reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
syla dalej trzymam kciuki ...bedzie dobrze
kasiu chlopak hmmm cos moja intuicja zawodzi ....ale bardzo sie ciesze:-)a dziewczynka bedzie pozniej
aga irl tyle nie pracuj kochana ...pozniej bedziesz miala i tak sporo roboty ...
alla oszczedzaj sie i duzo lez...
edytko teraz mnie wiecej bo mam wolne jakis tydz ...a staranka to jakos nie widze... nie czuje u siebie owulki "czulam wczesniej" no coz
goscie pojechali a ja mam chwilke...dla siebie ...chrzesniaczek tez byl juz troszke lepiej trzyma glowke i jest sztywniejszy czekamy na kolejne badania...

alutka 16 godz ...wow ..ja po 10 nie wytrzymuje
oluniaa super widomosc...

Ostatnia edycja:
Witam popoludniowo

Kasiek wspaniałe wiesci ....nie wiesz jak sie ogromnie ciesze !!!!!!!!!!!!!!!No i gratuluje Ci synusia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Alutka 18 godzin w pracy :baffled:.....ale Cie wykonczyli Wypoczywaj kochana ......
Oluniaa pieknie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wierze jaka jestes szczesliwa !!!!:tak:

Ola ja tez dzisiaj zapomniała ze post ,tez ze mnie gapa

Also cale szczecie ze dziecko jest przy mamie...Ehh Ci ludzie ,czasem brakuje mi słow na wyraznie tego co robia i czynia:wściekła/y:

Alla to lez kochana i nie przemeczaj sie

Sylwia trzymaj sie kochana .....Jestesmy z Toba kazdego dnia a zwlaszcza w ten piatek :-(

Mircia no to wystraszyłas mezusia ehhh;-)

Anetko jaki kolr farby sobie kupiłas? No ijak pytasz o cos slodkiego to wierze ze cos sie dobrego znajdzie ::-)

jestem
no coz malo mnie bo ciagle cos do roboty .....:)
i to bardzo AGunia !!!!!!:-D

Wynik testu podwójnego to juz teraz ma w sumie zastosowanie bardziej informacyjne... :-( Dzidziusia juz przeciez nie ma :( Jednak martwie ze to jednak geny..... :no: wtedy juz kazda ciaza bedzie tym obciazona
Edytko do ginki ide jak juz bede miala wyniki cytomegalii, HVS i parwovirusa, mysle, że w przyszlym tygodniu jakos :( przez tel za duzo mi nie powiedziala, tylko tyle ze kiepsko wyszly i zebym sie nie martwila :-(
abgelka kochana bedzie dobrze pamietasz slowa Slodziutkiej trzeba wierzyc i juz

wróciłam ze szpitala. NIE MIAŁAM ZABIEGU usunięcia pustego jaja płodowego ponieważ MOJE MALEŃSTWO TAM JEST. przy usg przed dniem zabiegu na ekranie pokazał się pęcherzyk żółtkowy i serduszko. Zabieg odwołali, zrobili badanie BtHCG - wciąż wzrasta więc jest dobrze, biorę luteinę i mam się oszczędzać. Także dziewczyny moje kochane zawsze jest nadzieja ze moze sie okazac inaczej niz lekarze mowią. Dla mnie to jest niepowtarzalny cud.

Ola cudowne wiescie kochana 3 mam mocno kciuki !!!!:rofl2::rofl2:

Sylunia kochana 3 mam mocno za Was kciuki bedzie dobrze :tak:
Kasiek kochana hahahahha 3 facetow jeszcze 9 i bedzie druzyna piłkarska :oo::oo:

dostalam dzisiaj od studenta duuuza milke z bakaliami
i caly czas woła "zjedz mnie a ja na to ze na diecie jestem a ona zjedz mnie zjedz mnie " ja zwarjuje kierwa noooooo :baffled::baffled::baffled:

dziewczynki kochane witam Was serdecznie
ja to dzisiaj nie mogla rani sie dobudzic :rofl2::rofl2::rofl2:

dzisiaj w pracy bylo spoko moja szefowa prawie caly dzien gdzies biegala wiec loozik byl pozniej bylam na obronie u mojego narzeczonego tak go dziewczyny opracy nazywaja bo zawsze mnie wycaluje w rece w policzki jak sie ze mna wita :/
az mi czasami glupio ale lubie go bardzo :)

reklama
bylam dzisiaj w biedronce na zakupach i tam juz bede chodzic kupilam bardzo duzo rzeczy a zaplacilam tylko 50 zł masakara w cerfurze robie takie same i mniej niz 100zł to nie zostawiam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry