aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ECH CHYBA SIE POLOZEcos mi sie spac chce
do pozniej albo do jutra
do pozniej albo do jutra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i to bardzo AGunia !!!!!!jestem
no coz malo mnie bo ciagle cos do roboty .....
abgelka kochana bedzie dobrze pamietasz slowa Slodziutkiej trzeba wierzyc i juzWynik testu podwójnego to juz teraz ma w sumie zastosowanie bardziej informacyjne... :-( Dzidziusia juz przeciez nie ma Jednak martwie ze to jednak geny..... wtedy juz kazda ciaza bedzie tym obciazona
Edytko do ginki ide jak juz bede miala wyniki cytomegalii, HVS i parwovirusa, mysle, że w przyszlym tygodniu jakos przez tel za duzo mi nie powiedziala, tylko tyle ze kiepsko wyszly i zebym sie nie martwila :-(
wróciłam ze szpitala. NIE MIAŁAM ZABIEGU usunięcia pustego jaja płodowego ponieważ MOJE MALEŃSTWO TAM JEST. przy usg przed dniem zabiegu na ekranie pokazał się pęcherzyk żółtkowy i serduszko. Zabieg odwołali, zrobili badanie BtHCG - wciąż wzrasta więc jest dobrze, biorę luteinę i mam się oszczędzać. Także dziewczyny moje kochane zawsze jest nadzieja ze moze sie okazac inaczej niz lekarze mowią. Dla mnie to jest niepowtarzalny cud.