewnie z 300 bedzie jak nic i tak duza poprawa do zeszlego roku jak to sie czlowiek oszczednosci uczy

niusia przyjedz do Gdyni ja juz Ci cos znajde hihi u mnie potrzebuja a to tylko zlecenie ZArtuje oczywiscie kochana jestes wyksztalcona znajdziesz cos myszko

dziewczynki a to moje nowe dzielo ostatnio mi sie nudzilo i se wymyslilam ;-):rofl2: projekt w trakcie realizacji na efekt oncowy trzeba poczekac Zdjęcia-0003ad.jpg
tak to juz jest nie miala baba roboty to se malowanie scian wymyslila

a to specjalnie dal Was zachod slonca z lotu ptaka ;-):rofl2:nie moglam sie oprzec jakosc nieciekawa bo kom. robione i w ukryciu hahaZdjęcia-0019.jpg

reklama
a tak swoja droga to zastanawiam sie nad zmiana gin niby babka fajna ale onajuz nie wie co dalej robic mowi ze badania ok i ona juz mi nic nie poradzi ze dla mnie gorzej jest ze nic nie znalezli bo nie mozemy tego leczyc wrrr jak mowilam jej o prolaktynie ze chce zbadac ale jak nie bede brala lekow itd to dala mi namiar na endykrynologa bo ona sie na tym nie bardzo zna i wogole tam bredzila ze juz mi 31 lat leci i takie tam

Do góry