reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam i nadrobiłam zaległosci ... te kilka kartek co wczoraj rozgadałyście się wieczorkiem czekając na mnie?
041.gif

Marzenko nie musisz czuć owulki.. ważne jest to żebyś mocno pracowała z meżem i wtedy napewno się uda....ja wierzę że wkońcu doczekacie się upragnionego dzidziusia... kolejnej Waszej pociechy..
002.gif

Andzi pięknie wyglądasz i naprawdę ten brzuszek znacznie sie powiększa... pięknie ....
032.gif

Mika cudowne zdjątka...naprawdę. Tylko czekać jak Andrainek zapragnie zobaczyć mamy buźkę...
037.gif
025.gif

Alicja welonik śliczny będziesz słodką panną młoda...
002.gif
Jak tam bananki? Sprzydały się na coś?

AJ i jak nocka?
009.gif
było coś z pszczółki?

Iza30 Gratulacje z dwóch kreseczek!! Super, naprawdę teraz tylko spokojnych miesięcy do rozwiązania... zostań z nami.
019.gif

Agusia537 jeśli chodzi o ból po zabieg. Z tym naprawdę jest różnie. U mnie za każdym razem było inaczej. A ostatnio miałam tak potworne bóle że myślałam że pozabijam wszystkich dookoła a byłam pod stałą opieką ginka i wszystko miało być ok
013.gif
Torbliel ponoć jakimiś tabletkami można spowodować by się wchłoneła. Zapytaj ginka co i jak. Wiem to bo moja koleżanka miała już trobiel tak duża że operacyjną a jednak udało się zbić ją tabsami.

Ola (dlaczegotak) trzymam kciuki by wszystko z @ poszło po Waszej myśli. Naprawdę kibicuję a Oliwierka wyściskaj i wycałuj ode mnie. Prosze..
007.gif

Also(Alu) jak Twe samopoczucie? Jak hormoniki dalej dają czadu? Czy już troszkę sie uspokoiło się? I masz mniejszego nerwa?
031.gif

Ola(Izunia) i jak dzisiaj wizytacja?Olśniłaś wszystkich?
044.gif

Karolka jeśli mogłabym Cię prosić max do dwóch tyg te karteczki bym zdążyła je jeszcze wysłac zainteresowanym
017.gif

Alutka mogę sobie tylko wyobrazić jak Twój mąż teraz przeżywa brak pracy. Wierzę że wszystko się ułoży i że obydwoje będziecie stabilni finansowo.. i że później przejmiesz suwaczek dziewczynki z BB i doczekasz się
029.gif

Allaa i jak brzuszek?Dalej twardnieje?

reklama
Beatko kiedy masz wizytę? Bo pisałaś ale mi wyleciało z pamięci..tak dużo nas jest. wybacz. Komp naprawiony???

Haniu nocna kochana @ faktycznie moze się spóźnić przez hormony.. a jeśli to ciąża to masz rację mówiąc ze organizm wie co robi. Jeśli nie byłby wstanie utrzymać ciąży to nie zaszedłby w nią. Są nawet tutaj lub były takie dziewczyny co po porodzie jak TY zaszły w ciąze nawet nie doczekując pierwszej @ po porodzie. I mają zdrowe bobaski. Więc głowka do góry i co ma być to będzie. Lekarze mówią żeby odczekać bo mają coś w tym swojej racji. Ale natura jest jeszcze mądrzejsza od nich. Więc głowka do góry. I nie przejmuj się że jeśli by było ... było by to teraz jak "małolaci" nie ważne jak. Ważne że się pragnie. Bóg dobrze wie co robi. A jak nie masz siły iść do pracy. A masz do tego prawo.. popros o zwolnienie. Pewnie jeszcze z 2 tyg by Ci dali.

Magdalenko wczoraj nie miałam czasu by odpisać. Wierzę że wczorajszy dzień był dla Ciebie ciężki. Wiem... bo sama już dwie daty porodu przeżyłam i wielkimi krokami zbliża się dzień mojego pierwszego poronienia 27.02.2008. Ohhh wiem że jutro nie będę miała tęgiej minki.. Od tego dnia.. moje życie poprzewracało się do góry nogami. Ale wierzymy wszystkie w lepsze jutro. I czekamy na pomyślne wyniki w poniedziałek. Ale jak mówisz .. nic na siłę.. bo i tak nie wygramy z naturą.

Asiu(Angelko) zaczekamy razem z Tobą do wizyty u ginka. Ja wierzę w to że u Was jednak będzie to "przypadek" i pojedyncze jednak wydarzenie. Mi ginek tłumaczył że czasem matka zdrowa, ojciec zdrowy a rodzi się dziecko np z zespołem downa... tak czasem bywa..Dlatego raz jeszcze napiszę...że wg mnie natura dobrze zrobiła. Ból w sercu jest.. ale...

Maja mam nadzieję że dzisiaj mniejszy młyn w pracy i że dziś zaglądniesz do nas...

Haniu(scarlet) a Ty gdzie sie podziewasz?

Enka jak dawno nie dawałaś znaków życia? Coś się stało? Czy chcesz do nas powrócić w wielkim stylu z pięknym suwaczkiem?

Paula(pyzunia) a Ty rzuciłaś się znów w wir pracy? Czemu nie przychodzisz na BB ... w normalnychgodzinach do konwersacji hihihiiiihi

Madziu(modroklejko) i jak Ty się czujesz na finishu? Co z proroctw Twego ginka? Brzuszek opadł Torba do szpitala spakowana?Imię wybrane?

Kasiu(kasiek) jak spało się z myślą że będzie drugi chłopczyk???

Dilajla ja o Tobie zawsze pamiętam!!!! Buźka wielka dla Ciebie

guska(Aguś) a Ty znow zamilkłaś? Gdzie jestes?

Cyniczna Joanno jak dolegliwości ciązowe? Budzą się? Czy jeszcze są w uśpieniu?

Agula Irl i jak głowka dalej tak boli? Chyba coś w powietrzu jest bo mnie łeb ostatnio co dzień porządnie nawala... wrrrr

Agatko wrócisz do nas? Jak pączki? hahahah kupne jednak?

witam
i znowu mialam do czytania chyba z 40 stron .............a ja wieczorkiem nie wchodze bo M wiecie (swoje gierki)

iza gratuluje dwoch kreseczek
dlaczegotak ........a moze jednak???????
selenko mircia sliczne brzusie
edytko pracowac ????? tyle ze komp ma przewage i jak M wraca do wyra to juz dawno robie asku
pozdrawiam Wszystkie i zycze dobrego humoru

Anetko nie zazdroszczę.. mycia okien? Jejku jeszcze wiosny nie ma by je umyć?:eek::laugh2:

Marzenko to chłopa za łeb.. do łożka i wykorzystuj... :sorry::laugh2: Trza chłopu czasem pokazać kto tu rządzi ;-)

Edytko... no ja akurat bardzo lubię myc okna ;-):-D i robię to bardzo czesto... uwielbiam czesto zmieniac firanki itp... taki mały hopel :szok::happy:

anetko u mnie piekne sloneczko,,,az chce sie zyc ...moze i ja dzisiaj okna pomyje

edytko hehe chyba w nastepnym cyklu tak zrobie

jak wrocilam od gina to mialam kilka plamek krwi ...myslicie ze to od badania?
kurcze co tu zrobic na obiad? wczoraj wzielam sie za placki ziemiaczane ...usmazylam 2 patelnie i mialam juz dosyc tak sie rozwalaly...
i zaczelo padac juz mi sie odechcialo myc okna
uciekam na zakupy ...Buziaczek

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry