reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
syla dalej trzymam kciuki ...bedzie dobrze
kasiu chlopak hmmm cos moja intuicja zawodzi ....ale bardzo sie ciesze:-)a dziewczynka bedzie pozniej
aga irl tyle nie pracuj kochana ...pozniej bedziesz miala i tak sporo roboty ...
alla oszczedzaj sie i duzo lez...
edytko teraz mnie wiecej bo mam wolne jakis tydz ...a staranka to jakos nie widze... nie czuje u siebie owulki "czulam wczesniej" no coz
goscie pojechali a ja mam chwilke...dla siebie ...chrzesniaczek tez byl juz troszke lepiej trzyma glowke i jest sztywniejszy czekamy na kolejne badania...

alutka 16 godz ...wow ..ja po 10 nie wytrzymuje
oluniaa super widomosc...

Ostatnia edycja:
Witam popoludniowo

Kasiek wspaniałe wiesci ....nie wiesz jak sie ogromnie ciesze !!!!!!!!!!!!!!!No i gratuluje Ci synusia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Alutka 18 godzin w pracy :baffled:.....ale Cie wykonczyli Wypoczywaj kochana ......
Oluniaa pieknie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wierze jaka jestes szczesliwa !!!!:tak:

Ola ja tez dzisiaj zapomniała ze post ,tez ze mnie gapa

Also cale szczecie ze dziecko jest przy mamie...Ehh Ci ludzie ,czasem brakuje mi słow na wyraznie tego co robia i czynia:wściekła/y:

Alla to lez kochana i nie przemeczaj sie

Sylwia trzymaj sie kochana .....Jestesmy z Toba kazdego dnia a zwlaszcza w ten piatek :-(

Mircia no to wystraszyłas mezusia ehhh;-)

Anetko jaki kolr farby sobie kupiłas? No ijak pytasz o cos slodkiego to wierze ze cos sie dobrego znajdzie ::-)

jestem
no coz malo mnie bo ciagle cos do roboty .....:)
i to bardzo AGunia !!!!!!:-D

Wynik testu podwójnego to juz teraz ma w sumie zastosowanie bardziej informacyjne... :-( Dzidziusia juz przeciez nie ma :( Jednak martwie ze to jednak geny..... :no: wtedy juz kazda ciaza bedzie tym obciazona
Edytko do ginki ide jak juz bede miala wyniki cytomegalii, HVS i parwovirusa, mysle, że w przyszlym tygodniu jakos :( przez tel za duzo mi nie powiedziala, tylko tyle ze kiepsko wyszly i zebym sie nie martwila :-(
abgelka kochana bedzie dobrze pamietasz slowa Slodziutkiej trzeba wierzyc i juz

wróciłam ze szpitala. NIE MIAŁAM ZABIEGU usunięcia pustego jaja płodowego ponieważ MOJE MALEŃSTWO TAM JEST. przy usg przed dniem zabiegu na ekranie pokazał się pęcherzyk żółtkowy i serduszko. Zabieg odwołali, zrobili badanie BtHCG - wciąż wzrasta więc jest dobrze, biorę luteinę i mam się oszczędzać. Także dziewczyny moje kochane zawsze jest nadzieja ze moze sie okazac inaczej niz lekarze mowią. Dla mnie to jest niepowtarzalny cud.

Ola cudowne wiescie kochana 3 mam mocno kciuki !!!!:rofl2::rofl2:

Sylunia kochana 3 mam mocno za Was kciuki bedzie dobrze :tak:
Kasiek kochana hahahahha 3 facetow jeszcze 9 i bedzie druzyna piłkarska :oo::oo:

dostalam dzisiaj od studenta duuuza milke z bakaliami
i caly czas woła "zjedz mnie a ja na to ze na diecie jestem a ona zjedz mnie zjedz mnie " ja zwarjuje kierwa noooooo :baffled::baffled::baffled:

dziewczynki kochane witam Was serdecznie
ja to dzisiaj nie mogla rani sie dobudzic :rofl2::rofl2::rofl2:

dzisiaj w pracy bylo spoko moja szefowa prawie caly dzien gdzies biegala wiec loozik byl pozniej bylam na obronie u mojego narzeczonego tak go dziewczyny opracy nazywaja bo zawsze mnie wycaluje w rece w policzki jak sie ze mna wita :/
az mi czasami glupio ale lubie go bardzo :)

reklama
bylam dzisiaj w biedronce na zakupach i tam juz bede chodzic kupilam bardzo duzo rzeczy a zaplacilam tylko 50 zł masakara w cerfurze robie takie same i mniej niz 100zł to nie zostawiam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry